Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

28 οκτωβρίου 2011 – ο λαός λέει ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ , όχι στους προσκυνημένους δοσίλογους

Ε.ΠΑ.Μ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σύσσωμος και διάχυτος ο λαός “αποθεώνει τους σώτηρες του” σήμερα ανήμερα της μεγάλης επετείου του ΟΧΙ του 1940. Πανικοβλημένοι οι παντός είδους “επίσημοι”, βουλευτές, υπουργοί και λοιποί θιασώτες της κυνοβολευτικής κατοχής φυγαδεύτηκαν για να μπορέσει ο κόσμος να χαρεί την παρέλαση της νεολαίας , να χαρεί έστω και για στιγμή τα παιδιά του και να περάσει το μύνημα της αντίστασης . Εξάλλου, ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ δεν έχουν δικαίωμα να τιμούν τους ήρωες του ’40!
Θαυμάστε λατρεία και  αποθέωση
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ματαιώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά η στρατιωτική παρέλαση στη θεσσαλονίκη αφού το συγκεντρωμένο μεγάλο πλήθος ήθελε αυτοπροσώπως να υποβάλει τα σέβη του στον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα . Ο σεβάσμιος γέροντας που ο ελληνικός λαός αμοίβει περισσότερο και από τον Ομπάμα, δεν άντεξε αυτή τη συγκίνηση και αποχώρησε .

Ο κόσμος φώναξε χαρακτηριστικά “Ήρθε η ώρα να φύγετε απ’ τη χώρα, δεν σας παρακαλάμε, γαμ@@@@ας θα σας πάμε”.  Φήμες που λένε οτί οι συγκεντρωμένοι θέλησαν να παραδώσουν ως δώρο στον ποικιλόχρυσο ανώτατο πολιτειακό άρχοντα τοπικά προιόντα όπως αυγά , παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα, μπουκάλια με αφεψήματα ή τοπικό οίνο παραγωγής του δημάρχου, ελέγχονται ως αναληθείς. Ακολούθησε παρέλαση αγανακτισμένων πολιτών !

ΑΘΗΝΑ
Στην πρωτεύουσα Αθήνα για να παρακολουθήσει μόνη, αμέριμνη και άνετη η φράου Άννα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση απομάκρυνσης του κόσμου με παμπολλες διμοιρίες καταστολής και κιγκλιδώματα. Έτσι είναι …όπως λέει κι ο λαός η πουτάνα θέλει το κιγκλίδωμα της…
Η μπάντα του Δήμου Αθηναίων είχε μαύρες κορδέλες στα μουσικά της όργανα. Ομάδα πολιτών φώναζε συνθήματα μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Πολλά σχολεία γύρισαν το κεφάλι αριστερά, ενώ σχεδόν κανένα δεν στράφηκε προς την κυρία Διαμαντοπούλου και τους άλλους επισήμους.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Στη γειτονιά μας οι μαθητές παρέλασαν μαυροφορεμένοι .
Ο Δημαρχος Περιστερίου δεν ανέβηκε στον  χώρο των επισήμων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πολιτικό κόσμο της χώρας και παρακολούθησε την παρέλαση μαζί με τον κόσμο
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Κόκκινο πανί και στον Πειραιά οι επίσημοι για τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για την παρέλαση. Γιούχαραν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Καρύδη και Κουτσούκο.
Ο κόσμος φωνάζει «Ψωμί Παιδεία Ελευθερία» και «Κάτω οι τροικανοί» και μια ομάδα φοιτητών έχει απλώσει πανό απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί και διαμαρτύρεται δεν ανήκει σε κάποιον φορέα. Μεταξύ τους είναι μητέρες με τα παιδιά τους και ηλικιωμένοι.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Στο Ηράκλειο Κρήτης  είδαμε το «ντου» των πολιτών κατά των επισήμων στο χώρο της παρέλασης στο Ηράκλειο της Κρήτης! Φωνάζοντας «κλέφτες»,«προδότες», «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία – Η χούντα δεν τελείωσε το ’73», προχώρησαν με βήμα ταχύ προς την εξέδρα, στην οποία βρισκόταν και ο υφυπουργόςΠαντελής Τζωρτζάκης. Δυνάμεις των ΜΑΤ τους καθυστέρησαν για λίγο, να προλάβουν να φύγουν οι τρομοκρατημένοι επίσημοι και τότε έπεσαν και τα αυγά… Οι Κρητικοί έβριζαν και έριχναν κατάρες σε αυτούς που πρόδωσαν την Ελλάδα!
ΠΑΤΡΑ
Επεισοδιακή η άφιξη του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας Κώστα Σπηλιόπουλου στην Μητρόπολη Πατρών για την δοξολογία με αφορμή την εθνική μας επέτειο!
Πολίτες τον αποδοκίμαζαν κατά την είσοδό του, αποκαλώντας «ρεμάλια» τους πολιτικούς, ενώ τον ρωτούσαν «για ποιο λόγο βρίσκεται εδώ, αφού ψήφισε για την καταστροφή της χώρας».
Αστυνομικοί τον φυγάδευσαν βάζοντάς τον μέσα στην εκκλησία, ενώ ισχυρή δύναμη παραμένει απέξω εμποδίζοντας τους πολίτες να πλησιάσουν. Δημιουργήθηκε και ένταση μεταξύ πολιτών και αστυνομικών όταν οι πρώτοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας τονλόγο που εμποδίζοντας καικατηγορώντας τους αστυνομικούς πως  κάνουν τις πλάτες σε πολιτικούς που ξεπούλησαν τη χώρα.
ΔΡΑΜΑ
Ομάδα νεαρών που κρατούσαν πανό και χτυπούσαν τις κατσαρόλες τους φώναζαν συνθήματα την ώρα της παρέλασης στη Δράμα.
Η παρέλαση έγινε κανονικά ωστόσο μαθητές που περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων γυρνούσαν επιδεικτικά τα κεφάλια τους από την αντίθετη κατεύθυνση.
ΦΛΩΡΙΝΑ
Με έναν πολύ εύγλωττο και συμβολικό τρόπο διαμαρτυρήθηκαν παρελαύνοντας και κουβαλώντας ένα μαύρο φέρετρο, ομάδα νεαρών στη σημερινή παρέλαση στη Φλώριναθέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το μήνυμα της αγανάκτησης για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας
ΒΕΡΟΙΑ
Με φωνές και συνθήματα κατά τον επισήμων σημαδεύτηκε η σημερινή παρέλαση στην Βέροιαγια τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τούρκικο ζυγό. Αγανακτισμένοι πολίτες βρέθηκαν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ανήρτησαν πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.
Στο πανό τους οι Αγανακτισμένοι, που φαίνεται ότι ήταν δάσκαλοι, έγραφαν «χωρίς ψωμί και παιδεία δεν υπάρχει ελευθερία» και τα συνθήματά τους ήταν
«εεε ωωω πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω«,
«η χούντα δεν τελείωσε το 73«,
«Είμαστε παντού θα γίνουμε ο φόβος του κάθε υπουργού«,
«στο δρόμο, στο δρόμο μην βλέπετε ειδήσεις, ξυπνάμε συνειδήσεις«,
«δεν αντέχει ο λαός ελικόπτερα και μπρος…«.
ΧΑΝΙΑ
Με το κεφάλι να στρέφεται αντίθετα από τις εξέδρες των επισήμων πέρασαν οι μαθητές στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Οι μαθητές των σχολείων της πόλης διαμαρτυρήθηκαν με το δικό τους τρόπο για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεση τους, στην παρουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων.
Μάλιστα, τα τύμπανα σιγούσαν επιδεικτικά, καθώς περνούσαν τα σχολεία μπροστά από τις θέσεις των επισήμων, ενώ οι μαθητές επιδοκιμάζονταν από τους Χανιώτες.
Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με διαμαρτυρόμενους πολίτες που επιχείρησαν να πλησιάσουν στο χώρο των επισήμων, κρατώντας πανό για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στους πολιτικούς αλλά εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και αψιμαχίες μεταξύ πολιτών και ΜΑΤ.
ΚΕΡΚΥΡΑ
Σοβαρά επεισόδια στην Κέρκυρα – Αναβλήθηκε η παρέλαση
ΑΡΤΑ
Επεισοδιακή ήταν και στην Άρτα η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Πολίτες γιούχαραν τους επισήμους και τους πέταξαν πλαστικά μπουκάλια και αυγά, ενώ είχε αναρτηθεί πανό με συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής. 
Οι μαθητές με “στροφή κεφαλής αριστερά” φώτο, έδωσαν επίσης το στίγμα της σημερινής ημέρας στην παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ. Επίσης κεντρικό σύνθημα που ακούγονταν από τους πολίτες ήταν το.. προδότες…
Γεγονός είναι ότι οι επίσημοι, κυρίως οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης, Παύλος Στασινός και η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, ήταν στο στόχαστρο των πολιτών που αντιδρούσαν για τα κυβερνητικά μέτρα, αλλά και την γενικότερη κυβερνητική πολιτική. Των αποδοκιμασιών δεν γλύτωσε και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Παπασιώζος και άλλοι που βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων.
Οι προαναφερόμενοι επίσημοι με το τέλος της παρέλασης φυγαδεύθηκαν από αστυνομικά όργανα και από το πίσω μέρος της πλατείας του Αγίου Δημητρίου όπου είχε στηθεί η σχετική εξέδρα.
ΞΑΝΘΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Διακόπηκε σχεδόν αμέσως με την έναρξη της η παρέλαση στα Τρίκαλα, όταν το πλήθος, έσπασε σε τρία σημεία το Αστυνομικό μπλόκο και επιτέθηκε στην εξέδρα των επισήμων.
Στην εξέδρα των επισήμων με τιμώμενο πρόσωπο τον Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών Ιωάννη Καπελέρη παραβρέθηκαν δύο από τους πέντε Βουλευτές Τρικάλων οι κ.κ Χρήστος Μαγκούφης και Χρήστος Χάιδος.
Οι επίσημοι υπό τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και περικυκλωμένοι από αστυνομικό κλοιό προσήλθαν από την πίσω πλευρά στην εξέδρα των επισήμων αποδοκιμαζόμενοι με τις ιαχές «κλέφτες κλέφτες» φέρτε τα λεφτά που φάγατε πίσω.
Στην παρέλασε εισέβαλαν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» κρατώντας πανό και πέρασαν μπροστά από τους αμήχανους επισήμους.
Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και μόλις μια άλλη μερίδα κόσμου εισέβαλε 50 μέτρα πιο κάτω στον χώρο της παρέλασης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των επισήμων υπό τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων Γιώργο Κόκκαλη και αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους επισήμους οι οποί έφυγαν τρέχοντας και πάρα τα αυξημένα μέτρα κατάφεραν να γρονθοκοπήσουν τον Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη
Το trikalanews.gr, κατέγραψε την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης με νεαρό άτομο να τον γρονθοκοπεί και να εκτοξεύονται αυγά και λεμόνια…
Στην συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ του κόσμου και των αστυνομικών δυνάμεων που κατά γενική ομολογία κράτησαν ψύχραιμη στάση.
ΤΡΙΠΟΛΗ
Με πανό που έγραφαν «Ντροπή» διεξήχθη η μαθητική κ στρατιωτική παρέλαση στην Τρίπολη.
Στην εξέδρα των επισήμων την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαιωάννου. Τα πνεύματα οξύνθηκαν απο τους παρευρισκόμενους να διαμαρτύρονται και  τον Περιφερειάρχη Π. Τατούλη να προσπαθεί να ηρεμήσει τους πολίτες.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Επίθεση στους πολιτικούς που παρακολουθούσαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Καλαμάτα έκαναν «αγανακτισμένοι» πολίτες και τους κυνήγησαν για να τους προπηλακίσουν.
Ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης και ο γ.γ. του υπουργείου Γιώργος Κατριβάνος, αλλά και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς έτρεξαν για να γλυτώσουν και οι πολιτικοί φυγαδεύτηκαν.
Το πρωτόγνωρο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της παρέλασης όταν μέλη της «Ανοιχτής Συνέλευσης» μπήκαν στο χώρο και με πανό παρήλασαν. Φθάνοντας στους επισήμους από την απέναντι πλευρά μπήκαν στο χώρο της παρέλασης άλλοι συγκεντρωμένοι με πανό πουφώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και ενωμένοι έκαναν επίθεση στους επισήμους.
Έπεσαν ντομάτες και αυγά, έφυγαν καρέκλες και οι πολιτικοί έτρεξαν κυνηγημένοι από τον κόσμο προς τη Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Το κλίμα ήταν έκρυθμο πριν ξεκινήσει η παρέλαση με την έλευση των επισήμων, με αποδοκιμασίες «κλέφτες – κλέφτες» και «προδότες», αλλά και συνθήματα κυρίως προς το πρόσωπο του βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, του μοναδικού πολιτικού που παρέστη στις εκδηλώσεις.
Μετά τα επεισόδια η παρέλαση συνεχίστηκε με τον κόσμο και με «αγανακτισμένους» στο χώρο των επισήμων, μαζί με το δήμαρχο Καλαμάτας και τους στρατιωτικούς.
ΚΟΖΑΝΗ
Φραστική επίθεση δέχτηκε σήμερα στην Κοζάνη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων σε κεντρική πλατεία, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πάρις Κουκουλόπουλος.
«Πρόδωσες το ελληνικό κράτος και την πατρίδα«, φώναξε απευθυνόμενος στον κ. Κουκουλόπουλο νεαρός διαδηλωτής, ενώ ο υφυπουργός παρακολουθούσε χωρίς να αντιδράσει.
«Η Ελλάδα ποτέ δεν υποχωρεί, ποτέ δεν παραδίδεται» φώναξε νεαρός διαδηλωτής, ενώ η τελετή συνεχίστηκε χωρίς παρατράγουδα.
“Το ΟΧΙ ανήκει στους εξεγερμένους και όχι στους προδότες και τους προσκυνημένους
ΡΟΔΟΣ
Με αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών αρχηγών ξεκίνησε και η μαθητική παρέλαση στη Ρόδο.
Ο κόσμος που βρισκόταν συγκεντρωμένος για να παρακολουθήσει άρχισε να φωνάζει συνθήματα και μάλιστα κάποιοι πέταξαν πορτοκάλια στην εξέδρα των επισήμων.
Στην εξέδρα βρισκόταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, τον οποίο έχουν φυγαδεύσει οι αστυνομικοί και οι βουλευτές κ. Δημ. Κρεμαστινός του ΠΑΣΟΚ, και Μίκα Ιατρίδη της ΝΔ, καθώς και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. .
Η παρέλαση διεκόπη για λίγα λεπτά και συνεχίστηκε κανονικά, με τους μαθητές να μη γυρίζουν τα κεφάλια προς τους επισήμους.
ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ
Την..πλάτη γύρισαν οι μαθητές στους επισήμους φτάνοντας στην εξέδρα κατά τη σημερινή μαθητική παρέλαση στη Ν. Αλικαρνασό! (Κρήτη)
Μάλιστα, μόλις έφτασε η παρέλαση στην εξέδρα, τα τύμπανα «σίγησαν» επιδεικτικά ενώ ακολούθως, οι μαθητές γύρισαν την πλάτη στους βουλευτές κκ Μ. Στρατάκη και Μ. Κεφαλογιάννη και οι παραστάτες δεν..χαιρέτισαν!
Όπως γίνεται αντιληπτό, επικράτησε μεγάλη αμηχανία ενώ δύο πολίτες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους βουλευτές αλλά χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό!
ΣΥΡΟΣ
Απο τις 19/10 τα πάντα τελούν υπο κατάληψη στη Σύρο. Περιφέρεια, Δημαρχείο, ΚΕΠ, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Μπροστά στη γενική κατακραυγή η «καταπράσινη» περιφέρεια, αποφάσισε να αναστείλει την παρέλασης 28/10.
Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους, αποφάσισαν να οργανώσουν αυτοί την παρέλαση. Οι εξελίξεις αυτές στη Σύρο, είναι πρωτόγνωρες για όλη την Ελλάδα.
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
Το ίδιο αγανακτισμένο κλίμα με τη Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και με πολλές άλλες ελληνικές πόλεις, επικράτησε σήμερα από το πρωί και στον Πύργο Ηλείας, όταν κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, συγκεντρώθηκε κόσμος μπροστά στην εξέδρα των επισήμων και άρχισε να φωνάζει συνθήματα και να τους αποδοκιμάζει.
ΒΟΛΟΣ
Γιαούρτια και αβγά εναντίων των επισήμων και όλων τον πολιτικών, ο κόσμος κινήθηκε και εναντίων της αστυνομίας καταφέρνοντας να την απομακρύνουν από το χώρο της παρέλασης
Απλός κόσμος, μέλη κινημάτων, μαθητές και φοιτητές διέκοψαν την παρέλαση “μπουκάροντας” στο δρόμο όπου και διεξαγόταν πετώντας αβγά και γιαούρτια στην εξέδρα των επισήμων αλλά και σε όλους τους πολιτικούς που βρίσκονταν εκεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
Ο κόσμος ενωμένος σαν μια γροθιά κινήθηκε και εναντίων της αστυνομίας απαιτώντας από αυτή να απαπομακρυνθεί από τη παραλία, καταφέρνοντας τελικά την οπισθοχώρηση των ΜΑΤ.
ΣΕΡΡΕΣ
Συγκεντρωμένο πλήθος, που βρέθηκε στο κέντρο των Σερρών για να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση, πέταξε αυγά στην εξέδρα των επισήμων και στην κα Καραβασίλη που εκπροσωπεί την κυβέρνηση.
Αυτή την ώρα σημειώνονται επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και του κόσμου.
Επίσης, απόγονοι των Μακεδονομάχων κατάφεραν να ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων, όμως η αστυνομία τούς απομάκρυνε.
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Κάποιοι πολιτικοί κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις εξέδρες των επισήμων κάποιοι όμως όχι. Η σημερινή Εθνική επέτειος για πολλούς πολίτες έγινε η αιτία για διαδήλωση και εκτόνωση της οργής τους προς του πολιτικούς.
Υπήρξαν όμως και οι εκείνοι οι πολιτικοί που δεν … κατάφεραν να βγουν ούτε από το σπίτι τους, όπως ο πρώην υπουργός κ. Διαμαντίδης.
Εξαγριωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από την οικία του και επιχείρησαν να τον αποδοκιμάσουν με συνθήματα και αφίσες.
ΑΓΡΙΝΙΟ
το «παρών» έδωσαν και οι «αγανακτισμένοι» του Αγρινίου που πήραν θέσεις απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην οποία δεν παραβρίσκονται βουλευτές του Νομού.
Την Κυβέρνηση εκπροσωπεί και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Π.Μπιτσαξής.
Οι αγανακτισμένοι διαμαρτύρονται με συνθήματα (όπως «αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα», «δεν σας θέλει ο λαός πάρτε τον Μπιτσαξή και μπρός»), πανό και μαύρες σημαιες.
Χαρακτηριστικό επίσης είναι οτι οι περισσότεροι μαθητές δεν έστρεψαν το βλέμμα τους στους επισήμους.
Ένταση επικράτησε στο τέλος της παρέλασης καθώς οι πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τους επισήμους (που αποχώρησαν κάπως βιαστικά για το δημαρχείο) ενώ εκσφενδονίστηκαν και μπουκάλια, με την αστυνομία να τίθεται σε εγρήγορση.
Στο Μεσολόγγι, οι μαθητές δεν χαιρέτησαν τους επισήμους. Στην εξέδρα των επισήμων δεν υπήρχε κανένας βουλευτής αλλά παρόλα αυτά οι αποδοκιμασίες στους γενικούς γραμματείς ήταν έντονες.
Στη Χίο, η παρέλαση δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, γιατί ο κόσμος ζητάει να αποχωρήσουν οι επίσημοι. Αυτή τη στιγμή στην εξέδρα των επίσήμων έχουν μείνει ο ταξίθαρχος και ο Μητροπολίτης. Ζητούν από τον βουλευτή της ΝΔ, Κων/νο Μουσουρούλη να φύγει για να αφήσουν να γίνει η παρέλαση.
Στη Λάρισα, ομάδα πολιτών ύψωσε πανό διαμαρτυρίας αλλά παρόλα αυτά η παρέλαση ξεκίνησε κανονικά. Οι μαθητές όταν φτάνουν στην εξέδρα των επισήμων γυρίζουν το κεφάλι τους στην αντίθετη κατεύθυνση.
Στη Λαμία το παρών έδωσε ο βουλευτής κ.Σταϊκούρας, που… τα άκουσε από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί. Ζητούν να αποχωρήσουν οι επίσημοι για να ξεκινήσει η παρέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.