Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα για την άμεση συγκρότηση Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.)
Κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων, με την επιβίωση της ίδιας της χώρας και του λαού της να έχει τεθεί πλέον ολοφάνερα στην ημερήσια διάταξη, αλλά και με μεγάλο μέρος της εργαζόμενης κοινωνίας να κινητοποιείται μαζικά ενάντια στο καθεστώς, πρέπει να ομολογήσουμε ότι τα ψέματα τελείωσαν. Ήρθε η ώρα η αγανάκτηση των πολιτών να μετατραπεί σε πολιτική απόφαση. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Στην αδιαλλαξία και την αποκτήνωση του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος, πρέπει να αντιτάξουμε την οργανωμένη πάλη του ίδιου του λαού. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο: με την συγκρότηση ενός μετώπου της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού ικανό να κερδίσει τον αγώνα που ήδη έχει ξεκινήσει με τις μαζικές κινητοποιήσεις στην πλατεία συντάγματος και αλλού μέσα στην χώρα.
Εμείς που υπογράφουμε το παρών κάλεσμα αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία συγκρότησης ενός Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) . Στόχος του Μετώπου είναι η πολιτική οργάνωση της αποφασιστικότητας που αποδεικνύει στην πράξη σήμερα ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού.
Βασικές άμεσες επιδιώξεις του Μετώπου είναι:

• Η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
• Η τιμωρία όλων των ενόχων και των δωσιλόγων που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση.
• Η μη αναγνώριση και η άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα.
• Η έξοδος από το ευρώ με την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος,
• Η εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με πρώτη την Τράπεζα της Ελλάδας και με σκοπό τον έλεγχο της οικονομίας και της κίνησης των κεφαλαίων,
• Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με βασικό μοχλό ένα άλλο παραγωγικό και αναγεννημένο κράτος, που θα υποστηρίζει και θα στηρίζεται στις ανάγκες των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου,
• Η αλλαγή του μονομερούς προσανατολισμού της χώρας και την απαλλαγή της από τα ασφυκτικά δεσμά που της έχουν επιβληθεί.
Βασική προϋπόθεση όλων αυτών είναι η πάλη για την κατάκτηση της δημοκρατίας. Η διάσωση της χώρας και του λαού δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον λαό στον «γύψο» ούτε με «εθνικές» ή «υπερκομματικές» κυβερνήσεις εκφασισμού της πολιτικής ζωής. Η διέξοδος από την κρίση απαιτεί περισσότερη και όχι λιγότερη δημοκρατία.
Απαιτεί τον λαό στο προσκήνιο, όχι θεατή και θύμα των εξελίξεων.
Απαιτεί μια νέα εξουσία με τον λαό στα κέντρα των αποφάσεων και όχι ένα διεφθαρμένο σύστημα κυβερνητικής απολυταρχίας, όπως είναι σήμερα.
Απαιτεί την κατάκτηση της δημοκρατίας μέσα από την αυθεντική κατοχύρωση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.
Εμείς που υπογράφουμε το παρόν κάλεσμα πιστεύουμε πώς τώρα είναι η ώρα για να οικοδομηθεί ένα τέτοιο Μέτωπο του ίδιου του λαού, που θα απαντήσει αποτελεσματικά σε όλους τους αιφνιδιασμούς και τους σχεδιασμούς του επίσημου πολιτικού συστήματος και των επικυρίαρχων.
Μόνο με τη δημιουργία αυτού του μεγάλου κοινωνικοπολιτικού μετώπου ολόκληρου του λαού για τη διάσωση και την αναγέννηση της χώρας μπορούμε να ξεφύγουμε από τον καταθλιπτικό μονόδρομο της καταστροφής, της λεηλασίας και της υπερχρέωσης. Αυτό είναι σήμερα το κυρίαρχο εθνικό, πατριωτικό και συνάμα ταξικό καθήκον για τον εργάτη, τον αγρότη, τον μικρομεσαίο.
Ένα τέτοιο μέτωπο δεν μπορεί να είναι υπόθεση οργανώσεων, ή κομμάτων, αλλά αφορά το σύνολο του λαού πέρα και πάνω από κομματικές τοποθετήσεις και εντάξεις. Ούτε μπορεί να συγκροτηθεί ως άθροισμα οργανώσεων, ή ως μέσος όρος πολιτικών ιδεολογιών.
Το Μέτωπο είναι ανοιχτό σε όλους με μοναδική προϋπόθεση την συνειδητή στράτευση στους βασικούς στόχους του. Συγκροτείται στη βάση της αυτοκέφαλης οργάνωσης κατά τόπους δουλειάς και γειτονιές.
Καλούμε όλες τις πρωτοβουλίες και κινήσεις που υπάρχουν ανά την Ελλάδα να στρατευθούν στην συγκρότηση του Μετώπου. Καλούμε κάθε έντιμο αγωνιστή που κινητοποιείται στο κίνημα των πλατειών, κάθε πολίτη που ανησυχεί για την τύχη της χώρας του, κάθε εργαζόμενο που δοκιμάζεται από την κατάσταση να αγκαλιάσει και να κάνει δική του υπόθεση τη συγκρότηση του Μετώπου.
Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες, θα συγκληθεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη με σκοπό την επίσημη ίδρυση και την έκδοση ιδρυτικής διακήρυξης του Μετώπου.
18/6/2011

34 σχόλια:

 1. Επιτέλους!!!!!!! Αμάν, ρε αδέλφια, αλλά μας σκάσατε μέχρι να το αποφασίσετε! Δεν πειράζει όμως,ευτυχώς υπάρχει ακόμη χρόνος (αν και ελαχιστότατος)για να ετοιμαστούμε γι αυτή την επίσημη εμφάνιση, πριν τις επερχόμενες εκλογές!
  Άντε και με τη νικη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στόχος δεν πρέπει να είναι ένα ακόμα κόμμα, αλλά να πάρουμε το συντομότερο τη χώρα στα χέρια μας μπας και γλυτώσουμε από τους κανίβαλλους. Στην Ιρλανδία οι πολίτες ενώνονται, γιατί όχι και μεις;
  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=285481

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ. ΕΥΡΥ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κι εγώ προσυπογράφω. Να δημιουργηθεί ενιαίο μέτωπο. Και να φύγει το καθεστώς της εφιαλτοκρατίας και της χρεοκρατίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Επιτέλους!
  Αυτό ακριβώς ζητάει σήμερα ο απλός δημοκράτης Έλληνας.
  Και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, ώστε η κίνηση να γίνει γνωστή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μαζί σας και μεις και οι οικογένειες μας.Όχι στην τρίτη γενιά μεταναστών των οικογενειών μας.Το μόνο που θέλουμε είναι μια αξιοπρεπή ζωή και αξιοπρεπή πατρίδα όχι αποικία ξενική.
  Ότι μπορούμε, να βοηθήσουμε όλοι μαζί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλό κουράγιο και προσοχή στο καπέλωμα ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Οι γάλλοι έκαναν και παιχνίδι με τα σενάρια την ελληνικής κρίσης... αν μιλάτε γαλλικά δείτε το. Αξίζει να επιλέξετε το χειρότερο σενάριο γι αυτούς -εκεί που είστε υπουργός οικονομίας και τους πάτε κόντρα (και βγαίνουμε από το ευρώ) - για να δείτε τι τρόμος τους πιάνει...
  http://www.lefigaro.fr/conjoncture/2011/06/18/04016-20110618ARTWWW00399-grece-les-scenarios-de-la-crise.php

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οι βασικές προτάσεις είναι απλές και κατανοητές σε όλο τον κόσμο.
  Πρέπει να φτάσουν σε κάθε αυτί στην πατρίδα μας για να μπουν μετά σε κάθε στόμα!
  Όλοι να διαδώσουμε τις προτάσεις αυτές και να επιχειρηματολογήσουμε ενάντια στη σαχλαμάρα της δήθεν "διεθνούς απομόνωσης" που πιπιλίζουν τα στόματα των ευρωλιγούρηδων και των καθεστωτικών κυνηγών επιδοτήσεων από την Ε.Ε.
  Ειδοποιήστε όταν υπάρξουν εξελίξεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΝΑ – ΕΝΙΑΙΟ καταργεί τους παράσιτους στη Γη!

  Λόγω εξαπλούμενης ανεργίας και πείνας, πρέπει να διαδίδουμε την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και το ΕΝΑ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδελτίο που περιορίζει την εγωμανία.

  Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΑ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς παράσιτους, μίζες και διχόνοια.
  Οι διαδικασίες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αποφασίζουμε και από ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ επιλέγουμε υπευθύνους, δίνουν την ευκαιρία για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ!

  Μπορoύμε να αρχίσουμε με πρωτοβουλίες ανά περίσταση ή δήμο, αναδείχνοντας με ΕΝΑ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο τους εκάστοτε εντολοδόχους μας, και έτσι να δουν όλοι στην πράξη ότι το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με προκριματική, ανεπίσημη κάλπη πριν από τις εκλογές, διαμορφώνοντας από όσους βγουν πρώτοι σε ψήφους το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών.
  Το εφάρμοσαν σε 28 δήμους το 2006!*  
  http://enieopsifodeltio.wordpress.com  
  http://energoipolitesnaxou.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html
  http://parospress.blogspot.com/2010/05/blog-post_9084.html
  http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html
  http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=6954&pid=5&CategoryID=5&txt=%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82
  http://fonirodopis.gr/press/?p=12718

  http://apps.facebook.com/causes/61685
  http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm
  http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
  http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. για ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ... ΑΜΕΣΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Θεωρώ οτι οι θέσεις που έκφρασε απο την αρχή η Σεισάχθεια ηταν μιά ξεκάθαρη θέση και για αυτό ακολουθήσαμε την διερεύνηση στο χώρο των κινημάτων για τη δημιουργία μετώπου. Τά αποτελέσματα δεν ήταν αποθαρρυντικά. Πέρα απο την τοπιστική, μικροαστική, υποκειμενική κλπ και παρά του ότι οι συζητήσεις πολλές φορές καταλήγαν σε μάχες "ατομικής" δικαίωσης, εμείς παραμείναμε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της Σεισάχθειας γιατί είναι επιτακτική η ανάγκη για συλλογικές αγωνιστικές εκφράσεις και όχι ατομικές δικαιώσεις. Η δημιουργία Μετώπου ειναι απο μόνη της μια έκφραση εξουσίας που επιταχύνεται απο τις τελευταίες εξελίξεις πλατείες, μεσοπρόθεσμο, ανεργία. Ας αναδείξουμε λοιπόν αυτή τη συλλογικότητα που έχει τόσο ανάγκη ο εργαζόμενος, ο άεργος, ο άνεργος και ας εκφράσουμε ριζοσπαστικά αιτήματα για την υπεράσπιση των συμφερόντων των υποτελών τάξεων.

  ΥΓ Χρησιμοποιώ το εμείς γιατί πιστεύω οτι είμαστε πολλοί που αγωνιζόμαστε δίπλα στο λαό σαν στάση ζωής για την ανάδειξη της Λαικής Κυριαρχίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Και εμείς μαζί σας, όλοι μαζί στον δίκαιο αγώνα,για την παρακαταθήκη που μας άφησαν όλοι οι πρόγονοι μας που έδωσαν την ζωή τους για το μοναδικό αγαθό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΟΗ).

  http://agiosdimitriosnews.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Χαιρετίζω θερμά το εγχείρημα, αλλά ρε παιδιά λίγη ευαισθησία: Ποιοί είναι οι υπογράφοντες πέραν του Καζάκη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Οι προτάσεις είναι ελκυστικές και θα μπορούσα να τις αποδεχθώ. Θα ήθελα όμως να καταλάβω πως θα λειτουργεί το κράτος μέχρι τη πλήρη επανίδρυση του η οποία θα απαιτήσει τεράστια προσπάθεια και πολύ χρόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Πως μπορώ να συμμετέχω. Παρακαλώ στειλτε πληροφορίες στο perik76@in.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Η προσπαθεια σας να γινει αυτοσκοπος των περισσοτερων Ελληνων .

  Μας οδηγουνε με μαθηματικη ακριβεια στον απολυτο εξευτελισμο μας.

  Προσεξτε παρα πολυ ποιοι θα προσπαθησουνε να διεισδυσουνε στα σπλαχνα αυτου του κινηματος .

  Και επιτελους .......δεν υπαρχει αλλος χρονος αναμονης .Οσο περναει ο χρονος χωρις την δυνατοτητα σημαντικων πρωτοβουλιων , η ελπιδα αργοπεθαινει και την θεση της παιρνει η αναθεματισμενη ανεξελεγτη οργη.

  Π Ρ Ο Χ Ω Ρ Η Σ Τ Ε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Μιά δήλωση ενόψη της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου, που νομίζω ότι πρέπει να την υπογράψουμε όλοι: "Δηλώνω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να αποτρέψω με οποιοδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο την εκποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους.
  Θεωρώ οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται προς την κατεύθυνση αυτή εχθρική προς τη χώρα μου και αιτία πολέμου και προειδοποιώ όσους συνταχθούν με οποιοδήποτε τρόπο και από οποιαδήποτε θέση με το επιχειρούμενο ξεπούλημα, ότι θα θεωρούνται από εμένα, εχθροί της χώρας μου, που επιβουλεύονται την εθνική ανεξαρτησία, τις δημοκρατικές ελευθερίες του λαού μας και την προσωπική και οικογενειακή μου ευτυχία."
  ή κάπως έτσι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΔΕΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ
  ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

  Όλο το κείμενο εδώ:
  http://www.tometopo.gr/index.php/news-/375-2011-06-21-14-09-57

  Συνοπτικά:

  ΠΡΩΤΟ: «Ενα συμβάν» με ασύλληπτες διαστάσεις

  ΔΕΥΤΕΡΟ: «Δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν»

  ΤΡΙΤΟ: «Μετά, τι και πώς»

  ΤΕΤΑΡΤΟ: «Δεν φεύγουμε ούτε όταν φύγουν»

  ΠΕΜΠΤΟ: «Δημοκρατία, τώρα» - Η δύναμη της «συνέλευσης»

  ΕΚΤΟ: Μπορούμε να διδαχθούμε από την Πλατεία Συντάγματος

  ΕΒΔΟΜΟ: «Ενότητα, τώρα»

  ΟΓΔΟΟ: Διεθνισμός και Πατριωτισμός

  ΕΝΑΤΟ: Η πλατεία Συντάγματος έχει νικήσει τον φόβο

  ΔΕΚΑΤΟ : 1.000.000 στο Σύνταγμα
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Είμαι, χωρίς ενδοιασμό, μαζί με τον Ελληνικό λαό και απαιτώ να γίνουν πραγματικότητα όλες οι επιδιώξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. μαζι μπορούμε να πετύχουμε, αρκεί να αφήσουμε πισω μας ολα οσα κατα καιρούς μας εκαναν να πιστεψουμε πως μας χωρίζουν και αν βαλουμε μπροστα το μελλον του τοπου και του εθνους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Περιμένω με ανυπομονησία νέα σας... οι σκέψεις μου στο πλευρό σας...giannisbarbarigos@yahoo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Εθνικό Συμβούλιο ΤΩΡΑ
  Γιατί η ΛΥΣΗ βρίσκεται στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  http://ethnikosymvoulio.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Συγγνωμη ,ρε παιδια,αλλα σαν να διαβαζω,τις θεσεις του κκε,αλλα χωρις σφυροδρεπανο!
  Αν ειναι ετσι,γιατι να μην ψηφισσω,μια και καλη κκε,μιας και δεν ξερω,και τι ρολο παιζουν,οι ανθρωποι αυτοι!
  Μπορει να ειναι καλυτεροι,και το ευχομαι,αλλα ειναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Έχετε κ. Δ. Καζάκη, την βαθύτατη εκτίμησή μου για τον κόπο που καταβάλετε να ενημερώνετε με τόσο εύστοχο και αναλυτικό, χιουμοριστικό και δημιουργικό τρόπο, τον καταπροδομένο λαό μας από τους ειδεχθείς τσόγλανους, προδότες κι αλήτες πωλητικούς που τον έφεραν σήμερα σε τόσο απίστευτη καταστροφή η οποία εντούτοις μπορεί να αποτελέση αληθινή πηγή απελευθέρωσής του από τα εβραιομασσωνικά βαμπίρ. Αισθάνομαι ότι είσθε ικανός πολεμιστής και πατριώτης. Ο Θεός να σε προστατεύη, να σου δίνη δύναμη και κουράγιο, +Απόστολος Κ. Γάτσιας, Ιερεύς, Καθ., ΔΣ Ενώσεως Συγγραφέων Ευρώπης.
  ΥΓ Προφανώς ήρθε ο καιρός αυτός ο μαλάκας λαός μας να ζητήση επιτέλους το ΑΙΜΑ που έχουν οι κακούργοι πωλητικοί του στα βρωμόχερά τους. Ήρθε ο καιρός να ματώσουν κι αυτοί, εδώ, σε τούτον τον ψεύτη ντουνιά, πριν τους παραλάβη ο διάολος στην αιωνιότητα μετά τον κακό τους ψόφο. Καταραμένοι θάναι στους αιώνες των αιώνων, αμήν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό Το Ε.ΠΑ.Μ δεν είναι κόμμα είναι μέτωπο οριζόντιας μορφής δηλαδή χωρίς προκαθήμενους αρχηγούς και αρχηγίσκους και σαυτό συμμετέχουν όλες οι ιδεολογικές τάσεις και στόχο έχει στο να πάρει ο λαός την τύχη του στα χέρια του,μετά θα διαλυθεί ας το τονίσουμε αυτό ενωνόμαστε για να ξεφύγουμε από τα νύχια του 4ου ΡΑ'Ι'Χ.΄παρακάτω ο καθένας στην μεριά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Με όλο το σεβασμό, καθώς συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τις θέσεις του μετώπου, υπάρχει ένα σημείο, αυτό της αποχώρησης από το Ευρώ, το οποίο πιστεύω ότι δεν έχει διευκρινιστεί επαρκώς, καθώς φαίνεται ότι είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο κι επικίνδυνο εγχείρημα. Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κύριο Καζάκη να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες επ' αυτού, καθώς έχω διαπιστώσει ότι τούτο είναι το δυσκολότερο σημείο για να πείσει κάποιος τον κόσμο για το δίκαιο του εγχειρήματός μας. Ευχαριστώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Κύριε Κώστα Ανετάκη στο youtube υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο με πλήρη ανάλυση από τον Κο Καζάκη για το θέμα αυτό.
  Περιμένουμε με αγωνία την διακύρηξη και είμαστε στην διάθεση του ΕΠΑΜ για να βοηθήσουμε με όλουε τους τρόπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Θέτω εαυτόν στην διάθεσή σας κύριε Καζάκη.

  Μόνο εσάς εμπιστεύομαι σε αυτή την χώρα πια.

  Ακόμα και το Σύνταγμα έχει γεμίσει με σκυλιά του Σόρος που προσπαθούν να κουμαντάρουν την κάτω πλατεία και ΚΥΠατζήδες που προσπαθούν να κουμαντάρουν την πάνω.

  Πείτε μας τι να κάνουμε, πού να έρθουμε και θα βρούμε και εμείς 1000 τρόπους και 2000 ιδέες για να σας βοηθήσουμε.

  Για την πατρίδα και την ελευθερία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Στη διάθεσή σας, συμπολίτες μου, από Κέρκυρα!

  Γιάννης Τρύφωνας

  Οδοντίατρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.