Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Ο λαός στην εξέδρα των επισήμων στη Θεσσαλονίκη! Λαϊκή παρέλαση!Ο λαός στην εξέδρα των επισήμων στη Θεσσαλονίκη! Λαϊκή παρέλαση!
Αυτό που συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη δεν έχει ξαναγίνει! Ο αγανακτισμένος και υπερήφανος ελληνικός λαός, αφού εδιωξε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους άλλους επίσημους από τις θέσεις τους, κατέλαβε εκείνος τις εξέδρες! Χιλιάδες πολίτες αποθεώνουν όσους παρελαύνουν και το πολιτικό σύστημα πανικόβλητο δεν ξέρει που να κρυφτεί! Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου! Οι Έλληνες μίλησαν: ΟΧΙ στη νέα κατοχή και στην υπόδουλη ντόπια παλαιοκομματική τάξη! Εθνική Ανεξαρτησία – Δημοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.