Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στη Θεσσαλονίκη στις 12/9/2011(ΒΙΝΤΕΟ)


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα Αλέξανδρος. Ο κ. Καζάκης μίλησε για τις τρέχουσες εξελίξεις στην οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έκανε εκτιμήσεις για τον τρόπο που θα εξελιχθεί η οικονομική κρίση και το πώς αυτό θα μας επηρεάσει. Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους στις οποίες απάντησε ο κ. Καζάκης και ο κ. Γιαννουλόπουλος, μέλη της προσωρινής Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΕΠΑΜ.
Παρακολουθείστε την ομιλία.
1ο μέρος
2ο μέρος

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε κόμμα κύριε Καζάκη.Και ο Ραφαέλ Κορέα στο Εκουαδόρ έτσι ξεκίνησε.Πάρε μας από το χέρι και οδήγησέ μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόσμος δεν θέλει άμεση δημοκρατία.Θέλει πολιτική κάθαρση και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει!!!Πιάστε το μήνυμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.