Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΑΖΑΚΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ | 25 ΓΕΝΑΡΗ 2012
Από τον βρώμικο πόλεμο κατά της ΠΔ

http://inclusivedemocracy.org/brochures/2011.12.25_kataggelia_vromikos_polemos_enantia_stin_pd.htm#__ΠΡΟΣΘΗΚΗ_25/01/2012_0

Με αφορμή το άρθρο του Τάκη Φωτόπουλου που εμπεριστατωμένα έδειχνε το μέγεθος της λασπολογικής επίθεσης εναντίον του Δικτύου ΠΔ και του ίδιου προσωπικά, και το οποίο αναδημοσιεύθηκε ευρέως από διάφορα μπλογκς της Αριστεράς, αναπτύχθηκε μια προβληματική πάνω στο θέμα της λασπολογίας που περνά σαν «ελευθερία Λόγου» στο διαδίκτυο. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα σχόλια και η στάση των μπλογκερς ήταν στάση συμπαράστασης ενάντια στη λασπολόγηση του ΤΦ και του δικτύου μας.
Δεν έλειψαν όμως και πολύ λίγες περιπτώσεις που τήρησαν «ίσες αποστάσεις» μεταξύ λασπολόγου --δηλ. του γνωστού για τις παρόμοιες τακτικές του στο διαδίκτυο “Οmadeon” (και του λασπολογικού διδύμου του, «Αιρετικού») που τώρα μέχρι παρήγαγε και βίντεο διακωμωδώντας τον Τ.Φ. για τον μεγαλύτερο  διασυρμό του-- και λασπολογούμενου. Αυτά τα μπλογκς  δημοσίευσαν μεν το άρθρο, αλλά συνοδευόμενο και από οχετό νέων συκοφαντιών του λασπολόγου (π.χ. ΙΣΚΡΑ) --κάτι που κατ’ αναλογία θυμίζει τις ίσες αποστάσεις μεταξύ σφαγέων και σφαζόμενων στην Παλαιστίνη!
Η περίπτωση όμως του Δ. Καζάκη ήταν η πιο θλιβερή γιατί ανοικτά πήρε θέση υπέρ της λασπολογίας ως «ελευθερίας του Λόγου»! Αρχικά, το επίσημο μπλογκ του κ. Καζάκη, χωρίς καν να δημοσιεύσει το άρθρο του Τ.Φ.  (όπως τουλάχιστον έκαναν αυτοί που τήρησαν ίσες αποστάσεις),  δημοσίευσε μόνο βρωμερό σχόλιο των λασπολόγων με την ερώτηση: “το ξέρατε ότι το ΕΠΑΜ Λάρισας έχει κάνει πιτσικουλιές με τον σταλινικό Τάκη Φωτόπουλο;”, συνοδευόμενο με όλες τις αναπόδεικτες συκοφαντίες που επαναλαμβάνουν συνεχώς κατά του Τ.Φ. και της ΠΔ. Και αυτό επειδή το ΕΠΑΜ Λάρισας, αντίθετα με τον Καζάκη, είχε την πολιτική εντιμότητα να αναγνωρίσει τη συστηματική λασπολογική επίθεση και να κάνει μια δήλωση που το τιμά:
“Στηρίζουμε την πολύχρονη προσπάθεια του συγγραφέα για το Δίκτυο της Περιεκτικής Δημοκρατίας και αντιτιθέμεθα στη συκοφάντηση και σπίλωσή του από διάφορους πολιτικά αμόρφωτους του διαδικτύου”.
Παρόλα αυτά, ο Τ.Φ., ξεκινώντας καλόπιστα με την υπόθεση ότι ο Καζάκης πιθανώς δεν ήταν εν γνώσει της αναδημοσίευσης αυτών των σχολίων, έγραψε e-mail στον Καζάκη (το οποίο αυτός το δημοσίευσε χωρίς καν να ζητήσει την άδεια του Τ.Φ. όπως κατ’ αρχήν γίνεται!) όπου του εξήγησε για τη συστηματική λασπολογική επίθεση που υφίσταται από συγκριμένα άτομα για ένα μήνα σχεδόν τώρα, και του τόνιζε ότι η εισαγωγή παρόμοιων τακτικών ζούγκλας στην Αριστερά οδηγεί στην αυτοκαταστροφή της, καλώντας τον να μη μετέχει και αυτός σε παρόμοια εκστρατεία, αποσύροντας τους ατεκμηρίωτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και καταγγελίες.
Και ποια ήταν η απάντηση του κ. Καζάκη;  Ότι
υπάρχουν ανώνυμα, ή και επώνυμα σχόλια που εκφράζονται πολύ πιο σκληρά και άσχημα για μένα τον ίδιο, απ' ό,τι για τον κ. Φωτόπουλο. Δεν τα "κατέβασα".
Προφανώς η απάντηση αυτή δεν έχει κίνητρο την αφέλεια γιατί ο Δ. Καζάκης δεν είναι αφελής. Και αυτό, γιατί φυσικά, κάθε “επώνυμος” δέχεται ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ παρόμοια σχόλια, και ο Τ.Φ. έχει δεχτεί εκατοντάδες παρόμοια τα τελευταία χρόνια, και τα αγνοεί. Όμως, αυτό δεν έχει βέβαια σχέση με την περίπτωση όπου συγκεκριμένοι λασπολόγοι δεν έχουν αφήσει μπλογκ όπου δημοσιεύεται άρθρο του Τ.Φ. ή υποστηρικτικό κείμενο της ΠΔ που να μην το απειλούν γι’ αυτό, φθάνοντας στο σημείο να δημοσιεύουν τη φωτογραφία του Τ.Φ. μεταξύ ιστορικών φασιστών, δημοσιεύοντας αγγελτήριο του θανάτου του, και μέχρι προσπαθώντας συστηματικά  να αλλοιώσουν το βιογραφικό λήμμα του Τ.Φ. στη Wikipedia σε ένα έσχατο δείγμα αθλιότητας του πολιτικού υπόκοσμου στον οποίο ανήκουν, μέχρι να τους καταλάβουν οι διαχειριστές του μέσου και να τους απειλήσουν ότι θα τους μπλοκάρουν αν συνεχίσουν!
Όμως ο κ. Καζάκης γράφει πως «είναι θέμα αρχής» να μην  κατεβάσει οποιοδήποτε σχόλιο, εκτός αν το κρίνει ο ίδιος ότι «υπερβαίνει τα όρια της προσωπικής χυδαιότητας». Και φυσικά, κατόπιν αυτού,  οι χυδαίοι λασπολόγοι, δικαιωμένοι από τη στάση Καζάκη, θα αποθρασυνθούν περισσότερο, επικαλούμενοι μάλιστα  την αντίληψη της “ελευθερίας του Λόγου” που διακηρύσσει. Ο κ. Καζάκης όμως με αυτή την  πράξη πολιτικής  κακοήθειας που διέπραξε, η οποία αγγίζει τα όρια συμμετοχής σε  συκοφαντική δυσφήμηση, εισάγει νέο ήθος στην Ελληνική Αριστερά: το «ήθος» του υπόκοσμου της Αριστεράς που έχουν κάποιοι κουκουλοφόροι στο διαδίκτυο, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν μια έννοια της ελευθερίας του Λόγου αντίστοιχη με την έννοια  της «ελευθερίας» στη χρήση ναρκωτικών. Θα κλείσουμε με το συμπέρασμα του τελευταίου άρθρου του Τ.Φ. που τελικά αποδείχθηκε ιδιαίτερα προφητικό όσον αφορά τον κ. Καζάκη.
“Συμπερασματικά, θεωρώ ότι σήμερα κρίνονται όλοι, κόμματα, οργανώσεις και πρόσωπα, με βάση τη στάση  που παίρνουν για την κρίση, τα αίτιά της και τον τρόπο εξόδου από αυτή. Και είναι φυσικό να γίνονται και λάθη εκτίμησης. Όμως, άλλο τα λάθη εκτίμησης, ανάλυσης και πολιτικής που είναι θεμιτά και δικαιολογημένα, και εντελώς άλλο παρόμοια ανέντιμα μέσα τα οποία αν δεν καταδικαστούν άμεσα και αποφασιστικά από σύσσωμη την πολιτικά έντιμη Αριστερά (αντισυστημική αλλά και ρεφορμιστική), όπως --προς τιμή τους-- τμήματα της Αριστεράς έχουν ήδη κάνει, τότε η ιντερνετική ζούγκλα που επιβάλλει το σύστημα σαν δήθεν ελευθερία του διαδικτυακού Λόγου, (που πολύ θυμίζει την «ελευθερία» των αγορών την οποία επιβάλλει παράλληλα), θα επεκταθεί και στην Αριστερά γενικότερα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...”

37 σχόλια:

  1. Διάβασα το άρθρο τοτ ΤΦ. Τα παρά φουσκώνετε κύριοι της Σεισαχθειας. Και καταλαβαίνουμε όλοι το γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ορέ μάγκες, από όσα λέει ΚΑΙ γράφει ο Καζάκης κάθε μέρα σε διαφορετικά σημεία της χώρας, εσείς ασχολείστε ΜΟΝΟ με το αν κατέβασε ή όχι σχόλια από το μπλογκ του?
    Τι να πώ, μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση, κατά πώς το καταλαβαίνω δηλαδή, οτι είστε πολιύ πολιύ μαλιάκες. Α, να μην ξεχάσω κιόλας: Ένας άνθρωπος λέει τα πράγματα με το όνομά τους κι εσείς είστε ακόμη ένα εμπόδιο από τα πολλά που έχει μπροστά του. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ιντερνετικοι υποστηρικτες του Καζακη, θυμιζουν τους πιστους οπαδους των Grateful Dead, τους Deadheads, που αποδειχτηκε εκ των υστερων οτι ηταν πρακτορες και ακολουθουσαν την ροκ αυτη μπαντα σε ολα τα σημεια της Γης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά καμία σχέση με τις παραπάνω αθλιότητες που προέρχονται ακριβώς από τον πυρήνα των διαδικτυακών τραμπούκων που αναφέρει το άρθρο...

    Η από πάνω κλίκα κατ' επάγγελμα υβριστών και λασπολόγων, που είδαν "φως και μπηκαν" όπως κάνουν παντού εδώ και πάνω από μήνα στα άμοιρα μπλογκς που επιλέγουν να αναπαράξουν (και έμμεσα να στηρίξουν) τη στοιχειοθετημένη καταγγελία του δικτύου ΠΔ και του Τ.Φ. στην εκστρατεία λάσπης τους εναντίον του, από τον γκάνγκστερ Omadeon και τη στενή ανθυπο-ζωική παρέα του, είναι τα μεγαλύτερα κατακάθια του διαδικτύου.

    Αρχηγός της υπόθεσης ο αρχι-κρετίνος του διαδικτύου, Omadeon, που σέρνει τον χορό πετώντας απίστευτη λάσπη, φτιάχνοντας παραμύθια και κόβοντας και ράβοντας τα λόγια άλλων στα μπλογκ καθαρά εμετικού τύπου που διατηρεί, (omadeon και metaomadeon) όπου διαστρεβλώνει άθλια όσους τον "ενοχλούν", βγάζει στη φόρα ιδιωτικές αλληλογραφίες, στοχοποιεί επώνυμους ανθρώπους βγάζοντας δημόσια φωτογραφίες μπλόγκερ καθώς και τα προσωπικά τους στοιχεία, φτιάχνει βίντεο που λασπολογούν (δήθεν με χιούμορ) την προσωπικότητα κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δε γκανγκστερική "περσόνα" αυτή, παρέα με τον κολλητό του "Αιρετικό", την ίδια στιγμή απειλούν όλα τα μπλογκ που αναδημοσιεύουν τα άρθρα Φωτόπουλου και τις ανακοινώσεις της ΠΔ που στοιχειοθετούν τη βρωμιά τους, ενώ την ίδια στιγμή βρίζουν ανθρώπους που είναι φορείς του Aids, ομοφυλόφιλους, όπως οι ίδιοι έχουν καταγγείλει, ως οι τελευταίοι ρατσιστές. Ο δε κολλητός τους "ελευθεριακός" (κατά τ' άλλα!) "Μωρίς" είναι ένας άλλος λασπολόγος της κλίκας Omadeon και σία, που αφού ονόμασε, όπως ο κάθε αρχισιωνίσταρος ρατσιστής την ΠΔ και τον Φωτόπουλο αντισημίτες επειδή έβγαλαν στη φόρα τον ρόλο της "ελευθεριακής" ψευτο-αριστεράς που εκπροσωπεί αυτός και η κλίκα του, δηλαδή της Αριστεράς που το παίζει "φιλοπαλαιστινιακή", προωθώντας ένα κρατίδιο-φυλακή δίπλα στο σιωνιστικό τέρας, ενώ έχει κλείσει κάθε πρόσβαση σε αντισιωνιστικές φωνές που μιλούν για ενιαίο κράτος, της Αριστεράς η οποία παρουσιάζει σιωνιστές και προβάλλει καθαρά παιδιά του συστήματος ως προοδευτικούς "πολιτικούς", όπως ο "σοσιαλιστής" Γιωργάκης, της Αριστεράς η οποία υιοθετεί σαφώς δηλώσεις προοδευτικών ισραηλινών που λένε ότι και η Χαμάς "τρομοκρατική" είναι όπως και το ...Ισραήλ στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στο φασιστικό κράτος, κρατώντας ίσες αποστάσεις κτλ..

    Μιλάμε για μια διαδικτυακή (και όχι μόνο) μικρή κλίκα τραμπούκων, ρατσιστών και κρετίνων που το παίζουν ανάλογα με το κοινό τους, ελευθεριακοί, αριστεροί κτλ., διαστρεβλώνουν τους πάντες και τα πάντα και λοιδωρούν όποιον βρεθούν στο διάβα τους. Ενδεικτικό είναι μάλιστα το ποστ στο ιντιμίντια στο οποίο παραπέμπει ο "ελευθεριακός" Μωρίς παραπάνω, όπου ο αρχικός πόστερ που δημοσίευσε τη δήθεν επίθεση της ΠΔ στο ελεύθερο λογισμικό, παραποίησε ακόμα και το γράμμα του Φωτόπουλου στον Omadeon ώστε να πείσει κόσμο που δεν ασχολήθηκε με το θέμα και να βγάλει και άσχετο συμπέρασμα σε σχέση με το ελεύθερο λογισμικό που υποτίθεται προσέβαλε η ΠΔ σε άρθρο της: Αυτό που θέλει δήθεν την ΠΔ και τον Φωτόπουλο να επιζητούν τη λογοκρισία στο διαδίκτυο(ενώ η ΠΔ μιλά για αυτο-έλεγχο των μπλόγκερ για να αποφεύγεται η αθλιότητα αυτή καθώς και αυτονόητα ότι έχει νόημα η ανωνυμία μόνο ενάντια στην εξουσία).

    Πρόκειται για τις μεγαλύτερες γκανγκστερικές διαδικτυακές περσόνες, στο μεδούλι και στην υπηρεσία του σημερινού εκφυλισμού της "Αριστεράς" και αριστερή μπότα του συστήματος.

    Και βέβαια πολλοί σχολιαστές (και όχι βέβαια οι εναλλακτικές "περσόνες" του Omadeon που χρησιμοποιούν τα ίδια επιχειρήματα ή ο ίδιος ο Omadeon και η κλίκα του που ξεκίνησαν τη λασπολογία και οχετολογούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν, θεωρώντας τον εαυτό τους...υποστηρικτή του εαυτού τους) κράξανε τον Omadeon και την κλίκα του σε διάφορα μπλογκ και με μηνύματα τους, όπως και βέβαια, ακόμα σημαντικότερο, πολλοί μπλόγκερ έμμεσα ή άμεσα με την ανάρτηση των ανακοινώσεων της ΠΔ, καθώς και τη στάση τους.

    Κι αυτό, αψηφώντας τις απειλές των άθλιων αυτών τραμπούκων του διαδικτύου τις οποίες απεύθυναν σε κάθε μπλογκ που δεν ταίριαζε με την άθλια λασπολογική γραμμή και την εμετική ρατσιστική "αισθητική" τους. Με χρόνο άπλετο βέβαια να κάθονται όλη μέρα να γράφουν τις αθλιότητες τους, να φτιάχνουν κτηνώδη βίντεο κτλ..

    Πρόκειται για καθαρούς γκάνγκστερ του διαδικτύου που πρέπει να απομονωθούν από κάθε αυτόνομο μπλόγκερ και συλλογικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H πυρ ομαδ(ε)όν προσέγγιση έχει Χ-Ch προέλευση. Σαν τους νομάδες μετακινούνται από μπλόγκ σε μπλόγκ, βάλωντας κατά κάποιου( του κου Φωτόπουλου) που λέει παρόμοια πράγματα με αυτά που μόλις πριν 8 μήνες έγραφε και ο ίδιος ο Καζάκης στην αλληλογραφία με τον Γ. Σαρρή. Αλλά που να γνωρίζουν οι άθλιοι...ουκ εν τω πολλώ το ευ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πράγματα ΔΕΝ είναι τόσο απλά.

      Ο ΤΦ τα έφτιαξε με την ΠΔ και με αυτήν την γκόμενα έκανε ένα παιδί το ΔΠΔ που θέλει να μας πείσει ότι είναι το ομορφότερο παιδί του κόσμου. Καλά ως εδώ και καθαρίσαμε;
      Ο Ιδρυτής(founder) τότε που θα πάει; Άντε πάλι το κοπυράιτ στην σκέψη!
      Αμ, εκείνη η ΟΜΑΔΑ γύρω από την Ιερή Αγελάδα για να φωτίζεται κάθε μέλος της από την Αυτού Λαμπρότητά της; Πόσο θέλει για να εξελιχθεί σε ΣΥΜΜΟΡΙΑ;
      Όλα τα είχαμε και μόνο το νέο μέτωπο μας έλειπε για να απαντάμε σε κάθε π@παριά περί Indy: - αποτελεί πλήρη αναδημοσίευση του 2002;
      Θαρρείς και δεν ξέρουμε ότι τα παιδιά του Κινήματος δεν είναι «καλά» παιδιά και δεν διαβάσαμε την εσωτερική αλληλογραφία του Julian όπου σε εκείνο το εσωτερικό mail έγραφε: «Ο τάδε λακαμάς πούλησε στον Σώρο το πρόγραμμα για κάποια εκατομμύρια, γιατί να μην το κάνουμε και εμείς;»
      Άγνοια; και πρέπει να την φωτίζουμε εμείς;
      Ή απλά να λέμε «δεν εξηγούμε τίποτα γιατί οι εχθροί μας δεν μας πιστεύουν και οι φίλοι μας γνωρίζουν τα πάντα»( MoVimento_5_Stelle)

      Έρχεται και το κομβικό σημείο, φόρα παρτίδα μπροστά μας. Ρε συ, κάπου τα ξαναβλέπω αυτά. Δεν είναι ο Μόνος που τα κάνει. Ρε σεις, και αλλού Ομαδούλες έχουν ξεπεράσει τα όρια της Συμμορίας και προσπαθούν να πάρουν Χώρο.
      Ρε μάγκες, μπροστά μας γίνεται, με τόσες ομοιότητες – ούτε καν αναλογίες - που μάλλον τα @ρχίδι@ φύτρωσαν στο «μέτωπο» και δεν μπορούμε να δούμε πέρα από αυτά…

      Θέλεις ονόματα και διευθύνσεις; Από πού ν’ αρχίσω;
      Το μικρό του είναι Δημήτρης και είναι Ιδρυτής. Άντε και αλαζονικά να γράφει: «Ούτε επίσης έχω ευθύνη γιατί ο λόγος μου μετρά αντικειμενικά λίγο περισσότερο από των άλλων μέσα»
      «Όσο η προσωρινή ΠΕ ανεχόταν τέτοια υποκείμενα, εγώ προσωπικά δεν είχα καμιά θέση σ’ αυτήν γι’ αυτό και παραιτήθηκα. Ακολούθησαν και μερικοί άλλοι. Σήμερα, αφού αυτά τα υποκείμενα αποχώρησαν, οι παραιτήσεις μας ανακλήθηκαν.»
      Οι ροχάλες έχουν αρχίσει και πέφτουν βροχή και ως συνήθως για αυτούς που είναι σκέτοι αγκιτάτορες… ψιχαλίζει.
      Που πα ρε καραμήτρο που ήθελες και Παλλαϊκό κάλεσμα; με κόλακες αυλικούς και συμμορίτικες μεθόδους δολοφονίας χαρακτήρων;

      Μετά ο αχταρμάς. Η σκοπιμότητα που τυφλώνει την ευθυκρισία. Δεν βλέπουμε καμία σύμπτωση και βάζουμε τον πρώτο Ιδρυτή μήπως αποκτήσουν νόημα τα λόγια του για «Πατριωτική Αριστερά» και οδηγήσουν σε απαξίωση του άλλου "Ιδρυτή".
      Δύο τάλε κουάλε(που θα έλεγε η commeilfaut) πρόσωπα και εμείς στην μέση να δίνουμε δίκιο στο ένα; Γιατί Δημήτρη(άλλε);

      Παρακαλούμε οι ΟΜΑΔΕΣ να πάνε να μαμηθούνε μεταξύ τους μήπως και γεννηθεί εκείνο Το Κίνημα. Φτάνει πια με την Σωτηρία που την φτιασιδώνει κάθε Ομαδούλα για να την κάνει ελκυστική μεναγκό σε μας.

      Διαφορετικά: οι «κότες» και οι «πράκτορες» να πάνε στην παράγκα τους, έχουν αναλάβει οι Προδότες (συνώνυμο: οι υπέρτατοι Ανίκανοι) να Διαλύσουν αυτούς που τα Φρέιτκορπς θα έρθουν να σκουπίσουν…

      Το παιδί των φαναριών φωνάζει εδώ και πολύ καιρό: ΕΝΟΤΗΤΑ.
      Κάποιος κwλο-έλληνας του είπε την λέξη, ότι σημαίνει τυρόπιτα…

      Διαγραφή
  7. Μωρίς, άσε, εκπρόσωπε της ψευτο-"αναρχικής" κλίκας σου (που ανάλογα με το μπλογκ εμφανίζεται αριστερή, αυτόνομη, αναρχική κτλ. για να πετάξει τη λάσπη της), ο Φωτόπουλος μίλησε για όσους επιτίθενται με ψευδώνυμο ή ανωνυμία και χωρίς στοιχεία ενάντια σε ανθρώπους που παλεύουν στον αντισυστημικό αγώνα δεκαετίες τώρα. Το ότι πρότεινε μάλιστα αυτο-έλεγχο των μπλόγκερ για να μη γίνονται παρόμοιες εκστρατείες λάσπης είχε ακριβώς στόχο να μη γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός στο διαδίκτυο. Και φυσικά δεν μίλησε πουθενά για πρόβλημα της ανωνυμίας όταν τα βάζει με την εξουσία. Άρα λοιπόν οι διαστρεβλώσεις σου στη σχολή του Γκέμπελς όπου σπούδασες, κρετινάκο.

    Όσο το ότι βρίζαμε κόσμο ανώνυμα, μπορείς να μας το δείξεις, ποιον κόσμο και ποιες "προσωπικότητες" έτυχε να βρίσουν και μέλη της ΠΔ; Τα οποία κάθε άλλο παρά ανώνυμα είναι. Καταλαβαίνεις ότι αγγίζεις τα όρια του χαφιεδισμού κρετίνε; Μήπως όμως "έβρισαν" αυτούς που ξεκίνησαν και σιγοντάρησαν την άθλια επίθεση;

    Σιγά μην ξέρει κανένας Φωτόπουλος ότι είσαι Εβραίος στην καταγωγή σου κακομοίρη "ελευθεριακέ" του ρατσισμού. Από το πουθενά εμφανίστηκες και έκανες τις επιθέσεις εναντίον της ΠΔ. Αλλά ακόμα και να είσαι Εβραίος στην καταγωγή, αυτό σημαίνει πως είσαι στο απυρόβλητο για τις καθαρά ρατσιστικές σιωνιστικές σου θέσεις που βγάζει τους άλλους αντισημίτες όταν αποκαλύπτουν τον άθλιο ρόλο της δήθεν "φιλοΠαλαιστινιακής" "Αριστεράς" που στηρίζει; Πλάκα κάνεις φασιστοειδές του διαδικτύου;

    Αυτά που λες για τα παραπάνω ονόματα του ελεύθερου λογισμικού τα έβγαλες από το κεφάλι σου. Κανείς της ΠΔ δεν επιτέθηκε σε κανέναν Σπινέλλη και Καρούνο. Όσοι συμμετέχουν σε δημόσιους διαλόγους, πόσο μάλλον του ιντιμίντια όπου η ΠΔ καταρχήν δεν συμμετέχει μετά την άγρια επίθεση και τη λογοκρισία που έχει δεχτεί εκεί, δεν είναι μόνο μέλη της ΠΔ, προφανώς.

    Άσε λοιπόν τις αθλιότητες και πήγαινε θώπεψε την υπάνθρωπη κλίκα σου, κρετίνε - ντροπή της αριστεράς. (αν είσαι εσύ αριστερός, ένας γκάνγκστερ του διαδικτυακού υποκόσμου, που το παίζει και θιγμένος, τότε και ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε, άσε τα ρατσιστικά σου που ψαρεύεις σε θολά νερα. Σιωνιστής είναι όποιος Εβραϊκής καταγωγής άμεσα ή έμμεσα υποστηρίζει ένα καθαρό Εβραϊκό Κράτος στην Παλαιστίνη, που ντε φάκτο και ιστορικά αποδεδειγμένα οδηγεί στην Εθνοκάθαρση. Φιλοσιωνιστής όποιος υποστηρίζει γενικά αυτή τη θέση του σιωνιστικού ρατσιστικού "κινήματος" από τη γέννηση του. Και οι δύο είναι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ του πιο ακραίου βαθμού σήμερα, λόγω της επέλασης της σιωνιστικής ιδεολογίας παγκόσμια σήμερα (που στηρίζει το σύστημα) και της συνεχιζόμενης εθνοκάθαρσης στην Παλαιστίνη, με μάλιστα κτηνώδη ποιοτικά χαρακτηριστικά χειρότερα και από αυτά του Ναζισμού.

    Το να "αντιτίθεσαι" στην κατοχή της Γάζας και άλλων παλαιστινιακών εδαφών και να μιλάς για διατήρηση του καθαρού Εβραϊκού Κράτους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό θα είναι η απαρχή ενός κτηνώδους Απαρτ-χάιντ στην περιοχή, που θα μακελέψει εκατομμύρια Παλαιστίνιους, όπως κάνουν οι εκφυλισμένοι "Αριστεροί" που θαυμάζεις δεν σε κάνει λιγότερο Σιωνιστή, ούτε λιγότερο Γκέμπελς, ρατσίστα της εθνοκάθαρσης.

    Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί οι φιλο-σιωνιστές ή σιωνιστές δήθεν "φιλο-Παλαιστίνιοι" Αριστεροί γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει ολόκληρο κίνημα στην Αριστερά, στο οποίο μάλιστα πρωτοστάτησαν γνωστοί Εβραίοι της Αριστεράς από την αρχή της γέννησης του σιωνιστικού ρατσιστικού κράτους -ιδίως της διασποράς-, για ένα ενιαίο πολυπολιτισμικό Κράτος, που θα καταργούσε και τον σιωνιστικό ρατσισμό και τον ισλαμικό φονταμενταλισμό. Σχετικό άρθρο εδώ:

    "Στην πραγματικότητα, ολοένα και ισχυροποιούνται εκείνα τα ρεύματα μέσα στους κύκλους των προοδευτικών Παλαιστινίων[15] και των μετα-Σιωνιστών Εβραίων[16] που απορρίπτοντας τον Σιωνισμό και τον εκατέρωθεν θρησκευτικό ανορθολογισμό, στοχεύουν να βρουν λύση, δημιουργώντας ένα πολυπολιτισμικό και περιεκτικό κράτος για όλους τους λαούς που ζουν σήμερα στην Παλαιστίνη. Ένα τέτοιο κράτος, όπως έχω δείξει αλλού[17], θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει το πρώτο βήμα προς μια Συνομοσπονδιακή Περιεκτική Δημοκρατία. Η «Διακήρυξη του ενιαίου Κράτους»[18] που υπογράφτηκε το 2007 από μη-Σιωνιστές Εβραίους (Ilan Pappe, Oren Ben-Dor, Jonathan Cook, Joseph Massad, κ.λπ.) και Παλαιστίνιους (Omar Barghouti, Ghazi Falah, Ali Abunimah, Naseer Aruri, κλπ.) είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα μπροστά προς αυτή την κατεύθυνση"

    Κατάλαβες ρατσιστάκο σε αντιδιαστολή το πολιτικό και ηθικό σου "ελευθεριακό" επίπεδο;

    Όσο για τα άλλα, όταν είσαι απλά ένας ανώνυμος τραμπούκος του διαδικτύου που μάλιστα μας προτάσσεις την Εβραϊκή σου καταγωγή ως τεκμήριο για να δείξεις ότι είσαι λιγότερο ρατσιστής, ενώ είσαι καθαρός διαδικτυακός Γκέμπελς, είναι ενδεικτικό της αθλιότητας σου. Λες και δεν υπάρχουν Εβραίοι ρατσιστές και λες και δεν υπάρχουν και Εβραίοι αντιρατσιστές, ελευθεριακοί, αριστεροί όπως πολλοί Εβραίοι που προωθούν τη λύση του ενός ενιαίου πολυπολιτισμικού Κράτους στην Παλαιστίνη, που θα κατέλυε κάθε ρατσισμό και το κίνημα αυτό παίρνει όλο και μεγαλύτερη υποστήριξη από τα υγιή κομμάτια της Αριστεράς.

    Όλοι αυτοί λοιπόν είναι αντισημίτες, όταν έχουν αποφασίσει προ πολλού να έρθουν σε πλήρη ρήξη με το Καθαρό Εβραϊκό Κράτος και την εθνοκάθαρση που επιτελεί, με ή όχι "αριστερό" μανδύα, "φιλοπαλαιστινιακές δράσεις" κτλ. σωστά; Τα κουβαδάκια σου και αλλού λοιπόν σιωνίσταρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με είδες εμένα να κατηγορώ τον Ilan Pappe πουθενά; Όχι. Πετάς σπόντες και κατηγορίες ρίχνοντας άδεια για να βγάλεις γεμάτα. Ωραία η ιδέα για ένα ενιαίο κράτος που να μην έχει ούτε φυλετικό όυτε θρησκευτικό χαρακτήρα.

    Σε ρωτώ όμως: η ισραηλινή κοινή γνώμη που έχει αφιονιστεί τόσες δεκαετίες με σκληρό ρατσισμό κι εθνικισμό θα το δεχτεί; Ακόμα κι αν της επιβληθεί, ξέρεις τι θα κάνουν; Θα πάνε και θα σφάξουν τους Παλαιστίνιους.

    Κι αυτό το ξέρουν οι Παλαιστίνιοι. Τόση τρομοκρατία δέχονται κάθε μμέρα από τους εποίκους. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι στηρίζουν το συμβιβασμό που λέγεται "δυο κράτη, δυο κοινότητες". Γιατί είναι το μη χείρον βέλτιστον.

    Αλλά πού να το καταλάβετε εσείς οι ΠΔίτες. Νομίζετε ότι προπαγάνδες δεκαετιών σβήνουν μέσα σε μια στιγμή, με το να πέσουν δυο υπογραφές. Επειδή έχω πάει στο Ισραήλ κι έχω ζήσει σε κιμπούτς σου λέω ότι με την πρώτη ευκαιρία αυτοί οι βαρεμένοι θα τους πετσοκόψουν τους Παλαιστίνιους. Δε μπορείς να φανταστείς τι δολοφονική μανία έχει καλλιεργηθεί με την προπαγάνδα εκεί πέρα. Κι αν νομίζεις ότι οι μη ακροδεξιές φωνές στα ισραηλινά ΜΜΕ ακούγονται, γελιέσαι. Όποιος τολμά να μην είναι ρατσιστής στιγματίζεται σαν "self-hating Jew" (έτσι με λένε κι εμένα) και οι μετριοπαθείς και αντιεθνικιστές άνθρωποι δέχονται κάθε μέρα απειλές για τη ζωή τους από τους ζηλωτές του Καχάνε και των άλλων ρατσιστικών ομάδων.

    Άσε που η λύση του "ενιαίου κράτους" ευνοεί την πιο καλά οπλισμένη κοινότητα. Αυτό όμως δεν το σκέφτεστε εσείς στην ΠΔ, σωστά;

    Κι άντε ξαναπές ότι είναι "σιωνισμός" το να ΜΗ θες να σφαχτούν οι Παλαιστίνιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε διάβασε το άρθρο και την πρόταση που υπάρχει, με την εμπλοκή και του ΟΗΕ κτλ. για να γίνουν όλα αυτά ΣΤΑΔΙΑΚΑ και μετά τα ξαναλέμε, σε άλλη εποχή και υπό άλλες συνθήκες. Μάλιστα πλέον η πρόταση για Ενιαίο πολυπολιτισμικό Κράτος είναι η μόνη ουσιαστικά ρεαλιστική πρόταση, αφού η λύση των 2 Κρατών όλο και απομακρύνεται ως βιώσιμη ακόμα και από συστημική σκοπιά (αφού βέβαια θα οδηγήσει μαθηματικά σε κλιμάκωση της εκατέρωθεν βίας ή/και της εθνοκάθαρσης). Αν εσύ και αυτοί που τα ήξεραν αυτά αντί να προμοτάρουν την εκφυλισμένη Αριστερά και τους φίλους της τόσον καιρό που είχαν αποκλείσει αυτή την άποψη για την οποία έχουν γίνει δεκάδες εργασίες και μελέτες, κάνοντας επίθεση σε όσους την αποκαλύπτουν (με λιγότερο ή όχι λιγότερο "κομψό τρόπο"), είχατε συνταχθεί με ένα τέτοιο κίνημα και μέσα σε έναν τέτοιο διάλογο για το πώς φτάνουμε σε μια τέτοια λύση, όπως έχουν ήδη προταθεί διαφορετικές προτάσεις, τώρα μπορεί να πράγματα να ήταν ήδη διαφορετικά. Προτιμήσατε όμως τη συνεχή και άθλια λασπολογία που έφτασε σε όρια πλέον διαδικτυακού χαφιεδισμού. Όταν λοιπόν και όποτε, ΑΛΛΟΥ και ΑΛΛΙΩΣ, αν και τη λάσπη σας ειδικά στα "εναλλακτικά μέσα" δύσκολα την ξεπλένει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκατέρωθεν βία; Μόνο το Ισραήλ ασκεί βία. Και δεν πρόκειται με τίποτα να δεχτεί τη λύση ενιαίου πολυπολιτισμικού κράτους. Ξεχνάς τι έσκουζε πριν από καμιά διετία ο Νετανιάχου; Έλεγε στους ψηφοφόρους ότι το Ισραήλ δεν πρέπει ΠΟΤΕ να γίνει κράτος που να μην έχει ξεκάθαρο θρησκευτικό χαρακτήρα.

    Αλλά ξέρεις κάτι; ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ναι, να γίνει αυτό που ζητάς. Να γίνει. Αλλά να σε δω να πας ΕΣΥ να εφαρμόσεις ή να επιβάλεις αυτή τη λύση. Μην έρθεις όμως παραπονούμενος όταν σε καθαρίσουν τίποτα καχανιστές ή χτίσουν κάνα γκέτο στο "πολυπολιτισμικό κράτος" ειδικά για τους Παλαιστινίους και το μετατρέψουν σε δεύτερη Γάζα. Δεν έχεις πάει στο Ισραήλ, δεν σε έχουν στείλει "εκδρομή" εκεί πέρα για να σου βάλουν στο κεφάλι τις ρατσιστικές μαλακίες τους για το πόσο υπεράνω όλων είμαστε επειδή μας κόψανε το πετσάκι από την πούτσα, και για το πόσο υπάνθρωποι είναι οι goyim. Είσαι έξω από το χορό και βέβαια λες πολλά τραγούδια. Εγώ έχω βρεθεί εκεί και τα έζησα κι έφριξα κι από τότε αηδίασα.

    Αλλά σου λέω. Θες ενιαίο πολυπολιτισμικό κράτος; ΩΡΑΙΑ! Μαζί σου. Θα σε υποστηρίξω κι εγώ κι όλοι μας, αρκεί να πάτε ΕΣΕΙΣ να αντιμετωπίσετε την πολιτική, θρησκευτική και στρατιωτική ελίτ του Ισραήλ και τα λόμπι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή ελέχθησαν τόνοι (αποδεδειγμένων) ψεμάτων, με εξαιρετικά μοχθηρή λάσπη εδώ, εναντίον μου προσωπικά, θα ήθελα να δηλώσω ότι ΟΥΔΕΜΙΑ "απειλή" σε blog εκτοξεύτηκε, από μένα ή άλλο φίλο μου (ή μέλος του blog "Omadeon") πλην δηλώσεών μου (σε 3-4 blog) ότι δεν θα συνεχίσω να προωθώ αναρτήσεις τους εφόσον συνεχίζουν να σπέρνουν παντού στο διαδικτυο λιβέλλους εναντίον μου. Κι αυτό (επ' ευκαιρία) ισχύει ΚΑΙ για σας εδώ στη Σεισάχθεια. Tο είπα ΚΥΡΙΩΣ λογω αρχής και το θεωρώ αυτονόητο, αν και... λόγω οργής ο _τρόπος_ που το ειπα ίσως να μην ήταν κι ο καλύτερος! :-)

    Τώρα...
    Τα σχόλια-βόθροι εναντίον μου δεν με ενοχλούν, τόοοσο πολύ, τώρα πια, αφού άλλωστε η δυσωδία "σχολιαστών" όπως ο "Ενας από ΠΔ", καθώς και γενικότερα, αυτού του.... πρωτοφανούς ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΧΟΥ (στο πρόσωπό μου) από την "Περιεκτική Δημοκρατία", ....όλα αυτά έχουν αναλυθεί και καταδειχτεί συστηματικά (click ΕΔΩ), με σκοπό την αποφυγή _τέτοιου_ μεγέθους e-τραμπουκισμών στο μέλλον, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ (και ΑΠΟ οποιονδήποτε).

    Αντίθετα,
    Το μπαράζ λιβέλλων σε πολλά blog εναντίον μου, EINAI σοβαρή επίθεση, ιδιαίτερα εφόσον η πραγματική μου ταυτότητα ειναι σε αρκετό κόσμο ΗΔΗ γνωστή, ενώ η λάσπη εξαπλώνεται σε δεκάδες ή εκατοντάδες blog, αποκτώντας τις διαστάσεις Εικονικού Λυντσαρίσματος.

    Ομως αυτοί οι λίβελλοι (της ΠΔ) είναι _τόσο_ απαίσιοι, ώστε το blog "Βαθύ Κόκκινο" δήλωσε επίσημα ότι ΔΕΝ ΞΑΝΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ της "Περιεκτικής Δημοκρατίας"! Ιδού η απόδειξη:

    http://omadeon.wordpress.com/2012/01/26/omadeon/#comment-74913
    (και στα λινκ μέσα στο σχόλιο, όταν πάτε εκεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φτάνει πια. Όχι άλλα ανώνυμα σχόλια. Όχι άλλα υβριστικά σχόλια. Όχι άλλα σχόλια με ψευδώνυμα. Πως να πάρω στα σοβαρά οτιδήποτε δημοσιεύετε στο διαδύκτιο όταν αυτός που το δημοσιεύει δεν έχει την ευθιξία να το υποστυρίξει με το ονοματεπώνυμό του; Τουλάχιστον ο κ.Καζάκης και ο κ.Φωτόπουλος βάζουν το ονοματεπώνυμό τους σε όλα τα άρθρα ή αναλύσεις ή βιβλία που γράφουν. Δηλαδή όταν είσασταν (και αρκετοί από εσάς, αν όχι όλοι, ακόμα είστε) στις πλατείες "κρυβόσασταν" πίσω από κάποιο ψευδώνυμο ή την ανωνυμία και βρίζατε τον προηγούμενο ή τον επόμενο συνομιλητή; Πως να πάμε μπροστά ως ανθρώπινο είδος όταν δεν σεβόμαστε τίποτα πάνω σε αυτόν τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ φίλε γράφω με το όνομά μου. Μωρίς με λένε, αυτό μου δώσανε οι γονείς μου. Αλλά είσαι υποκριτής, γιατί το "Τύπος Άρης" είναι ψευδώνυμο και δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι σε λένε Άρη. Μη μας τρελαίνεις άνθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και κάνεις πολύ μεγάλο λάθος που το πιστεύεις αυτό γιατί και τα δύο είναι πολύ αληθινά και είναι γραμμένα στην ταυτότητά μου. Απλά το Τύπος είναι βορειοελλαδίτικο επίθετο (περιοχή Νάουσας). Προφανώς δεν έχεις επίθετο...

      Διαγραφή
    2. Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι στην τελική. Ο καθένας μπορεί να βάλει οποιοδήποτε υπαρκτό όνομα για ψευδώνυμο στο ίντερνετ. Σιγά μη σε πιστέψω εξυπνάκια. Πραγματικά εκεί στα βόρεια πρέπει κάτι να σας ρίχνουν στο νερό για να είστε τόσο βλάκες όλοι. Από τη μια ακροδεξιοί, από την άλλη σταλινικοί.

      Διαγραφή
    3. Μα βλάκες υπάρχουν παντού σε όλη την Ελλάδα, βόρεια, νότια, ανατολική και δυτική....εσύ από ποιο σημείο του ορίζοντα μας έρχεσαι;

      Διαγραφή
  15. ποσο γραφικα μαντροσκυλα μπορουν να γινουν αυτα του Καζακη;;; φαινεται πως εσενα "κυριε" Μωρις χωρις επωνυμο, σε εριξαν απο μικρο στο στο καζανι με την ηλιθιοτητα και τη μωροφιλοδοξια
    Νικος Πετριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πιο γελοίοι μπορούν να γίνουν οι αντισημίτες οπαδοί του αντισημίτη συνωμοσιολόγου Τάκη Φωτόπουλου;

      Διαγραφή
  16. Εγώ τέθηκα από την αρχή στο στόχαστρο της Περιεκτικής Δημοκρατίας χωρίς ουσιαστικό λόγο, όπως εξήγησα σε εκτενή απάντησή μου στον πρώτο λίβελλό τους, εδώ:

    Απάντηση(1) στο λίβελλο: ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ" ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ

    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/17/reply2libel/


    Παρόλ' αυτά, επειδή (παρόλο που δεν το πιστεύουν) ΘΕΛΩ να είμαι δίκαιος, κάποια στιγμή θα γράψω και σκληρή κριτική κατά του αρχικού άρθρου του "Πάνθηρα", το οποίο προκάλεσε όλο το μπάχαλο, καθώς και την μετέπειτα στοχοποίησή μου χωρίς ουσιαστικό λόγο (μαζί με πολλούς άλλους αθώους).

    Εχω διαβάσει το άρθρο του ΤΦ κατά του Ιντιμήντια, που εξόργισε τον Πάνθηρα. Διαφωνώ σε αρκετά σημεία του, αλλά με κανένα τρόπο δεν θα απαντούσα με τέτοιο βαρύτατο λίβελλο όπως εκεινος του Πάνθηρα. Π.χ. θεωρώ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ του άρθρου του Τ.Φ. τη δήλωση Πάνθηρα ότι (δήθεν) ο Τάκης Φωτόπουλος θεωρεί "πράκτορες της χούντας" το ιντιμήντια. Με "χούντα" ο ΤΦ εννοούσε την τρέχουσα κυβέρνηση, όχι τη "χούντα" (της 21ης Απριλίου)! Επομένως, το άρθρο του Πάνθηρα, με τέτοιες στρεβλώσεις, έσπειρε και λανθασμένες εντυπώσεις! Κύριος σκοπός του ήταν η απαξίωση του ΤΦ, όχι η κριτική θέσεων. Σωρεία άκρως προσβλητικών απαξιωτικών χαρακτηρισμών για τον Τάκη Φωτόπουλο ήταν επίσης... απαράδεκτοι.

    Στην πραγματικότητα όμως, ο Πάνθηρας οργίστηκε διότι θίχτηκε και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, επειδή είχε ήδη στοχοποιηθεί από την ΠΔ. γι΄αυτό κι έγραψε ένα τόσο απαξιωτικό κείμενο κατά του ΤΦ. Κατά δεύτερον λόγο, θίχτηκε διότι ταυτίστηκε ο ίδιος υπερβολικά με το ιντιμήντια, τόσο ώστε υπερέβη κάθε θεμιτό όριο. Με αυτό τον τρόπο, έκανε τους υποστηρικτές του Τάκη Φωτόπουλου να αντιδράσουν με πολύ άγρια λάσπη και ύβρεις, ακόμη και κατά αθώων σχολιαστών, όπως... εγώ (που αρχικά μπήκα για να ηρεμήσω τα πνεύματα, κι αυτό είναι επαληθεύσιμο γεγονός, με καλή διάθεση απέναντι στον ΤΦ, αρχικά).

    Κυνηγήθηκα γιατί τόλμησα να πω ορισμένες αλήθειες για τη συμπεριφορά της Π.Δ. στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια όμως, αποδείχτηκε ΠΟΛΥ βολική και η 'ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΧΟΥ' στο πρόσωπό μου. (Ακόμη και τον Πάνθηρα, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, τον βόλεψε, αυτό).
    Ε, ναι. Πραγματικά, σε κάποιο βαθμό "ανακατεύτηκα με τα πίτουρα και με φάγανε οι κότες".

    Με τη διαφορά ότι... δεν είμαι κότα, όπως δεν είμαι... αρχισυκοφάντης. Ο μόνος λόγος που επικοινώνησα με τους κ.κ. Μαρκέτο και Βατικιώτη είναι για λόγους συμπαράστασης, ενάντια στο άδικο λυντσάρισμά μου. Τα υπόλοιπα (εναντίον μου) είναι... παρανοήσεις και φαντασιοπληξίες φανατικών μελών της ΠΔ,΄που ενισχύουν την τάση του ΙΔΙΟΥ του Τ.Φ. να παρανοεί. Η αναφορά μου σε αυτή την τάση του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ εκείνο που τον εξόργισε. Παρόλ' αυτά, το ότι παρανοοούν συνεχώς όλοι τους είναι αντικειμενικό γεγονός στο διαδίκτυο. Π.χ. ο ΤΦ πιστεύει ότι πίσω από την ανωνυμία στα blog κρύβεται η... CIA, ή ότι το blog 'You Pay Your Crisis' είναι όργανο της... Ισραηλινής Πρεσβείας. Μερικές φορές μάλιστα, τα μέλη της ΠΔ ψεύδονται ασύστολα και εσκεμμένα (σε πολλές περιπτώσεις που ερεύνησα και ΗΔΗ έβγαλα στο φως).

    Ο Πάνθηρας έκανε διαστρεβλώσεις που θα αναλυθούν, βέβαια, κι αυτές. Εγώ προσπάθησα να πω ΜΟΝΟ την αλήθεια. Και σε καμμία περίπτωση δεν συμφωνώ με πολλές πολιτικές ιδέες του Πάνθηρα, εκείνες που θίγουν τόσο πολύ το Φωτόπουλο. Μη δυνάμενος να το εξηγήσει αυτό, ο ΤΦ συμπέρανε πως είμαι... πράκτωρ (και εχρίσθην... καρπαζο-εισπράκτωρ της ΠΔ). Κάποιες πολιτικές δυνάμεις που ενισχύουν την ΠΔ το θεώρησαν μάλιστα... βολικό ΚΑΙ γι' αυτούς.

    Ατύχησαν όμως, διότι...
    Εγώ είμαι ο... ΦΑΝΕΡΟΣ πράκτωρ "O Mad Aeon" 23 / OMADEON (blogging since 2007). :-):-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες-πες όλο και κάτι θα μείνει με τις βρωμιές σου, σωστά Omadeon;

      Ο Omadeon, αφού θέλει να πείσει κόσμο που δεν έχει ασχοληθεί και δεν ξέρει την ιστορία της βρώμικης επίθεσης του ενάντια στην ΠΔ και τον Φωτόπουλο και χρησιμοποιώντας έναν άθλιο καταιγισμό δικολαβισμών στο μπλογκ του, που μόνο ένας καθαρά ένοχος θα μπορούσε να κατασκευάσει, που περιλαμβάνει διαστρεβλώσεις και "δοσίματα", με φωτογραφίες επώνυμων αγωνιστών της Αριστεράς, δημοσίευση ιδιωτικού μέρους της αλληλογραφίας με τον Φωτόπουλο, μέχρι και βίντεο διασυρμού του Φωτόπουλου, γράφει ότι... απάντησε στην ανάρτηση μας για τη λασπολογία την οποία ξεκίνησε με καθαρά υποκριτικό μανδύα "ίσων αποστάσεων" όπως είναι ξεκάθαρο.

      Και πώς απάντησε;; Σπεκουλάροντας ότι δήθεν "εννοούσε" άλλα, αλλά τελικά δεν εννοούσε έτσι ακριβώς κτλ., βγάζοντας συμπεράσματα που διαστρέφονται δικολαβικά ώστε να τον βολέψουν, και όλα αυτά ακριβώς τη στιγμή που επιτιθόταν με λύσσα και μανία όλο αυτό το διάστημα ενάντια στην ΠΔ μαζί με την κλίκα του.

      Τώρα, ο γκεμπελίσκος ψευταράς και πλέον στα όρια του διαδικτυακού χαφιέ Omadeon, (βλ. τα μπλογκς του που... διαφημίζει και τι κτηνωδίες έχει φτιάξει για να λοιδορήσει ανθρώπους που έχουν τεράστιο έργο στην αντισυστημική Αριστερά) λέει ότι "ψάχνει" την αλήθεια, αλλά όσα λέει είναι χοντρές ψευτιές και διαστρεβλώσεις:

      1) Οι δήθεν "αλήθειες" του αρχι-ψεύταρου Omadeon "για τη συμπεριφορά της ΠΔ στο διαδίκτυο" είναι απλά μια ακόμα λασπολογία αφού όχι μόνο ως ένας από τους σπάνια άθλιους και καιροσκόπους υποκρίταρους στον "χώρο", έπαιζε εξ αρχής "σε διπλό ταμπλό" δήθεν αντικειμενικότητας, λέγοντας ανώδυνα "θετικά σχόλια" για τον Φωτόπουλο ενώ την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ στιγμή εκτόξευε λάσπη και ατεκμηρίωτες γελοιότητες εναντίον του και εναντίον της ΠΔ όπως δείξαμε ενδεικτικά .

      Σε αυτή τη σταχυολόγηση για την αθλιότητα του, ο ίδιος θεωρεί ότι "απάντησε" στο παραπάνω βοθρολογικό μπλογκ που διατηρεί (metaomadeon, που είναι γεμάτο με "δοσίματα" αγωνιστών της αντισυστημικής Αριστεράς, εκεί όπου βγάζει ιδιωτική αλληλογραφία με τον Φωτόπουλο, φτιάχνει "καλοφτιαγμένα" βίντεο που τον διασύρουν κτλ.). Και..."απάντησε" με σπέκουλες, τελείως προσωπική κρίση προθέσεων και δικολαβισμούς, βρίζοντας συστηματικά ως ο τελευταίος υπάνθρωπος "τιμητής" αγωνιζόμενο κόσμο με δεκαετίες επώνυμου και αναγνωρισμένου πολιτικού έργου.

      Διαγραφή
    2. 2) Κανείς δεν είπε ούτε έμμεσα ούτε άμεσα μίσθαρο όργανο κάποιας Πρεσβείας το You Pay Your Crisis όπως γράφει, παρά μόνο το έβγαλε από το κεφάλι της η ίδια η διαχειρίστρια του μπλογκ αυτού (διαπρύσιου υποστηρικτή της ΕΛΕ - βλ. και καταγγελία και το άρθρο Φωτόπουλου για τις πολιτικές συγγένειες της επίθεσης με την ΕΛΕ) για να δικαιολογήσει τη λογοκρισία που επέβαλε στα σχόλια της ΠΔ.

      Αυτό λοιπόν το ψέμα αναπαράγει η διαδικτυακή αθλιότητα που λέγεται Omadeon και η κλίκα του, μαζεμένοι "προοδευτικοί" φιλοσιωνιστές κτλ. που βαπτίζουν όσους τους θίγουν τον ακατάσχετο ρεφορμισμό τους και την ενσωμάτωση τους στο σύστημα, ως αντισημίτες, ή "αυτο-θυματοποιούνται" όπως συνηθίζουν ιδιαίτερα οι ρατσιστές φιλοσιωνιστές και σιωνιστές που σήμερα κάνουν ή συμβάλλουν στην εθνοκάθαρση εκατομμυρίων ανθρώπων και τα συστημικά δεκανίκια τους.

      Μάλιστα, εκτός του ότι ήταν σαφές αυτό από το αρχικό email Φωτόπουλου και μόνο κάποιος αστοιχείωτος ή Γκέμπελς που διαστρεβλώνει τα πάντα θα έβγαζε το συμπέρασμα, ήταν ο ίδιος ο Τ.Φ. που διευκρίνσε ότι δεν εννοούσε κάτι τέτοιο σε ευγενικό email στην ίδια τη διαχειρίστρια που ουδέποτε το δημοσίευσε. Με αυτού του είδους τη διαχειρίστρια, τη λογοκρίτρια και αυτή που άφησε τη λάσπη για αντισημιτισμό της ΠΔ συντάσσεται ο Omadeon και μάλιστα υιοθετεί ακριβώς τις διαστρεβλώσεις της.

      Ψεμματάρα ΧΟΝΤΡΗ λοιπόν από τον δήθεν "φιλαληθή" ΓΚΕΜΠΕΛΣ του διαδικτύου Omadeon και την γκαγκστερική κλίκα του. Ο ΑΡΧΙ-ΨΕΥΤΗΣ OMADEON, που κινείται πλέον στα όρια του χαφιέ, δίνοντας ονόματα και φωτογραφίες αριστερών στα μπλογκ του, φτιάχνει βίντεο που προσβάλλουν την προσωπικότητα του Φωτόπουλου, o αρχι-ρατσιστής υβριστής οροθετικών τον οποίον αποκάλυψαν τα ίδια τα θύματα του, οροθετικοί, σε μπλογκς, όπου πάλι εμφανιζόταν ως "αντικειμενικός", για να κάνει το ρατσιστικό και λασπολογικό του "μαγαζάκι" όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

      Αυτή και άλλα πολλά (που μπορεί ποτέ να μη μάθουμε) είναι η "περσόνα" Omadeon και είναι ανάγκη να απομονωθεί αυτός και η άθλια κλίκα που τον γυροφέρνει κολακεύοντας τον (η οποία περιλαμβάνει άτομα από καθαρά ρεφορμιστές κατά του κακού ΔΝΤ των κακών "πολιτικών", ρατσιστές όπως είδαμε, φιλο-σιωνιστές ρατσιστές και όχι μόνο) από μπλογκ που σέβονται την αντισυστημική Αριστερά και την ιστορία της.

      Διαγραφή
    3. Αυτό δείχνει ακριβώς το επίπεδο της διαστρεβλωτικής σου σκέψης αρχηγέ του διαδικτύου γκεμπελισμού.

      Το ότι "συμπλέει κάποιος με τον χαρακτηρισμό αυτό" που ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (προφανώς) μόνο η Ισραηλινή Πρεσβεία έχει πει, σημαίνει ότι ταυτίζεται ή δουλεύει για την Ισραηλινή Πρεσβεία; Είσαι κόπανος ή το παίζεις; Δεν μπορεί κάποιος να πει κάτι που το έλεγε μέχρι σήμερα ένα συγκεκριμένο κέντρο κτλ.; Αυτό σημαίνει ότι είναι ή ανήκει στο κέντρο;

      Φαντάζομαι πόσους άλλους τόνους αθλιότητας και λάσπης έχεις κατασκευάσει με βάση και μόνο αυτό το σκεπτικό. Εφιαλτική η αντίληψη σου. Θυμίζει άλλωστε και το "επιχείρημα" του Μωρίς, ότι αφού δεν τα πάει καλά με την εκφυλισμένη αριστερά και ένα μέρος της ακροδεξιάς, τότε όσοι κριτικάρουν και αποκαλύπτουν τον ρόλο της "αριστεράς" αυτής είναι...ακροδεξιοί.

      Αλήθεια, έχεις τολμήσει να πεις παρόμοιες αθλιότητες σε κάποια συνέλευση, έστω μια απλή τοπική συνέλευση από τις πολλές που υπάρχουν; Επειδή εγώ έχω συμμετάσχει σε μπόλικες από αυτές, απλά να σου πω ότι θα είχες φάει το γιούχο της ζωής σου γελοίε. Γι' αυτό και είσαι ένας ανώνυμος κρετινάκος που απλά έχει βάλει στόχο της ζωής του να διαστρεβλώνει τους πάντες όσους δεν του "κάθονται" καλά στα μέσα που διαθέτει και έχει χτίσει και γι' αυτόν το σκοπό.

      Αλλά και πόσο "καλοπροαίρετος" είναι ο Omadeon, όταν στο μήνυμα που "έκοψε" η διαχειρίστρια ο Φωτόπουλος έκανε σαφές ότι ΔΕΝ εννοούσε το παραπάνω ρητά. Όμως, είπαμε, εσύ δεν έχεις άλλη δουλειά από το να διυλίζεις τον κώνωπα με ψευτιές και διαστρεβλώσεις που να σε βολεύουν και να καταπίνεις την κάμηλο (τις λογοκρισίες, τα "δοσίματα", τους οχετούς λάσπης και διαστρεβλώσεων που κατασκευάζεις κτλ.).

      Διαγραφή
    4. Είσαι, επομένως... "ένας από ΠΔ" ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ παράφρων.
      Ακόμη και τη λογική θέλεις να τη φέρεις στα μέτρα σου...

      Κατ' αρχάς, ακόμη κι αν ισχύει η "ερμηνεία" που έδωσε ο Τ.Φ. η πρότασή του διαβάζεται με δύο τρόπους, κι ο πιο άμεσος και πιο _συνήθης_ τρόπος είναι εκείνος που... δεν τον συμφέρει.

      Αλλά... έτσι όπως κάνει ο Τ.Φ. (ΚΑΙ οι οπαδοί του ακομη χειρότερα) εξυπακούεται έτσι κι αλλιώς ότι όποιος τον κατηγορεί για αντισημιτισμό είναι εγκάθετος (ή κάνει τη δουλειά αυτή) προς όφελος ΚΑΙ της Ισραηλινής Πρεσβείας ΚΑΙ πλείστων άλλων "κέντρων" της διεθνούς ελίτ (η οποία ως γνωστόν είναι μία, κ.ο.κ.)

      Εσείς δεν "χαλαρώσατε" τόσο πολύ τη λογική της γλώσσας, όταν π.χ. θεωρήσατε "πρακτορολογια" την ειρωνική αναφορά κάποιου άλλου σε "πράκτορα Τ.Φ."? Ε, φάτε την τώρα στη μάπα, διοτι ο τρόπος που σκέφτεστε, ΕΚΕΙ οδηγεί, στη σύμπτυξη των πάντων σε μία μόνο πηγή για ολα τα κακά...

      Εν πάσει περιπτώσει,΄ρωτήστε γλωσσολόγο. Για μένα, ένας φανατικός οπαδός σας είπε ότι ειμαι σκουλήκι πληρωμένο από τη CIA. Κάαατι είναι κι αυτό. Πληρώνει καλύτερα, έμαθα... χαχαχα

      Διαγραφή
  17. Καποιοι εδω εχουν βαλθει να μας τρελλανουν. Ξεκινησε λεει ο Τακης Φωτοπουλος μια «εκστρατεια λασπης» εναντιον καποιου ανωνυμου, που κανεις δεν ξερει ποιος ειναι. Μπορει να μου πει καποιος γιατι στο διαολο θα ξεκιναγε ο Φωτοπουλος εκστρατεια λασπης εναντιον ενος τυχαρπαστου μπλογκερ, που ουτε πολιτικο λογο εχει ουτε τιποτα? ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? Στερειται λογικης ο ισχυρισμος αυτος. Ποτε αλλωτε δεν εβαλε στο» στοχαστρο» καποιον ανυπαρκτο στα πανω απο σαραντα χρονια συγγραφικου εργου που εχει να επιδειξει, και το εκανε τωρα? ΓΙΑΤΙ? Φυσικα με οσους τα εβαλε ως σημερα, τα εβαλε επιδιωκοντας εναν επικοδομητικο διαλογο, που παρα πολλες φορες οι «βαλομενοι» απεφευγαν και αποφευγουν.

    Αυτο που συμβαινει εδω λοιπον ειναι κατι αλλο. Ολοι αυτοι που δεχονταν τα βελη του Φωτοπουλου μεχρι σημερα και κανανε συστηματικα το κοροιδο γι αυτο, επειδη ξερανε καλα οτι μια δημοσια αντιπαραθεση μαζι του ηταν αδυνατη, λογω της σαθροτητας των επιχειρηματων τους, προτιμησαν τη λασπη, και βαλανε καποιους επαγγελματιες να κανουν τη βρωμικη δουλεια. Κανενας δεν καθεται να γραφει οχετολογια 24 ωρες το 24ωρο για ολοκληρες εβδομαδες τωρα, εκτος αν ετσι βγαζει τα προς το ζην. Δεν μπορει να υπαρχει τετοια ΕΜΜΟΝΗ και τετοια διαστρεβλωση επειδη θιχτηκε ο εγωισμος καποιου φουφουτου. Θα καθοτανε για αυτο το λογο να γραφει μεχρι τις 5 το πρωι καθε μερα? (το παραδεχεται ο ιδιος παραπανω)

    Η εκκωφαντικη σιωπη ολων αυτων που κατονομαστηκαν στο τελευταιο αρθρο του Τακη φωτοπουλου (Βατικιωτης, Μαρκετος κτλ) μαρτυρα την ενοχη τους...

    Αυτη ειναι η ελληνικη αριστερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φωτόπουλος έχει συκοφαντήσει ΕΝΑ σωρό ανθρώπους και μπλογκ.
      ΟΛΟΣ ο κόσμος ξέρει αυτή τη συμπεριφορά του και ΟΛΟΙ βαριούνται να ασχοληθούν μαζί του. Κι εγώ δεν θα είχα ασχοληθεί αν δεν ήμουν το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ της κραυγαλέας ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΧΟΥ που κάνατε.

      Ρε βλάκα, αν δηλαδή εσύ σάλταρες κι άρχισες να βρίζεις όλο τον κόσμο στη μέση του δρόμου, θα πρέπει όλοι ν' αρχίσουν όλοι να μιλάνε για σένα, ή μαζί σου? ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ. Η Περιεκτική Βρωμοκρατία είναι μια ΚΟΥΡΑΔΑ στο χάος.

      Κι εσύ, αν δεν είσαι ο ΙΔΙΟΣ ο Φωτόπουλος, είσαι μέλος σε μια χούφτα φανατικών μπετοβλακών,

      Ο Φωτόπουλος έχει κακομάθει από τα ιντυμήντια να τα βάζει με "κουκουλοφόρους" παίζοντας "πόλεμο" μαζί τους, επί ΔΕΚΑ χρόνια (και βάλε). Ομως η μπλογκόσφαιρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιντιμήντια. Ο ένας ξέρει τον άλλον.

      Ορίστε ο ΒΟΘΡΟΣ ενός άλλου φανατίλα της ομάδας σας, που έχει και μπλογκ (τρομάρα του) - μαζί με μια πρώτη ανάλυση των ΑΠΕΙΛΩΝ του "κυρίου" Φωτόπουλου:
      http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/07/periektikos-nazismos/

      Διαγραφή
  18. Αυτό έκανε στη μεταπολεμική Ελλάδα με τον Ζαχαριάδη και τον εμφύλιο και το ίδιο κάνει καθημερινά με την Παπαρήγα και το ΠΑΜΕ.
    Γι' αυτόν τον λόγο είχε πάντα ιδιαίτερη αδυναμία στους σταλινικούς "επαναστάτες" …

    Στους έμπειρους και σχεδόν επαγγελματίες "επαναστάτες".
    Γιατί;
    Γιατί, εκτός του ότι είναι οι "δικοί" της άνθρωποι, είναι απόλυτα προβλέψιμοι και η εξουσία φοβάται το απρόβλεπτο.

    Γιατί τους γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.
    Γνωρίζει ότι είναι πραγματικά …"επαγγελματίες" της επανάστασης. Γνωρίζει ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έγιναν "επαναστάτες" εξαιτίας των ευαισθησιών τους …Για να βολευτούν έγιναν "επαναστάτες".

    Όπως κάποιοι γίνονται μηχανικοί, υδραυλικοί ή τσαγκάρηδες για να επιβιώσουν, έτσι και οι σταλινικοί γίνονται "επαναστάτες".

    -------------------------------
    fnous-EAM B-2

    LINK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βλακας εισαι και φαινεσαι κοπριτη βρομαδεον, πληρωμενο τομαρι που νομιζεις οτι εχεις καμια αξια για να σε «συκοφαντησει» κανεις. Οσους «συκοφαντησε» ο φωτοπουλος , ειχαν ονοματεπωνυμο και οφειλαν να απαντησουν στις «συκοφαντιες». ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? Δεν το κανουν γιατι φοβουνται.


    Βαλανε λοιπον εσενα να δωσεις τη μαχη τους , τον «ανεργο», το «φτωχο», τον «καλλιτεχνη», που εισαι «μουσικος» και κανενας δε σε εχει δει να παιζεις δημοσια, εισαι «πολιτικος ακτιβιστης» και δεν εχεις εμφανιστει ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ σε μια δημοσια εκδηλωση. Ακτιβιστης του κωλου δηλαδη, που «αγωνιζεται για το δικαιωμα στην ανωνυμια» και ως γνησιος χαφιες, ρουφιανευει αλλους, απειλωντας ακομα και τη ζωη τους (βλεπε Νοσφερατος). Πως ζεις ρε αλητη και εχεις ολο το χρονο διαθεσιμο (και της νυχτας) για να μην αφηνεις μπλογκ για μπλογκ που να μην το βρωμησεις? Και για να κανεις και τα μπανακια σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικέ,
      Είσαι... (εκτός από βρωμόστομος συκοφάντης ΚΑΙ ψεύτης) σοβαρά εξαπατημένος. Είσαι ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ αν νομίζεις ότι απείλησα εγώ ποτέ τη ζωή του... διαδικτυακού σούργελου που αναφέρεις.

      Να προσέχεις τις παρέες σου, γιατί σε βλέπω σε ταβέρνα να... σε κερνά ο Τρεμόπουλος. ΤΙΠΟΤΕ δεν ξέρεις από την πολιτική στο διαδικτυο κι έχεις πατήσει χοντρές μπανανόφλουδες. Οπως κι ο πατερούλης σου (δεν ήξερε καν ΤΙ είναι το YouPayYourCrisis, αν και το συκοφάντησε, όπως συκοφαντεί πολλούς άλλους).

      χαχα... Ακου εκεί, "βλέπε Νοσφεράτος"! (Τρεμοπουλικότερος του Τρεμόπουλου).
      Γιατι όχι όμως? Σε λίγο θα πιστέψεις και τους νεοναζί, έτσι όπως πας.

      ΠΟΥ πα ρε Καραμήτρο ξυπόλητος παρανοϊκός στ' αγκάθια? χαχαχα

      ΔΕΝ θα σου δώσω λογαριασμό σε ποιες συνελεύσεις πήγα. Θα σε ρωτήσω μόνο... ο κυρ-Τάκης στο Λονδίνο έπινε Γκίνες ή Red Ale? Γιατί κι εγώ εκεί ήμουν! :-)


      Τη μουσική μου μπορείς να τη βρεις εύκολα. Αφόδευσε πάνω της, είναι σίγουρο ότι δεν την καταλαβαίνεις (και δεν είναι τέλεια).
      (Ο ίδιος ο Μικης θεοδωράκης πάντως, ΔΕΝ έβαλε... υποτιμητικά εισαγωγικά, όπως εσύ, στη... λέξη "μουσικός": http://omadeon.wordpress.com/2010/06/16/mikis-theodorakis-trance-remix-2010-a/

      Διαγραφή
  20. Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει την ευφυϊα του Μίκη ή ποιός μπορεί να του καταλογίσει έλλειψη φαντασίας;
    Ευφυέστατος ο διάσημος 86χρονος καλλιτέχνης, αφού επέλεξε την … … …καταλληλότερη στιγμή να παίξει τον ρόλο της σπίθας, δηλαδή τώρα που δεν έχει χυθεί ακόμα πολλή “βενζίνη” στους δρόμους και η φωτιά θα είναι “ελέγξιμη”.

    «Απορίας άξιον είναι ότι σας διέφυγε κάτι πολύ σημαντικό:
      Η επίσκεψη του Θεοδωράκη ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Απριλίου.
    Τι μεσολάβησε και την πραγματοποίησε νωρίτερα;

    Τι μεσολάβησε και την πραγματοποίησε νωρίτερα;

    Το ζητούμενο είναι η επανάσταση να γίνεται με ρέγουλα. Αυτό δα έλειπε να διακινδυνεύσει ο Μίκης να γεμίσει η Κερατέα με κόσμο.
    Να γίνει το αδιαχώρητο, με απρόβλεπτες συνέπειες.
    Να γίνει δηλ. το ποθούμενο, ενώ εμείς δεν ποθούμε αυτό το συγκεκριμένο.
    Έτσι την κάνουμε την επίσκεψη incognito.
    Και μετά την προβάλλουμε δεόντως.

    Τέτοια πολιτικά τρικ!!!»
    -------------------------------------------
    FNOUS-ΑΛΗΘΕΙΕΣ -ΨΕΜΑΤΑ

    ΛΙΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ΔΕΝ στέκει η λογική σου.
      Απλή ΕΝΔΕΙΞΗ είναι αυτό που εξιστορεις για το συμπέρασμά σου.
      (σόρυ που το λέω, αλλά... κι εσεις του "Υδροχόου ΕΑΜ Β" κάνετε τα ίδια λάθη, περίπου, αλλά σε μικρότερο βαθμό).

      Διαγραφή
  21. Εγώ πάντως τιμω τον Τάκη Φωτόπουλο για άρθρα όπως αυτό

    http://bromoskylo.wordpress.com/2010/10/09/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%C2%AB119%C2%BB/

    κι όποιος διαφωνήσει, ΔΕΝ είναι φιλαλήθης.

    Αλήθεια... πότε θα καταλάβει ότι χαλάει ΜΟΛΙΣ ασχοληθει με το διαδίκτυο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λοιπόν... πάμε σε μια κριτική της ίδιας της ανάρτησης.

    Η περίπτωση όμως του Δ. Καζάκη ήταν η πιο θλιβερή γιατί ανοικτά πήρε θέση υπέρ της λασπολογίας ως «ελευθερίας του Λόγου»! Αρχικά, το επίσημο μπλογκ του κ. Καζάκη, χωρίς καν να δημοσιεύσει το άρθρο του Τ.Φ. (όπως τουλάχιστον έκαναν αυτοί που τήρησαν ίσες αποστάσεις),


    ΛΑΘΟΣ κάνετε κ. Φωτόπουλε. "Ισες αποστάσεις" το λέτε εσείς αυτό που κάνετε? Το να απαιτήσετε τη φίμωση του ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ αντιλόγου, το λέτε ίσες αποστάσεις?

    Εξαπολύετε ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ λιβέλλων σε πολλά μπλογκ και το θεωρείτε "ίσες αποστάσεις", το να επιβάλλετε ΚΑΙ στο προσωπικό μπλογκ του Καζάκη (που έχει τοσες άλλες σκοτούρες) να... αναδημοσιεύσι τον ίδιο λίβελλο, σαν προϋπόθεση? ΛΑΘΟΣ κάνετε. Ισες αποστάσεις στα σχόλια δεν σημαίνει ότι και η ανάρτηση θα είναι δική σας. Εχετε ΤΟΣΗ σχέση με τη δημοκρατικοτητα και την ανεκτικότητα στις απόψεις των άλλων όση είχε και ο Στάλιν, κύριέ μου.

    ΝΤΡΟΠΗ σας και κρίμα το έργο σας. Και πολύ λίγα σας είπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο κ. Καζάκης όμως με αυτή την πράξη πολιτικής κακοήθειας που διέπραξε, η οποία αγγίζει τα όρια συμμετοχής σε συκοφαντική δυσφήμηση...

    Ειλικρινά κ. Φωτόπουλε εδώ έχετε ξεφύγει τελείως και εντελώς.

    Δεν έχετε ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογία γι' αυτή τη "λογική".

    ΚΑΘΕ ευκαιρία για αντίλογο σας δόθηκε. ΔΙΚΟΣ σας άνθρωπος μίλησε αμέσως εκεί, μετά από μας, και... μας κατα-λάσπωσε. Κι αν αύριο κάποιος από μας αποκαλύψει το όνομά του και σας κάνει μήνυση ΕΣΕΙΣ θα χάσετε. Μόνο που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ σε καμμία περίπτωση να το κάνουμε. Είμαι προσωπικά εναντίον όλων των μηνύσεων για λάσπη στο διαδίκτυο.
    Ο συνιστολόγος μου μήνυσε κάτι ναζιστές. Οχι για τους βόθρους που έγραφαν, αλλά για τις άγριες απειλές βίας που εξαπέλυαν (όχι μόνο σε εμάς) - και η υπόθεση εκκρεμεί.

    Αλλά σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαστήριο δεν στέκουν τα δικά σας παράπονα.

    Το πολύ-πολύ να ζητούσε το δικαστήριο να σας ζητήσω συγνώμη επειδή εκφράστηκα απρόσεκτα (το οποίο παραδέχομαι). Οι τραμπούκοι σας, όμως, ΠΩΣ εκφράστηκαν? Εσείς, με τον τρόπο που εσκεμμένα και συνειδητά και ΜΑΖΙ με απειλές θέλετε να σπιλώσετε κάποιον (που δεν καταλαβαίνετε ότι είναι άνθρωπος αλλά τον θεωρείτε "κάτω από ζώο") ΤΙ νομίζετε ότι θα σας έκανε ένα αμερόληπτο δικαστήριο? Αν είχα κατοχυρώσει το ψευδώνυμό μου επίσης ΠΟΣΑ θα πληρώνατε? Ενδεικτικά σας τα λέω αυτά, όχι για να σας απειλήσω (όπως κάνετε εσείς) αλλά για να δείξω ΠΟΣΟ γελοίες είναι οι συκοφαντίες αας ΚΑΙ οι απειλές σας. Σε ΚΑΜΜΙΑ χώρα - κράτος δικαίου δεν στέκουν. Επιπλέον, ΚΑΘΕ ύβρις και ΚΑΘΕ συκοφαντία που εξαπολύουν οι "δικοί σας" χρεώνει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΣΑΣ τον ίδιο, εδώ και καιρό. Εσείς ο ίδιος έχετε παρανομήσει πολλές φορές, αλλά δεν το καταλαβαίνετε. ΔΕΝ μιλάτε με ανώνυμο, από την πρώτη στιγμή, μόνο που... δεν το ξέρετε.

    Λοιπόν... μαζέψτε τους, αυτούς του τραμπούκους, και σταματήστε να γράφετε λιβέλλους. Είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που μπορείτε να κάνετε ΤΩΡΑ.
    Αν δεν το κάνετε, πάλι, ΕΣΕΙΣ θα χάσετε. Σας το υπογράφω αυτό. ΔΕΝ θα χάσετε σε δικαστήριο, όμως. Στην κοινωνία και στο διαδικτυο θα χάσετε, την αξιοπιστία και την καλή φήμη, λόγω ΔΙΚΩΝ σας πράξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τέλος...

    κ.Φωτόπουλέ, έχετε μπερδέψει ΤΟΣΑ πολλά πράματα στην αντίληψή σας, ώστε είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να ξε-μπερδευτούν. Με συνδέετε π.χ. με ένα σωρό ενέργειες και πρόσωπα με τα οποία ΔΕΝ υπάρχει σύνδεση. Με σατιρικά μπλογκ που σας έκαναν καζούρα (και δεν ελέγχω), με αλλαγές στη Wikipedia που ΔΕΝ έκανα εγώ (κι αυτό μπορεί να αποδειχτεί) κλπ.
    Για τη Wikipedia ομως... κοροϊδεύετε τους πάντες. Κάποιος θέλησε να προσθέσει τα τελευταία σας... φληναφήματα εκεί, όπως π.χ. την άποψή σας για το Ελεύθερο Λογισμικό ή το Democracy Now, και... δικός άνθρωπος (από ό,τι είδα) πήγε και τα έσβησε. Ε, αυτό είναι αντίθετο με τις αρχές της Βικιπαίδειας. Για το άλλο όμως, το "Σταλινισμός" και "Θεωρίας Συνωμοσίας" είχατε δίκιο, ειναι όντως αστήρικτσ (τουλάχιστον τυπικά). Ε... φροντίστε τουλάχιστον να μην καταστούν νέες πηγές που να τα τεκμηριώνουν. οι... ίδιες οι πράξεις σας.


    Αυτά για σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.