Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Χιλιάδες διαδηλωτές έδιωξαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρέλαση

Χιλιάδες διαδηλωτές έδιωξαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρέλασηΑποχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την εξέδρα των επισήμων στη Θεσσαλονίκη! Χιλιάδες διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα να φύγουν οι πολιτικοί και οι επίσημοι. Για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κλούβες των ΜΑΤ κρατάνε τους χιλιάδες εξαγριωμένους πολίτες μακριά από τους επίσημους και την εξέδρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.