Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΝΕΑ «ΚΑΤΟΧΗ» ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΜΝΗΜΕΣ 41- 44! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ''ΟΧΙ'' ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ''ΝΑΙ''




Την ύστατη αλλά απέλπιδα και μάλλον μάταιη, προσπάθεια κάνουν τα αρπακτικά της Ε.Ε. Με επικεφαλής τη Γερμανία για να διασώσουν τα πελώρια συμφέροντά τους στην Ευρώπη! Και συγκεκριμένα για να διασώσουν το κατασκεύασμά τους: την ευρωζώνη και τη Γερμανο-Γαλλική ΕΕ! Αυτή η απόπειρα έχει όνομα: επιβολή δικτατορίας του Γερμανικού κεφαλαίου στην Ε.Ε. (ακόμα και θεσμικά με την αλλαγή των Συνθηκών) και ειδικότερα μετατροπή της Ελλάδας σε Γερμανικό «προτεκτοράτο» ή ακριβέστερα, σε κατεχόμενη χώρα! Ό,τι δεν κατάφερε το Γ’ Ραϊχ με τα τανκς, πάει να το καταφέρει το Δ’ Ραϊχ της Μέρκελ με το σχεδιαζόμενο «κούρεμα» κατά 50% του ελληνικού χρέους, το οποίο, υποτίθεται, θα αντιμετωπίσει την ελληνική κρίση και θα ανακουφίσει την ευρωζώνη.
Ουδέν ψευδέστερο από τον τελευταίο ισχυρισμό! Αυτά τα φρικτά μεθοδεύονται, χωρίς καμία υπερβολή, στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ με άφωνη και παραδομένη την κυβέρνηση!
Θα πούμε ένα νέο μεγάλο ΟΧΙ στη σχεδιαζόμενη πολιτική και οικονομική κατοχή και στην κοινωνική λεηλασία της χώρας;
Ένα μεγάλο ΟΧΙ στην τρόικα, τα μνημόνια, τις τροϊκανές δόσεις και το Γερμανικό κούρεμα.
Και ένα μεγάλο ΝΑΙ στη μόνη εναλλακτική απάντηση που υπάρχει: Τη ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, την ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, τη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε., την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ - ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
 ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ 
Αντάρτης κλέφτης παλληκάρι πάντα ο ίδιος ο λαός...
Τότε με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (Ε.Α.Μ.)

 Τώρα με το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.)
                                 



http://www.epam-hellas.gr/

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
(Περίληψη)
Οι Έλληνες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι επαγγελματίες, άνεργοι και αγρότες καλούνται σε ένα ασφυκτικό καθεστώς νέας κατοχής, όχι απλώς να πληρώσουν το λογαριασμό ενός χρέους που έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε όσο περισσότερο το πληρώνουν, τόσο περισσότερο να αυξάνει, αλλά να αποδεχθούν την υποθήκευση και εκποίηση της χώρας από την ΕΕ και το ΔΝΤ.   
Το Ε.Πα.Μ. οργανώνει τον αγώνα του Λαού για την ανατροπή της εξουσίας και του εθελόδουλου κυρίαρχου πολιτικού συστήματος. Ο αγώνας είναι κατεξοχήν Απελευθερωτικός. Το Ε.Πα.Μ. φιλοδοξεί να συμβάλει στην ενότητα του λαού πέρα και πάνω από κομματικές και ιδεολογικές γραμμές. 
Τα κεντρικά αιτήματα - Στόχοι του Ε.Πα.Μ. είναι τα εξής:
* - Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους. Σταματάμε να πληρώνουμε δάνεια που έχουμε πληρώσει διπλά και τρίδιπλα και που ξοδεύτηκαν κυρίως για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.
* - Να διεκδικήσει η χώρα την κυριαρχία της από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ, και να πάρει πίσω ο Λαός με την πάλη του όλα όσα αρπάξανε οι ντόπιοι και ξένοι επικυρίαρχοι.
* - Αναθεώρηση των σχέσεών μας με την Ε.Ε. με πρώτο βήμα την έξοδο από την ζώνη του ευρώ και την υιοθέτηση Εθνικού νομίσματος. Η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα είναι προϋπόθεση για την άρνηση πληρωμής του χρέους και αναγκαία αφετηρία για την ανασύνταξη της παραγωγικής βάσης της χώρας, την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ασθενέστερων και για να προχωρήσουμε στην εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με πρώτη τη Τράπεζα της Ελλάδος και με σκοπό να αναδειχθεί το κράτος σε βασικό μοχλό της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης και να πάψει αυτό να αποτελεί φέουδο μιας παρασιτικής ξενόδουλης ολιγαρχίας.
* - Να καθίσουν στο εδώλιο τα φυσικά πρόσωπα και εκπρόσωποι νομικών προσώπων (κομμάτων και επιχειρηματικών κυκλωμάτων), που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στη λεηλασία του δημόσιου πλούτου, καθώς και οι δωσίλογοι που παρέδωσαν τη Πατρίδα στη κατοχή των ξένων δανειστών.
* - Κατάκτηση της πραγματικής Δημοκρατίας μέσα από την κατοχύρωση της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Σύνταξη νέου Δημοκρατικού Συντάγματος, με «αμεσοδημοκρατική» κατεύθυνση, ουσιαστικοποίηση της λαϊκής συμμετοχής και κατοχύρωση της ανακλητότητας.
Δίπλα στον Ελληνικό Λαό βρίσκονται και άλλοι λαοί που πλήττονται από αντίστοιχες ληστρικές πολιτικές. Η δική του απελευθέρωση θα σηματοδοτήσει γενικευμένη άνοιξη των λαών στην Ευρώπη και ευρύτερα.
Το Ε.Πα.Μ. διακηρύσσει ότι θα συνδράμει ενεργά σε κάθε μέτωπο Αντίστασης, στην οργάνωση του Λαού σε κάθε συνοικία και χώρο δουλειάς. Το Ε.Πα.Μ. είναι ανοιχτό σε κάθε δημοκράτη, πατριώτη, αγωνιστή που θέλει να παλέψει για τους ίδιους σκοπούς ανεξάρτητα της όποιας μέχρι τώρα πολιτικής ή κομματικής του προέλευσης, ή τοποθέτησης (σε παραδοσιακά Δεξιά, Κεντρώα, ή Αριστερά σχήματα που αδυνατούν να ανταποκριθούν στο ελάχιστο στις σύγχρονες προκλήσεις). Δεσμεύεται επίσης, ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον Αγώνα μέχρι την επίτευξη του συνόλου των στόχων του, οπότε και θα αυτοδιαλυθεί, αφού δεν θα έχει πλέον λόγο ύπαρξης.
Αργυρούπολη, 16/7/2011 (http://www.epam-hellas.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.