Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ… 1500 παραστάσεις ΑΠΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΗΝΑΙΟΣ-ΕΛΛΗ ΦΩΤΙΟΥ
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Από την Παρασκευή 14 Οκτώβρη, ξαναρχίζουν στο Θέατρο ΑΛΦΑ, οι παραστάσεις της κοινωνικής σάτιρας του Ντάριο ΦΟ (Νόμπελ 1997) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..
Όπως είναι γνωστό η πάντα επίκαιρη αυτή κωμωδία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Θέατρο ΑΛΦΑ,με το Στέφανο Ληναίο και την Έλλη Φωτίου τη διετία 1979-81, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και από τότε ξαναπαρουσιάστηκε πολλές φορές στο ΑΛΦΑ και σε όλη την Ελλάδα,συμπληρώνοτας πέρυσι  1500 παραστάσεις.
Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια στο Θέατρο ΑΛΦΑ, ο Ληναίος και η Φωτίου θα παρουσιάζουν το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  μόνον κάθε Παρασκευή και  Σάββατο στις 9 μ.μ. και  κάθε Κυριακή στις  7 μιση, ακριβώς. Διάρκεια εργου 2 ώρες.
Γενική είσοδος 15 ευρώ.Για συνταξιούχους και φοιτητές  10 ευρώ. Για τους  θεατές που εξυπηρετούνται, μέσω διαδικτύου, από τηνwww.goldendeals.gr,  ειδικές τιμές.
Πρωταγωνιστούν εκτός από το Ληναίο και τη Φωτίου, ο Χρήστος Κελαντώνης, ο Θοδωρής Προκοπίου, η Κατερίνα Ζαχαριουδάκη και ο Θανάσης Μπριάνας.
Η ελεύθερη απόδοση της σύγχρονης προσαρμογής του συγγραφέα και η σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Ληναίου, τα σκηνικά του Ζαφείρη Γαλάνη και η μουσική επιμέλεια της Κυριακής Μαργαρίτη.
Τι άλλες μέρες θα δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους του Θεάτρου να παρουσιάζουν δικά τους θεατρικά και γενικότερα πολιτιστικά δρώμενα.
EIΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ [ ΕΠΑΜ ] ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΕLLENIC NEXUS : 10 ΕΥΡΩ Η ΕΙΣΟΔΟΣ
Επικοινωνία : ΘΕΑΤΡΟ    ΑΛΦΑ,  Πατησίων  37, 10432,  απέναντι από το Πολυτεχνείο.   . Τηλ.:210.5221444,fax:210.7237333.
Κρατήσεις θέσεων:  Ταμείο: 10 – 1  π.μ.,   5 - 9  μ.μ.. τηλ.210.5238742,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.