Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μίζα, μίζα τον καημό μου. Πασόκ και Siemens τα κάναν...μιζαμπλί




[ζιμενς+μιζες]Φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει πολλοί τι ακριβώς γίνεται στο βρωμερό και σκοτεινό υπόγειο, πασόκ/νδ, που το παίζει εδώ και σαράντα χρόνια ρετιρέ εξουσίας. Μπορεί και να είναι ο κόσμος απασχολημένος με την προσωπική του μιζέρια και δεν δίνει μία για κάτι τέτοια. Τι μένει; Μένει να γιγαντώσει αυτή η μιζέρια, να γίνει ασήκωτη, να μας βάλει όλους εμάς τους ρουφιάνους παρτάκηδες γιά τα καλά από κάτω και να μας ξεσκίσει κανονικά, μήπως και ανοίξουμε τα γκαβά μας και δούμε τι κόλαση χτίσαμε/αφήσαμε να χτιστεί σε τούτη την καταραμένη γωνιά των Βαλκανίων.Για τα γιαούρτια και τα πορτοκάλια που τρώει ο λαοφιλής Γιώργος Νταλάρας και γιά το κράξιμο που έχουν να φάνε οι "επίσημοι" στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σκοτίζονται οι άθλιοι της κυβέρνησης της τρόϊκας και οι φυσαρμόνικές τους, Ντόρα-δεν-αγοράσαμε-πλοίο-τελικά-Μπακογιάννη και Καρατζαφέρης. Η ίδια καΐλα και στα μήντια, με τον ξεσκισμένο και καρακουρεμένο πολίτη να έχει επικεντρώσει στην...πατάτα και να καταπίνει αμάσητη κάθε νέα αθλιότητα.  

Φευγάτοι όλοι εμείς, ούτε ένας δεν έδειξε να θίγεται από την είδηση της "ειλικρινούς μεταμέλειας" της φίλτατης Siemens, που χτύπησε πριν λίγες μέρες πρωτοσέλιδα. Α, ορισμένοι αισθάνθηκαν λίγη φαγούρα και ξύσανε ελαφρά τα απαυτά τους...

Τα βρήκανε λέει οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου σκανδάλου της ιστορίας της χώρας, πασόκ και Siemens, θάψανε μέσα σε μιά χαβούζα το φαύλο παρελθόν και βαδίζουν πιά όμορφοι, άσπιλοι και ωραίοι. Κλέφτες και κλεπταποδόχοι ανέλαβαν εργολαβία την κάθαρση, διαφθορείς και διεφθαρμένοι την διεύθυνση του...κατηχητικού, νταβατζήδες και πόρνες την προστασία της παρθενίας και δεν βρέθηκε ούτε ένας σιχτιρισμένος να πάει να τους φασκελώσει.

Τα βρήκανε οι εκπρόσωποι της πολιτικής και της...ηλεκτρικής Κόζα Νόστρα και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Κάτι πενταροδεκάρες...αποζημίωση και δέκα καντάρια...ηθική ικανοποίηση με την συγγνώμη που μας ζήτησαν γιά τις λαμογιές δεκαετιών οι κοπρίτες της ηθικότατης γερμανικής εταιρείας. Και γαμώ τις τιμωρίες! Και γαμώ τις ποινές!

Αλλά αυτό που τα σπάει όλα, είναι η δέσμευση της Siemens να καταβάλει το γιγαντιαίο ποσό των 80 εκατομμυρίων γιά την...καταπολέμηση της διαφθοράς! Η επιτομή του φτυσίματος στα μούτρα μας και δεν κουνιέται φύλλο! Αντίδραση μηδέν! Πέρασε στα ψιλά!

Δεν είναι ανάγκη να σβήσει τα φώτα ο τελευταίος πολίτης με τσίπα πριν εγκαταλείψει γιά πάντα την θλιβερή αυτή χώρα. Όλα τα φώτα είναι ήδη σβηστά...

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.