Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Σ' ευχαριστώ, ω μαφία!(ΒΙΝΤΕΟ)



Με τόσο ενθουσιώδη "εθελοντική" συμμετοχή των πιστωτών στην προσπάθεια να ... χάσουν τα λεφτά τους, στη μεγαλύτερη διαγραφή χρέους που έχει συντελεστεί ποτέ, πώς είναι δυνατόν αυτοί που "σώζονται" να βυθίζονται ραγδαία στην ερήμωση και τη διάλυση;

Αλλά από δω και πέρα ... ανάπτυξη! Ο αντιπρόεδρος Βενιζέλος προχωράει στον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens: αποζημίωση 170 εκατομμυρίων ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο, που μαζί με τα λεγόμενα αντισταθμιστικά οφέλη σε έργα και προμήθειες θα φτάσει στα 330 εκατομμύρια. Για να υπάρχει μία τάξη μεγέθους, υπολογίζεται ότι η ζημιά για το ελληνικό κράτους από την προηγούμενη θητεία της ευγενούς εταιρίας φτάνει στα 2 -μόλις!- δισ. ευρώ.
Το χειρότερο, όμως, είναι πως η ουσία δεν βρίσκεται καν στη νέα κλεψιά από τους πατενταρισμένους κλέφτες. Ο «συμβιβασμός» είναι το πιο βρόμικο πλυντήριο του σάπιου πολιτικού συστήματος, που πλέον παραδίδει τα κλειδιά, κανονικά και με το νόμο, στους «φίλους του», τους Γερμανούς.

Κατανοητό ποιος κρατάει ποιον. Η αλληλουχία στα πρόσωπα και τα έργα είναι αποκαλυπτική: Ο Βενιζέλος, που δεν έχει ξεστομίσει ούτε λέξη, έστω για λόγους φτηνού εντυπωσιασμού, ενάντια στη γερμανική πολιτική, αφού διεκπεραίωσε το ληστρικό PSI, θα υπογράψει όχι μόνο το επαίσχυντο κουκούλωμα του σκανδάλου του αιώνα, αλλά θα ανοίξει το δρόμο για τη νέα και πιο άγρια λεηλασία της χώρας από τα γερμανικά μονοπώλια (και τη Siemens εννοείται). Ήδη η παράδοση της ενέργειας και των άλλων πλουτοπαραγωγικών πόρων θεωρείται «κλεισμένη δουλειά».

Αυτή η πραξικοπηματική κυβέρνηση, χωρίς ίχνος νομιμοποίησης, ενώ χαρίζει δισ. στα αφεντικά της, αποφασίζει την αρπαγή των εισοδημάτων από μισθούς, συντάξεις και καταθέσεις του κοσμάκη για... οφειλές στο Δημόσιο. Κι όλα αυτά παραμονές εκλογών!

Η κατοχή συνεπάγεται γκαουλάιτερ: το επιτροπάτο υπό τον Χ. Ράιχενμπαχ -και όχι μόνο- είναι εδώ. Η κατοχή συνεπάγεται και «συνεργάτες». Ξεγυμνώνεται, πια, το σύστημα της διαπλοκής. Ενώ επιχειρούν να επουλώσουν τις πληγές που έχουν κακοφορμίσει, βουλιάζουν στη σήψη.

Είναι εντυπωσιακή η ανακύκλωση των ίδιων ονοματεπώνυμων στους -ακόμη;- απαραίτητους ρόλους των κυβερνητικών ανδρείκελων. Είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να ενορχηστρώσουν μία εκβιαστική και τρομοκρατική εκλογική διαδικασία, ώστε να υποκλέψουν για άλλη μία φορά τη λαϊκή ψήφο και να συνεχίσουν ανενόχλητοι το ολέθριο έργο τους. Από το εκκρεμές της αυτοδυναμίας μεταξύ του δικομματισμού, περνάμε κατ' εντολή των ευρωκρατών στην αυτοδυναμία -με το ζόρι- της συγκυβέρνησης τύπου Παπαδήμου, ο οποίος έθεσε και... υποψηφιότητα.

Και το περιβάλλον Σαμαρά πανηγυρίζει για τα συχαρίκια, που πήρε ο πρόεδρος από τη Μέρκελ.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δίκαια βάζει στο στόχαστρο το πολιτικό κατεστημένο της ομερτά. Αλλά ταυτόχρονα και το αμαρτωλό κλαμπ καναλάρχες-τραπεζίτες-ΣΕΒ, που τώρα παραδίδει τη χώρα στην αφαίμαξη από τη διεθνή μαφία των αγορών.

Η κάθαρση είναι υπόθεση του λαού, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία. Ο συμβιβασμός με τη Siemens δείχνει και το βάθος και την ποιότητα του σάπιου συστήματος που πρέπει να γκρεμιστεί.

Πηγή: "Δρόμος της Αριστεράς" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.