Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αλαλάζων Αλαζών


Του Στάθη - Realnews 

 To μόνον που δεν είναι υπερτιμημένο περί τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ό,τι αφορά στο υπερτροφικό εγώ του.

Κατά τ' άλλα, τέτοια συνωμοσία των Μ Μ Ε όπως αυτή υπέρ του Μπενύτο έχει να παρατηρηθεί από την εποχή Σημίτη.

Τότε, που τα ΜΜΕ της Διαπλοκής παρουσίαζαν τον «καταλληλότερο» τουλάχιστον σαν Σούπερμαν, Ανταίο και Κάπτεν Αμέρικα των οικονομικών, σαν Εστιάδα της νοικοκυροσύνης και Κολοσσό, Μασίστα και Κουταλιανό του διεθνούς κύρους.


Ομως, παρά το παραφούσκωμά του, ο κ. Σημίτης παρέμεινε σε προσωπικό επίπεδο αυτό που ήταν: αρκετά φοβικός ώστε να την ψωνίσει. Μπορεί να έστειλε τη χώρα στον Διάολο, αλλά την έστειλε «σεμνά και ταπεινά» (όπως άλλωστε και ο κ. Καραμανλής στη συνέχεια).

Ομως ο Μπενύτο τυγχάνει άλλο πράγμα. Υπερφίαλος, καθώς είναι και έως αηδίας αλαζών, δεν αποκλείεται με την Αγιογράφηση που του ιστορούν τα ΜΜΕ της Διαπλοκής να την ψωνίσει έτι περισσότερον, ήτοι να σφυρίξει.

Πράγμα άκρως επικίνδυνο, διότι αν τυχόν γίνει πρωθυπουργός ίσως αρχίσει να «ακούει φωνές» η χώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.