Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

"ΣΚΑΪ: Οι δημοσιογράφοι μας είναι πεντακάθαροι" - Το video που ενόχλησε και λογοκρίθηκε από τον ΣΚΑΪ (2 ΒΙΝΤΕΟ)


Τα δύο σατιρικά βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας του Σκάι, που θέλησε ο Αλαφούζος να εξαφανίσει από το Internet με το πρόσχημα τηςπαραβίασης… πνευματικών δικαιωμάτων. Υπεύθυνο για το εξαιρετικό αποτέλεσμα το Jungle Report


1 σχόλιο:

  1. Σημειώστε ότι οι "καταγγελίες" του Γιάννη Αλαφούζου και των υπαλλήλων του (διότι υπάλληλοί του είναι και όχι δημοσιογράφοι οι "εργαζόμενοι" σε ΣΚΑΪ και Καθημερινή) δε στέκουν καν νομικά. Υπάρχει κάτι που λέγεται "Fair Use" (δηλαδή χρήση υλικού που ανήκει σε άλλον για σχολιασμό, αναφορά, σάτιρα κ.ο.κ.). Βέβαια, τέτοια πράγματα για τον υπέρμαχο της ACTA, της υποχρεωτικής επωνυμίας των πάντων και της λογοκρισίας κύριο Αλαφούζο (που, ως γνωστόν, ούτε Μονοπύθμενος είναι ούτε ξέσπασε ποτέ σκάνδαλο λαθρεμπορίας καυσίμων γύρω από το όνομά του ούτε συντρέχουν άλλοι λόγοι που να τον καθιστούν άξιο μομφής), τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνον η δική του γραμμή. Κάθε άλλη φωνή πρέπει να πάψει να υπάρχει. Άλλωστε, το γεγονός και μόνο ότι έχει στη δούλεψή του ανθρώπους όπως ο Μαραντζίδης, ο Καλύβας, ο Παπαχελάς, ο Στάγκος κ.α. που πότε εκθειάζουν τους Ταγματασφαλίτες της Κατοχής ως... πατριώτες, πότε παρουσιάζουν τον Τσεκουράτορα Μαυρουδή "MAVOR της ΝΟΠΟ" Βορίδη ως σοβαρό πολιτικό, πότε αποκαλούν ακτιβιστές (!!!!) τους χρυσαυγίτες (ναι, τους ΝΕΟΝΑΖΙ) και πότε ζητάνε να κατεβεί ο Στρατός κατά των πολιτών (τότε με την Κερατέα) δείχνει πόσο πολύ αγαπά το δημοκρατικό πολίτευμα και τι πολιτική διαπαιδαγώγηση θέλει να παράσχει στον Ελληνικό Λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.