Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Αγαστή συνεργασία Εισαγγελέω​ν και ΠρυτάνεωνΕυελιξία στην Ασφάλεια. Αυτή είναι η ερμηνεία του όρου «Ευελφάλεια»

Αυτή την Γ΄ βάθμια εκπαίδευση ονειρεύεται (κι αυτήν υλοποιεί) η υπουργός (Ηλεκτρονικής) Παιδείας, Διά Βίου Αστυνόμευσης και Καρφωμάτων!

Δείτε το ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ (!) έγγραφο της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης με το οποίο ζητούνται ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (!!!) από την Πρυτανεία του ΑΠΘ, ανάμεσα στους άλλους, τα στοιχεία του Πρύτανη, του Προέδρου και των μελών του ΔΣ του ΕΣΔΕΠ, του Προέδρου των Διοικητικών ΑΠΘ και των φοιτητών από ΜΑΣ, ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝ που παρενέβησαν στην προχθεσινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής.

chrismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.