Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο Λ. Λαζόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα (Βίντεο)Μετά από αρκετό καιρό παρουσιάστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες ο Λάκης Λαζόπουλος. Τον παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση του Alpha να σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την πολιτική επικαιρότητα. Και πραγματικά αυτά που είπε χρησιμοποιώντας καυστικό λεξιλόγιο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πολιτικό προσωπικό της κυβέρνησης Παπαδήμιου, δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα που βιώνουμε. Παρακολουθήστε το βίντεο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.