Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ανεμοι 8-9 Μερκελ - Ανάψτε τις φωτιές στο φούλ



Γιωργος Σαρρης
Ανεμοι 8-9 Μερκελ απ' το πρωί. ΠΑΓΟΣ!
Ανάψτε τις φωτιές στο φούλ. Κινδυνος-Θάνατος.
Κι η Ελλάδα η αθάνατη, αν την αφήσεις πεθαίνει άνετα...
Κι αν δεν πεθαίνει η Ελλάδα οι Ελληνες πεθαίνουμε μια χαρά.

 Πριν λοιπόν τελειώσουν οι "διαπραγματευσεις έχουν αρχίσει οι προειδοποιητικές βολές που μιλάνε για έλληνες βουλευτές που θα κάνουν το καθήκον τους (μακάρι νάξεραν κι αυτοί κι ο λαός ποιό είναi΄αυτό το έρμο το καθήκον) και για τον περήφανο λαό που κατανοεί.
Aναπόφευκτα έπεσαν και οι απαραίτητες ομίχλες προπετάσματα καπνού ΄΄οπως η επιτροπολογία που εξορκίζει το διορισμό επιτρόπου, αλλά θεωρεί νίκη και υποχώρηση του εχθρού την από μακριά επιτροπεία και τον επι της ουσίας απόλυτο ελεγχο του προυπολογισμού από τους δανειστές.

Aυτό που με αηδιάζει πάντως είναι οι "περήφανες δηλώσεις" τύπου Μπακογιάννη και ΛΑΟΣ. Που βεβαια θα τις ακούσουμε σήμερα αυριο και σε άλλες βερσιόν από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Παπαδημους και σία.

Η Μπακογιάννη λοιπόν έστειλε "αυστηρό μήνυμα στους Ευρωπαίους φίλους"(όταν οι λέξεις χάνουν απόλυτα το νόημα τους), και είπε πως ο λαός μπορεί να αντέξει πολλές θυσίες αλλά δεν μπορεί να αντέξει προσβολές!
Οπότε επειδή όλοι οι έξυπνοι δανειστές και δυνάστες καμια διάθεση δεν έχουν να προσβάλουν με λόγια, μπορούν μια χαρά να μας το κάνουν και στο μουγκό, ας προχωρήσουν σε πράξεις και στις πολλές θυσίες που ζητάνε που  όπως τους διαβεβαιώνει η Μπακογιάννη μπορούμε να τις αντέξουμε! Τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν οι "άνθρωποι" επομένως τα λόγια είναι περιττά.
Ο Καρατζάφ από την άλλη είπε σε θεατρικοδραματικούς τόνους οτι μπορούμε να κάνουμε όλες τις υποχωρήσεις, εκτός από την υποχώρηση στην εθνική μας υπερηφάνεια.! Τι μαλακίες Θεέ μου...
Αν το μεταφράσουμε, είπε ότι μπορούμε να δεχτούμε να στήσουμε κώ... αρκεί να μη μας βρίζουνε κι από πάνω. Με το γλυκό ρε μάγκες. Με το γλυκό...
Βρισκόμαστε λοιπόν σ'ένα κρισιμο "εθνικό" σταυροδρόμι, που όμως, όπως θα δούμε άμεσα και καθαρά, σύσωμος ο κόσμος του χρήματος  και όλοι οι εθνοκάπηλοι σωτήρες του έθνους που κάνουν καριέρα με ελληνικά ονόματα και ταυτότητες, θα ουρλιάζουν πατριωτικές αρλούμπες κι ανοησίες την ώρα που θα μαχαιρωνουν πισώπλατα  την πραγματική πατρίδα, που δεν είναι άλλη από τους ανθρώπους που ζούν σ'αυτό το  παγωμένο τοπίο που λέγεται Ελλάδα.

Κι όπως λέει κι ο φίλος Χαρρυ Κλύνν "Δε φτάνουν οι κορώνες, πάρτε και κοτρώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.