Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση Τράγκα στον Παπαδήμο [βίντεο]Επίθεση Τράγκα στον Παπαδήμο [βίντεο]
«Δεν γίνεται ο σύμβουλος του Σημίτη, που έλεγε ότι θα εκτελούνται κανονικά επί των ημερών του οι προϋπολογισμοί και ότι δε χρειαζόμαστε δανεικά, να είναι πρωθυπουργός. Δε γίνεται κάποιος που διέπραξε οικονομικά εγκλήματα του μεγέθους Παπαδήμου να είναι πρωθυπουργός».
Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Γιώργος Τράγκας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, μιλώντας για το Λουκά Παπαδήμο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.