Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Ακρατος εξουσιαστικός τσαμπουκάς- Χούντα με κοινοβουλευτικό προσωπείο (Βίντεο)Με θράσος χιλίων πιθήκων παρουσιάστηκε σήμερα ο διοικητής του ΙΚΑ και βασικός ταμίας του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρδος Σπυρόπουλος, στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, στην τηλεόραση του Αντένα και ούτε λίγο ούτε πολύ μας εξάγγειλε ότι «όλα είναι στο τραπέζι» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα «προκειμένου να σωθεί η χώρα».
 Προανήγγειλε ουσιαστικά ότι όλες οι απαιτήσεις της τρόικας θα γίνουν αποδεκτές - να καταργηθεί ο βασικός κατώτερος μισθός όπως και ο 13ου και 14ου μισθός- και σε μια επίδειξη άκρατου εξουσιαστικού τσαμπουκά δήλωσε ότι η παρούσα κυβέρνηση –διορισμένοι από ντόπιους και ξένους τοκογλύφους- «αποφασίζει και διατάσσει».
Και το είπε αυτό χωρίς να κρατήσει καν τα προσχήματα. Για να υπάρξει η υπογραφή της δανειακής σύμβασης μας είπε –και αν οι «κοινωνικοί εταίροι» δεν υπακούσουν στις εντολές της τρόικας- θα γίνει «πράξη νομοθετικού περιεχομένου» που θα ικανοποιεί όλες τις παράλογες απαιτήσεις των τοκογλύφων-δανειστών του ελληνικού κράτους.

Εχουμε δηλαδή καθαρή χούντα με κοινοβουλευτικό προσωπείο.
Και για να λαϊκίσουμε και λίγο. Ο τύπος που με τόση ευκολία θέλει να επιβάλει στους εργάτες μισθούς Μπαγκλαντές πριν λίγο καιρό έκανε χλιδάτο γάμο για την κόρη του με 1.000 (!!!) καλεσμένους, στο κτήμα «Πεντελικόν». (ε, τι; Μόνο ο Τζοχατζόπουλος θα κάνει γάμους που μένουν στην ιστορία για την γκλαμουριά τους;). 
(Λεπτομέρεια το ότι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ έχουν να πληρωθούν κοντά 4 μήνες. Αλλωστε τον γάμο της κόρης του τον πληρώνει με δικά του λεφτά. Τι; Που βρήκε και σπαταλάει αυτό τον πακτωλό χρημάτων. Σιγά μην μας δώσει λογαριασμό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.