Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ξεσηκωμός τώρα! Δεν υπάρχει άλλη λύση!



Γράφει ο Γιώργος Σαρρής

Με την ανεργία να ξεπερνάει το 20% με επίσημα στοιχεία της Στατιστικής υπηρεσίας και τους άνεργους να φτάνουν το 1,025.000 (!) αυξημένοι κατά 350000 από πέρσι τα κτήνη προχωράνε σε 2ο μνημόνιο, σκληρότερο και καταστροφικότερο από το προηγούμενο ενώ ακόμη τα ερείπια από το προηγούμενο σαρώνουν την κοινωνία που παρακολουθεί άναυδη.

Για ποια αδιευκρίνηστα σημεία μας μιλάνε οι 3 ψεύτες και προδότες και σιγοντάρονται από τα διεθνή μέσα που μιλάνε για τάχα μου ανολοκλήρωτη συμφωνία;

Συμφώνησαν σε όλα! Σε όλα όμως! Απλά άφησαν τα 300εκ. που λείπουν να διαλέξουμε αν θα πέσουν πάνω στους συνταξιούχους ή αν θα βγούν από επί πλέον απολύσεις ή πούλημα σκλάβων στα σκλαβοπάζαρα! Σφαχτείτε με όποιο τρόπο θέλετε! Πηδήξτε στο γκρεμό από όποια γωνιά των βράχων θέλετε! Αυτό είπαν και τα δικά μας κτήνη έσκυψαν, υπάκουσαν και πήραν το αεροπλάνο για να ολοκληρώσουν τη σφαγή.

Τι περιμένουμε λοιπόν; Το ολοκληρωτικό ξέσκισμα της κοινωνίας και του ιστού που την κρατάει με χίλια ζόρια; Εχουμε τόση αγωνία να δούμε φτωχούς και εξαθλιωμένους να μπαίνουν σε σπίτια άλλων φτωχών, πεινασμένους να ορμάνε σε ανθρώπους που θα βγαίνουν με σακούλες από σουπερμαρκετ; Μια ζωή σκέτη ζούγκλα που θα την ονομάσουν ανάπτυξη επειδή μπορεί να σωθούν προσωρινά οι τράπεζες πεθαίνοντας εμάς;

 Θέλουμε  ζωή ανθρώπινη ή οικονομια των αριθμών και της ψευτρας στατιστικής;
Όλοι στους δρόμους σε αγώνα διαρκείας αν θέλουμε να εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε σε μια αξιοπρεπή και ανθρώπινη ζωή!

Ολοι χέρι-χέρι με τους διπλανούς μας ας κάνουμε ό,τι δε γίνεται για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας πριν την κουρελιάσουν εντελώς τα αρπακτικά που τολμάνε ακόμη να μας κοιτανε στα ματια και να ονομάζονται σωτήρες ενώ δεν είναι καν άνθρωποι.

Ας τους φτύσουμε στα μουτρα. Ας πούμε στο γελοίο Καρατζαφέρη που δηθεν αντιστέκεται βγαίνοντας απο τη διαπραγμάτευση και δηλώνοντας αμέσως πως δε θα σταθεί εμπόδιο!! Ας πετάξουμε στα σκουπίδια το σιχαμερό θράσος του χοντρού εντός και εκτός Βενιζέλου που τρέχει να τελειώσει την πολυπόθητη συμφωνία για να συνεχίσει την καρριέρα του δείχνοντας πονηρά με υπονοούμενα ότι και οι άλλοι 2 μια χαρά έχουν συμφωνήσει.

Ας ξεφτιλίσουμε το λυπημένο υφάκι του Σαμαρά που "παλεύει" αλλά υπογράφει τα πάντα για πάντα και κοροιδεύει οτι θα διαπραγματευτεί μόλις υπογράψει!

Η μόνη πίεση, ο μονος αγώνας, η μόνη απάντηση μπορεί να έρθει από τους δρόμους. Κι όποιος δεν καλεί τον κόσμο, το λαό να βγεί στο δρόμο και να παλέψει σκληρά και μακρόχρονα με υπομονή απλά είναι απέναντί μας ό,τι κι αν λέει η ταμπέλα του μαγαζιού του.

Ξεσηκωμός τώρα!
Ολοι το απόγευμα στα συλλαλητήρια!
Με το ΠΑΜΕ στο πεδίο του Άρεως στις 5.30μμ
Με τα Πρωτοβάθμια στις 6μμ στα Προπύλαια

Όλοι στη Γεν.Απεργία αύριο και μεθαύριο 10 και 11 Φεβρουαρίου, στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια!

Ας τους δείξουμε πως δεν το βάλαμε κάτω. Πως δεν θα αφησουμε το αύριο των παιδιών μας στα βρωμόχερά τους.

 " Ειμαι από βροχή και κεραυνό
που σαρώνει το χάος
 είμαι από πετρα και άνεμο
που αφουγκράζεται αστροπέλαγα να επιστρέφουν,
που με ένα τίποτα μπορεί ξανά να γεννηθεί
και να ξαφνιάσει το αναμφίβολο! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.