Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ


Για πρώτη φορά μιλάει ο παραιτηθείς εισαγγελέας εφετών του Βατοπεδίου κ.Ηλίας Κολιούσης, αποκλειστικά στο Κουτί της Πανδώρας, και αποκαλύπτει, τις πιέσεις που του ασκήθηκαν, τα στοιχεία που απέκρυβε ο Άρειος Πάγος και τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση «για να έχει ήσυχη τη συνείδηση του». 
Το βίντεο αποτελεί απόσπασμα της συνέντευξης που θα προβληθεί στην εκπομπή «Το Βατοπέδι σε νούμερα» την Τρίτη το βράδυ στις 11μ.μ στη ΝΕΤ από το Κουτί της Πανδώρας.
http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.