Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Το Μαύρο Μέτωπο κι Εσύ!



Καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού Επικρατείας αναλαμβάνει, με απόφαση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής του γνωστού Λαμπρακιστάν.
Τραπεζίτες, Πολιτικοί, Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης σε αγαστή Κυβερνητική συνεργασία.

Ολόκληρη η Διαπλοκή στη πίστα.

 Σε απόλυτη Πανστρατιά η νέα 
Χούντα!



Κι εσύ τους αφήνεις να βιάζουν τη ψυχή σου, την αξιοπρέπειά σου, την ίδια τη ζωή σου, ως γνήσιος Ευρωπαίος μη χάσεις τη βολή του .....καναπέ σου

;;;;;;;;;;;;;
(που αύριο ούτε αυτόν θα σου αφήσουν)!


Ξύπνα, σπάσε το φόβο κι Έλα μαζί μας στο Ε.Πα.Μ. στα πλαίσια της νέας Εθνικής Λαϊκής Ενότητας που οικοδομούμε και στον Αγώνα για τη Πατρίδα, τη Δημοκρατία και τη Κοινωνική Δικαιοσύνη!


Για να βρουν δικαίωση οι αγώνες ολόκληρων γενεών για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Απελευθέρωση....


Ή ΤΩΡΑ, Ή ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.