Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Περί δημοψηφίσματος και άλλες παπαριές του ΓΑΠ (Βίντεο)



Είναι απλώς ένα πρεζόνι της εξουσίας ο ΓΑΠ που επιμένει να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς του περί δημοψηφίσματος κτλ πιστεύοντας ότι με εκβιασμούς θα μπορέσει να αποτρέψει το πολιτικό του τέλος ή έχει υπογράψει γραμμάτια και θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να παραμείνει έστω και για λίγο καιρό ακόμα στην εξουσία για να τακτοποιήσει τις ανειλημμένες ..υποχρεώσεις του;

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο ΓΑΠ παρουσιάστηκε αμετάκλητος να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς του και αν υπάρξει και άλλη διαφοροποίηση κυβερνητικού βουλευτή να στηριχτεί στην ψήφο της ανεξάρτητης βουλευτίνας (προερχόμενη απ΄ την Ν.Δ) Ελσας Παπαδημητρίου για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή απ’ την βουλή.

«Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται» λέει μια λαϊκή ρήση και αυτό συμβαίνει σήμερα με τον ΓΑΠ. Ηγούμενος μιας κυβέρνησης πλήρως απονομοποιημένης στην συνείδηση του ελληνικού λαού, δείχνει να αδιαφορεί για τα πάντα προκειμένου να δώσει παράταση στον πολιτικό του θάνατο, κάτι που δεν πρόκειται να αποφύγει σύντομα. Σ’ αυτό το θέμα όμως θα επανέλθουμε. Προς το παρόν παρακολουθήστε ένα βίντεο για το πώς σχολίασε η τηλεοπτική εκπομπή «Αρβύλα» τα περί δημοψηφίσματος με καπάκι απόσπασμα από την «Ελληνοφρένεια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.