Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Ένοπλοι Μπράβοι θα φυλάνε τα πλοία των ΕφοπλιστώνΚαθημερινά αποδεικνύεται ότι η μαύρη συγκυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, με επικεφαλής τον Παπαδήμο, αποτυχημένο υπαλληλάκο-αποτυχημένο σύμβουλο της προηγούμενης αποτυχημένης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, που απογείωσε τη δυστυχία του εργαζόμενου λαού μας μαζί με τα χρέη που προκαλεί η αστική ανάπτυξη και πολιτική, του Λουκά του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου, που έχει συνδέσει το όνομα του με την εκσυγχρονισμένη Διαπλοκή και Διαφθορά του Κ.Σημίτη, απολαμβάνοντας πάντα παχυλούς μισθούς και εξουσία, είναι η πιο σκληρή έκφραση της ακραίας εξυπηρέτησης των ταξικών συμφερόντων του κόσμου του πλούτου.

Η κυβέρνηση λοιπόν των 48 μπαρουτοκαπνισμένων πρωτοπαλίκαρων του «Χαίρε ως Χαίρε Μίζα» από τη  Siemens, το Βατοπαίδι, τους πολεμικούς εξοπλισμούς, τα Μεγάλα Έργα και την Ολυμπιάδα, ανέλαβε ρόλο Μούτσου των Εφοπλιστών.

Ακολουθώντας τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εφοπλιστών  αποφάσισε και αυτή να ιδιωτικοποιήσει τον Πόλεμο και τον τομέα Παροχής Ασφάλειας, δίνοντας τη δυνατότητα στους πλοιοκτήτες να μισθώνουν Ένοπλους Μπράβους στα πλοία τους που διέρχονται επικίνδυνες, για εκδήλωση  πειρατείας, περιοχές. Πρόκειται για ανατροπή του Διεθνούς Δικαίου, αυτού του καπιταλιστικού και ιμπεριαλιστικού προσχήματος, που χρησιμοποιείται όπως βολεύει τον  κόσμο της Αγοράς. Επίσης, νομιμοποιεί τη δράση ιδιωτικών στρατών, που όχι μόνο θα πολεμούν στο πλάι των εθνικών στρατών για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κράτους-συνολικού καπιταλιστή, αλλά θα προστατεύουν τα ιδιαίτερα ατομικά καπιταλιστικά συμφέροντα, ασύδοτα και προκλητικά.

Οι δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, μαζί με την Ρωσία-Κίνα-Ινδία χρησιμοποιούν την εμπειρία της αποτυχημένης παρέμβασης των στόλων του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ κλπ. στην αντιμετώπιση της πειρατείας και επεξεργάζονται ακόμη πιο δολοφονικά σχέδια: βάζουν ένοπλους μπράβους στα πλοία, Ιταλούς Μισθοφόρους στρατιώτες στα αντίστοιχα πλοία, μελετούν την επέμβαση χερσαίων δυνάμεων στις σπαρασσόμενες χώρες, πληρώνουν γειτονικά κράτη για να επεμβαίνουν και να εξασφαλίζουν τον ανεμπόδιστο διάπλου και την ανεμπόδιστη αύξηση των κερδών τους.  Με αύξηση της καταστολής απαντούν στη δυστυχία που προκάλεσε η λεηλασία των χωρών από τις Δυτικές δυνάμεις και τις πολυεθνικές, στην απελπισία των λαών που τους γύρισε μπούμερανγκ, παίρνοντας τη μορφή της πειρατείας.

Όλες αυτές τις ανάγκες των εφοπλιστών, ανέλαβαν να κάνουν νόμο οι συγκυβερνώντες των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, αφού φυσικά προηγουμένως εξασφάλισαν τη διαιώνιση του Αφορολόγητου των πλοιοκτητών. Πρόσφατα το φως της δημοσιότητας είδε μία πρώτη μορφή του νομοσχεδίου για την παροχή υπηρεσιών από ενόπλους ιδιώτες φρουρούς σε εμπορικά πλοία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το «φαινόμενο της πειρατείας», που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το νομοθέτημα ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις έκδοσης σχετικής άδειας από τον πλοιοκτήτη ή το διαχειριστή του πλοίου, τα δικαιώματα των ναυτικών, τη χρήση των όπλων, τις υποχρεώσεις του πλοιάρχου και τυχόν ενδεχόμενες κυρώσεις σε τυχόν παράβαση, ενώ για την εφαρμογή του θα απαιτηθεί η υπογραφή τουλάχιστον τεσσάρων κοινών υπουργικών αποφάσεων.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η σχετική άδεια παροχής ένοπλων υπηρεσιών θα είναι για έξι μήνες με δικαίωμα παράτασης και θα εκδίδεται κατόπιν αίτησης του πλοιοκτήτη ή της διαχειρίστριας εταιρείας, η οποία μπορεί να είναι εγκατεστημένη και να λειτουργεί νομίμως σε άλλο κράτος. Έ, να μη θίξουμε και τις «σημαίες ευκαιρίας» που εξασφαλίζουν αφορολόγητα στους Έλληνες πλοιοκτήτες και κτηνώδη εκμετάλλευση ξένων ναυτικών.

Η παροχή υπηρεσιών «για άμυνα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», θα γίνεται από μέχρι έξι ένοπλους φρουρούς ιδιώτες, που δεν μπορεί να είναι μικρότεροι από 21 ετών και θα ανήκουν σε εταιρεία παροχής φύλαξης που είναι εγκαταστημένη σε κράτος μέλος της ΕΕ. Έ, να μη φροντίσουμε και τους δικούς μας ευρωπαίους επιχειρηματίες, πολλοί από αυτούς Απόστρατοι Αξιωματικοί με προϋπηρεσία σε αποστολές των στόλων του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ στην περιοχή! Η πορεία του Ένοπλου Μπράβου είναι προδιαγραμμένη: Στρατό μέχρι τα 19, θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις «για να γίνεις άνδρας» και μετά Μπράβος στην Σομαλία! Ουρά οι φτωχοί και άνεργοι που περιμένουν.

Φυσικά οι συντάκτες του νόμου πρέπει να κρατήσουν τα προσχήματα  «καθορίζοντας ειδικές προϋποθέσεις για την εξασφάλιση της ασφάλειας του πλοίου και των επιβαινόντων σε αυτό, η ασφαλιστική κάλυψη και τα προσόντα των ιδιωτών φρουρών όπως και ο τύπος των όπλων και των πυρομαχικών και οι υποχρεώσεις του πλοιάρχου. Οι ιδιώτες φρουροί που θα παρέχουν υπηρεσίες επί του πλοίου θα τελούν υπό την εξουσία του πλοιάρχου, του εκπροσώπου του πλοιοκτήτη δηλαδή, ενώ όποιος ναυτικός μέλος του πληρώματος του πλοίου επιθυμήσει τη διακοπή της εργασίας του στο πλοίο, δύναται να καταγγείλει τη σύμβαση εργασίας και να επιστρέψει στη χώρα με δαπάνες του πλοιοκτήτη ή του διαχειριστή του πλοίου».

Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν προκαλούν δάκρυα από τα γέλια, οργή και θυμό ανάλογα το πως θα το πάρει κανείς: «Στην περίπτωση διάπλου του πλοίου από περιοχές υψηλού κινδύνου για πειρατική επίθεση, η χρήση των όπλων και των πυρομαχικών των ιδιωτών φρουρών θα μπορεί να απαγορευθεί αν δοθούν οδηγίες από το Αρχηγείο του Λιμενικού. Ο πλοίαρχος υποχρεούται να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές παράκτιου κράτους κατά τον διάπλου για την ύπαρξη όπλων και πυρομαχικών ενώ σε περίπτωση παράβαση των όρων της άδειας, αυτή μπορεί να ανασταλεί». Δηλαδή θα περνούν τα πλοία των Ελλήνων εφοπλιστών και θα ενημερώνουν τις Σομαλικές αρχές.

Με πιο ανέκδοτο να πρωτογελάσεις; Με τις Σομαλικές αρχές ή με την ενημέρωση που θα τις παρέχουν οι πλοίαρχοι; Και ποιος θα τα ελέγχει όλα αυτά στα χωρικά ύδατα της Σομαλίας; Το Λιμενικό;

Με αυτά και αυτά τα προσχήματα επιχειρούν αν δικαιολογήσουν την πέραν κάθε ελέγχουν χρήση πυρών από μισθωμένους δολοφόνους που θα διατάζει ο κάθε αδίστακτος εφοπλιστής.

Πλέον το δίκιο των εφοπλιστών θα επιβάλλεται και με τα όπλα των Ιδιωτικών Στρατών.

Στις άγριες θάλασσες έχουν να γίνουν άμεσα άγρια εγκλήματα που θα συγκαλύψει η ΟΜΕΡΤΑ πλοιάρχου-τσάτσου της εφοπλιστικής εταιρείας, του πλοιοκτήτη και της εταιρείας SECURITY! 

Άξιος ο Παπουτσής, ο Αβραμόπουλος, ο Μπουμπούκος, ο Βενιζέλος και τα άλλα παιδιά.

Τελικά, σε αυτή την συγκυβέρνηση είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις τον σοσια-ληστή, τον ακροδεξιό και το νεοφιλελεύθερο δεξιό.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.