Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΜΜΕ ΠΑΥΣΑΤΕ ΠΥΡ



Η NEW YORK TIMES AΠΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ "ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΩΝ ΜΜΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...


ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΜΙΣΗΣ ΝΤΟΥΖΙΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κ.ο.κ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΕΤΣΙ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. NOAM CHOMSKY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.