Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
Νύχτα πήρε την απόφαση ο Λοβέρδος για παρακράτηση του 50% των  γλίσχρων συντάξεων των χρονίως νοσηλευομένων ψυχικά ασθενών και απόδοσής της στο φορέα όπου νοσηλεύεται ο ασθενής.
 Απόφαση που την δικαιολογούν με βάση την αρχή για περιστολή δαπανών του δημοσίου στην υγεία και πρόνοια!

Απόφαση όμως, που βασίζεται στην αρχή: διάλυση των πάντων, μίσος γι αυτήν την κοινωνία.
Απόφαση απεχθής και αποκρουστική, που πάρθηκε από υπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας που είναι και συνταγματολόγος και μάλιστα καθηγητής. Φουκαριάρηδες φοιτητές!
Απόφαση που ποδοπατά τα δικαιώματα των πιο ευάλωτων από τους ασθενείς.
Απόφαση στην οποία αυτοί δεν μπορούν να αντισταθούν με κανένα τρόπο.
Απόφαση που δεν θα φέρει στα ταμεία των τοκογλύφων, εκδοροσφαγέων δανειστών μας παρά λίγες χιλιάδες ευρώ.
Απόφαση που πιθανά να  είναι παντελώς αδιάφορη στους ασθενείς αφού ούτως ή άλλως είναι έξω από αυτή τη κοινωνία. Έξω από την κοινωνία της «ανταγωνιστικότητας», της «παραγωγικότητας» της ρεμούλας, της κλεψιάς, της αρπαχτής, της ψευτιάς, των απεχθών  Μέρκελ, Τρισέ, Γιουνκέρ και άλλων τυχάρπαστων που κάνουν τους πολιτικούς και τους δυνατούς, ενώ είναι σφουγγοκωλάριοι των τραπεζών και των «αγορών». Τα παραληρήματα των ασθενών και οι ψευδαισθήσεις τους είναι πραγματικές και με αυτές τυλιγμένοι έρχονται σε επικοινωνία ή μένουν απόκοσμοι μέσα στη σιωπή τους.
Απόφαση που παραπέμπει στην ιδεολογία και την πρακτική της εξόντωσης ιστορικά των πιο ευάλωτων ομάδων  πληθυσμού μαζικά.
Απόφαση που καταδεικνύει πως θέλουν την εξόντωση όλων μας, με τη συνεχή παραγωγή ευάλωτων κοινωνικών στρωμάτων.
Απόφαση που λέει, οι τρελοί είναι η αρχή.
Απόφαση που λέει όλοι θα τα πληρώνετε όλα, μέχρι τον ψυχικό και σωματικό σας αφανισμό.
Απόφαση που βασίζεται σε άθλια, επικίνδυνη, νεοφασιστική ιδεολογία.

Απόφαση που λέει ότι πρέπει να τους πάρουμε με τις πέτρες και γρήγορα.
Ανδρέας Λιάκουρας
Δ/ντης Ψυχίατρος  Γ.Ν.Κορίνθου                                           Κόρινθος 31/07/2011

1 σχόλιο:

  1. Απόφαση που δεν θα φέρει στα ταμεία των τοκογλύφων, εκδοροσφαγέων δανειστών μας παρά λίγες χιλιάδες ευρώ.
    -----------------------------------
    Δεν θέλουν απλά να "κάνουν οικονομίες". Να μας απανθρωποιήσουν θέλουν, αγαπητέ συνάδελφε.Να μας γονατίσουν τόσο ώστε να τους ικετεύουμε να γίνουμε σκλάβοι τους. Πολλαπλάσια από όσα "εξοικονομούν" μοιράζουν στα "δικά τους τα παιδιά" τους πρασίνουςδωσιλο-συμβούλους των ΜΚΟ. Υπερπολλαπλάσια χαρίζουν στους Αλητοτραπεζίτες, λες και δεν μπορούν αυτοί να ζήσουν με μια πόρ***νη λιγότερη στο κάθένα απ' τα κότερά τους. Δεν το κάνουν μόνο γιατί είναι φιλάργυροι. Το κάνουν για να μας εξοντώσουν και να μας υποδουλώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.