Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Αν αυτοί οι αχρείοι δεν είναι πολιτικοί απατεώνες, τότε ποιοι είναι; Πανηγυρισμοί για την ...επισημοποίηση της χρεοκοπίας μιας χώρας, σίγουρα είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται! Κι όμως, οι καραγκιόζηδες του ελληνικού πολιτικού συστήματος με επικεφαλής τον προσωπικά υπεύθυνο για την έκβαση αυτή υπουργό Οικονομικών Βενιζέλο και τα φερέφωνά τους, επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα θριάμβου ακριβώς επειδή τελικά κατόρθωσαν να οδηγήσουν την Ελλάδα και επίσημα σε «συντεταγμένη χρεοκοπία», έχοντας προηγουμένως εξουθενώσει οικονομικά τους Έλληνες και έχοντας καταστήσει τη χώρα «πρώτη αποικία της ευρωζώνης», όπως την αποκάλεσαν οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς του Λονδίνου.

Λεηλάτησε τα ασφαλιστικά ταμεία αφαιρώντας τους με το «έτσι θέλω» πάνω από 12 δισεκατομμύρια ευρώ η κυβέρνηση Παπαδήμου – δηλαδή η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Καθιστά έτσι αναπότρεπτη τη μείωση των συντάξεων, όπως είναι το σχέδιό της. Ετοιμάζει νέα μείωση αποδοχών των εργαζομένων στο Δημόσιο, ενώ τον Ιούνιο θα μειώσει τουλάχιστον κατά 10%-15% τις αποδοχές των δικαστών, των γιατρών του ΕΣΥ, των καθηγητών ΑΕΙ-ΤΕΙ, των στρατιωτικών, των αστυνομικών κ.λπ. Και πάει λέγοντας...

Η υιοθέτηση του διαβόητου «κουρέματος» (PSI), η υποχρεωτική επέκταση του «κουρέματος» και σε όποιον δεν συμφωνούσε (CAC) και η ενεργοποίηση των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) συνιστούν την αναγνώριση της χρεοκοπίας με κάθε επισημότητα.

Μας χρεοκόπησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λοιπόν. Με ποιο αντάλλαγμα; Κούρεψαν χρέος 105 δισ. ευρώ και μας φορτώνουν ...νέο δάνειο 130 δισ. ευρώ! Μας βάζουν δηλαδή και 25 δισ. ευρώ μέσα με το «κούρεμα» που μας έκαναν! Και πανηγυρίζουν κι από πάνω!

Αν αυτοί οι αχρείοι δεν είναι πολιτικοί απατεώνες, τότε ποιοι είναι;

Πηγή: Εφημερίδα "Πριν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.