Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΣΕΒ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κατά της Αριστεράς


Απο την εφημερίδα "Πριν"

Θρασύτατος, από πολιτική σκοπιά στην επίθεση του κατά της Αριστεράς ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος ο αποκληθείς στη βουλή και «πρόεδρος των Ελλήνων τοκιστών και σουλατσαδόρων» (!) επειδή πλέον έχει πουλήσει τα εργοστάσια του και δεν έχει καμιά παραγωγική δραστηριότητα, περιφερόμενος ως πλούσιος και άεργος χασομέρης.

Για «Σταλινική Αριστερά» και για «μηδενιστική Αριστερά» έκανε λόγο. Χαρακτήρισε δε τα κόμματα της Αριστεράς και τους αριστερούς «σπεκουλαδόρους του χάους και της αναρχίας, οπισθοδρομική κομπανία της εθνικής υποτίμησης και της δραχμής» που «συμφέρον τους είναι να καταστήσουν τις εκλογές αφετηρία ανωμαλίας»!


Όλα αυτά επειδή τα κόμματα της Αριστεράς αρνούνται να υποκύψουν στους όρους του Μνημονίου που διασφαλίζει την κολοσσιαία ανακατανομή του υφιστάμενου κοινωνικού πλούτου στην Ελλάδα υπέρ του κεφαλαίου πρώτιστος του ελληνικού αλλά και του ξένου.

Στη γραμμή αυτής της επίθεσης κατά της Αριστεράς που χάραξε ο πρόεδρος του ΣΕΒ έχουν ήδη προσανατολιστεί και ευθυγραμμιστεί τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Βενιζέλος. Ακολουθώντας την γκεμπελική γραμμή «όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα τόσο περισσότερο πιστευτό θα γίνει» τα αξιοθρήνητα πολιτικά όργανα της αστικής τάξης προσπαθούν να ενοχοποιήσουν την … Αριστερά (!) για τη χρεοκοπία της χώρας που μεθόδευσαν και υλοποίησαν.
Νομίζουν ότι έτσι θα διασωθούν οι ίδιοι στις εκλογές ή θα περιορίσουν τη διαφαινόμενη αύξηση της επιρροής της Αριστεράς.

Μακριά νυχτωμένοι είναι. Κανένας καραγκιόζης τύπου Δασκαλόπουλου, Βενιζέλου ή Σαμαρά δεν έχει το κύρος να βλάψει την Αριστερά. Από την πολιτική της Αριστεράς και μόνο θα κριθεί η απήχηση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.