Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμιου εγκληματεί σε βάρος του λαού (Βίντεο)



Η κυβερνητική συμμορία του διορισμένου τραπεζίτη πρωθυπουργού Παπαδήμιου προχωράει στο τελειωτικό ολοκαύτωμα του κόσμου της εργασίας πριν πάει στον αγύριστο. (Ζητούμενο είναι φυσικά τι θα την διαδεχθεί). Το τελευταίο έγκλημα της –που ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- έχει να κάνει με την μετατροπή σε ζούγκλα τις εργασιακές σχέσεις. Βάζουν ταφόπλακα σε εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών αφήνωντας τους εργάτες έρμαια κανονικά στα αφεντικά τους. Και με κρατική σφραγίδα θα μπορούν να τους πληρώνουν όσα θέλουν, άμα θέλουν και όποτε θέλουν.


Οσα ακούμε στο βίντεο μας λένε ότι οι πλουτοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό έχουν βάλει πλάνο να γυρίσουν το βιωτικό μας επίπεδο τουλάχιστον ένα αιώνα πίσω για να μπορέσουν να ξεπεράσουν την καπιταλιστική οικονομική κρίση φορτώνοντας τα βάρη της αποκλειστικά στις εργατικές μάζες και διατηρώντας αλώβητα τα κέρδη των πλουτοκρατών.

«Οταν η Διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζη τα άρματα και να τιμωρήση τους τυράννους του, είναι (το) πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του». 

Ρήγας Φεραίος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.