Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Οι πανηγυρισμοί του Τράγκα (Βίντεο)


Απόλαυση ο Τράγκας –άλλη μεγάλη λουμπίνα κι αυτός- που εμφανίστηκε στην εκπομπή του να πανηγυρίζει με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η μια ατάκα διαδεχόταν την άλλη και γι’ αυτούς που θα παρακολουθήσουν το βίντεο να σημειώσουμε ότι η αναφορά του Τράγκα στον πρώην πρωθυπουργό έχει ερέθισμα μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Γ. Παπανδρέου στο BBC και ανάμεσα στις άλλες παπαριές του εκδήλωσε και τα σχέδια του για το μέλλον λέγοντας το ανεπανάληπτο «Θα ήθελα να ανοίξω μια σχολή για να εκπαιδεύσω τους ηγέτες του μέλλοντος»:!!!

 Πλάκα έχει και το σημείου του βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ο Ε. Βενιζέλος να μιλάει με στυλ δικτάτορα από το βήμα της βουλής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.