Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Αντιπαράθεση της Λιάνας Κανέλλη με Π. Καμμένο και Κ. Χατζηδάκη (2 Βίντεο)


Παραθέτουμε δυο βίντεο από την χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή της Ελλης Στάη στην ΝΕΤ. Στο πρώτο η παρουσιάστρια της εκπομπής είχε καλεσμένο τον Πάνο Καμμένο για να παρουσιάσει τις απόψεις του κόμματος του. (Δεν θα κάνουμε ιδιαίτερο σχολιασμό γ’ αυτές. Είναι πολύ κατατοπιστικό το άρθρο του Δημήτρη Τζιαντζή που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο «Πριν» με τίτλο «Εθνικιστικό ανάχωμα και μπαλαντέρ το κόμμα Καμμένου»).

Στο κάλεσμα του επίδοξου ηγέτη του νέου δεξιού ηγέτη για συνεργασία των αντιμνημονιακών δυνάμεων απάντησε εύστοχα η Λιάνα Καννέλη.

Και στο δεύτερο βίντεο παρακολουθούμε ένα διάλογο της βουλευτίνας του ΚΚΕ με τον βουλευτή της Ν.Δ., Κώστα Χατζηδάκη, επειδή όμως δεν δόθηκε χρόνος στην Λιάνα Κανέλλη να απαντήσει στον δουλευτή της δεξιάς, στο τρομοκρατικό παραλήρημα του με στόχο τον ελληνικό λαό, προσθέσαμε ένα σχετικό σποτάκι του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.