Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!
Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ!
Τα ψέματα τελείωσαν! Οι βρώμικοι ιμπεριαλιστικοί κύκλοι της ΕΕ μαζί με την εγχώρια μεγαλοαστική καμαρίλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ εκβιάζουν αδίστακτα τον ελληνικό λαό,ακόμα και το «εσωτερικό» των κομμάτων τους.
Αυτό το μαύρο μέτωπο ΕΕ-ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ απευθύνει αδίστακτα στους πολίτες το δίλημμα:

ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ
«Ή αποδέχεστε το νέο εξοντωτικό πακέτο «PSI-2ο Μνημόνιο-2η Δανειακή Σύμβαση»
Ή ακολουθεί η «πτώχευση» της χώρας και η έξοδος από το ευρώ».
Μάλιστα, όπως μας είπε ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ, στο τραπέζι της Σύσκεψης των «τριών» με τον Λ. Παπαδήμο, υπάρχουν δύο σχέδια της τρόικας:
Πρώτο: Το σχέδιο πακέτο για το 2ο μνημόνιο.
Δεύτερο: Το σχέδιο πτώχευσης και εξόδου από την ευρωζώνη.
Κατά τον ΓΑΠ και την άθλια μεγαλοαστική καμαρίλα, αν δεν γίνει αποδεκτό το πρώτο, τότε ενεργοποιείται το δεύτερο σχέδιο!
Και όπως μας λένε, αυτό το δεύτερο σχέδιο είναι ο ορισμός της καταστροφής! Άρα, να παρακαλάμε ναεγκρίνουν οι αρχηγοί τη λεηλασία του 2ου μνημονίου!!!
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ!
Δυστυχώς αυτή είναι η φαρσοκωμωδία που παίζουν σε βάρος του λαού!
Επί δύο χρόνια το αστικό κατεστημένο, έχει καταφέρει, με "συνυπεύθυνες" τις περισσότερες ηγετικές δυνάμεις της Αριστεράς, να δώσει την εντύπωση στο λαό οτι η διέξοδος για τη χώρα, που αντιπροσωπεύουν αφετηριακά η διακοπή αποπληρωμής του χρέους και η έξοδος από το ευρώ,αποτελούν την δήθεν επίγεια κόλαση!
Μύθος, ψεύδη και χονδροειδής προπαγάνδα!
Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να απορρίψει τον εκφοβισμό!
Ήρθε η ώρα οι πολίτες να πουν όχι στην τρομοκρατία.
ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
Αντίθετα, έφτασε η στιγμή οι πολίτες, πρώτα απ' όλα οι νέοι και οι νέες, να «τρομοκρατήσουν τους τρομοκράτες»!
Έφτασε η στιγμή να πούμε όλοι και όλες μαζί ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ στην τρόικα και την χρηματοδότησητης!
Να πούμε οτι δεν θέλουμε τα δάνεια και τους όρους τους, που αποτελούν θηλιά στο λαιμό της χώρας!
Έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Δεν έχουμε κανένα άλλο περιθώριο αναμονής και παθητικότητας.
Ξέρουμε καλά οτι το δυνατό και καθαρό όχι στη χρηματοδότηση της τρόικας σημαίνει να διακόψουμε την αποπληρωμή του χρέους (στάση πληρωμών επί του χρέους).
Είναι σαφές, επίσης, οτι η διακοπή αποπληρωμής του χρέους συνεπάγεται και την έξοδο από την ευρωζώνη, με την καθιέρωση εθνικού νομίσματος.
Αυτά δεν συνιστούν πρόβλημα, αλλά συναποτελούν εκείνα που χρειάζεται η χώρα για να πάρει μια βαθιά ανάσα και να κάνει μια νέα αρχή σε ένα καινούργιο προοδευτικό δρόμο!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η χώρα χρειάζεται τώρα μια ανατροπή, που θα προκύψει από μεγάλους ενωτικούς αγώνες και τηνψήφο του λαού, για να έρθει στο προσκήνιο μια προοδευτική αριστερή κυβέρνηση.
Αυτή η κυβέρνηση θα προβεί σχεδιασμένα σε στάση πληρωμών επί του χρέους (πτώχευση με πρωτοβουλία του δανειζόμενου) και στην διαμόρφωση ενός νέου εθνικού νομίσματος.
Κι αυτά ως αφετηρία ενός σύγχρονου ριζοσπαστικού προοδευτικού προγράμματος σοσιαλιστικής προοπτικής με προμετωπίδες τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, έως διαγραφή του, για τις πιο ευάλωτες κατηγορίες, την εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση των τραπεζών, την ανασυγκρότηση του δημοσίου για ένα νέο, αποδοτικό, αναπτυξιακό, παραγωγικό και κοινωνικό ρόλο κ.λπ.
Συνιστούν όλα τούτα επίγεια "κόλαση"; Φτηνή προπαγάνδα!
Είναι τώρα που η χώρα η οποία έχει πτωχεύσει στην πραγματικότητα θα πτωχεύσει και επίσημα, με τη βούλα ΕΕ-ΔΝΤ. Είναι τώρα που η χώρα δεν έχει κανένα μέλλον, καταδικασμένη σε ύφεση και σεεξαθλίωση για δεκαετίες.
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
Ο δρόμος της διακοπής αποπληρωμής του χρέους και της εξόδου από το ευρώ πράγματι συνιστά μια μεγάλη ρήξη και τομή και ασφαλώς δεν είναι ανθόσπαρτος.
Όπως, όμως, η Ίσκρα τα έχει αναλύσει επανειλημμένα είναι δρόμος ελπίδας και η μόνη βιώσιμη, εναλλακτική απάντηση απέναντι στην τρόικα και τα μνημόνια.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε ένα μεγάλο εναλλακτικό εργατικό λαϊκό κίνημα με αφετηριακά αιτήματα :
- Διακοπή αποπληρωμής του χρέους
- Έξοδος από το ευρώ και συνολική σύγκρουση με ΕΕ
Το σχέδιο Β του κατεστημένου δεν πρέπει να μας τρομοκρατεί!
Αυτό που δεν έκανε η Αριστερά δυο χρόνια τώρα, να το πράξει σήμερα.
Να προτάξει και να στηρίξει αυτά τα αιτήματα που απαντούν και δίνουν διέξοδο.
Ιδού η Ρόδος...
Γιατί από εδώ και μπρος δεν θα υπάρχει για κανένα καμία δικαιολογία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.