Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Απαγόρευση της κυκλοφορίας πότε να περιμένουμε;Κάποιοι στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι μπορούν διά νόμου να ακυρώσουν τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία έκφρασης των πολιτών επιχειρώντας ουσιαστικά να απαγορεύσουν τις διαδηλώσεις και τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας.
Κάποιοι «φιλήσυχοι» βουλευτές πιστεύουν ότι μπορούν να ακυρώσουν με μια υπογραφή το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ελεύθερα, χωρίς την προηγούμενη έγκριση του κράτους, των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών.
Είναι οι ίδιοι που...
  πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τη θέληση μιας κοινωνίας που ζητά να καθορίσει η ίδια το μέλλον της, αποτινάσσοντας τον ζυγό της σύγχρονης οικονομικής κατοχής.
Πιστεύουν ότι με τη δύναμη των κρατικών μηχανισμών θα μπορέσουν να αναχαιτίσουν τον χείμαρρο της κοινωνικής αντίδρασης και της Ιστορίας. Παραβλέπουν τους φυσικούς κανόνες κίνησης των κοινωνιών, έχουν πάψει να διαβάζουν Ιστορία.
Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να επιβάλουν τα μνημόνια, επιδεικνύοντας μία πρωτοφανή αμνημονησία!
Οταν με το καλό ο κάθε διαδηλωτής θα εποπτεύεται και από τον προσωπικό του αστυνομικό, τότε ας περιμένουμε και την απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά την 11ην εσπερινή...
Πέτρος Κατσάκος από το Πρώτο Θέμα, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.