Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Το Πάθος για το χρήμα, σε κάνει Παύλο Τσίμα Γράφει ο Ν. Α.
«Να αγιάσει το χεράκι τους», θα λένε οι συνταξιούχοι.

«Μόνο ένα αυγό δε φτάνει. Και άλλα», θα προτρέπουν οι πιο φουριόζοι.

«Τα αυγά είναι ακριβά, δεν αξίζουν στο παπαγάλο του MEGA σας», θα λένε οι πικρόχολοι.

Όλοι όμως το ευχαριστήθηκαν! Σε όλων τα χείλη έσκασε το χαμόγελο.

Πικρό, σαν την πίκρα που κερνά κάθε βράδυ στις 8.00 η ελεεινή παρέα των μεγαλοδημοσιογράφων του συστήματος.

Πολλοί από αυτούς μετανοημένοι  πρώην Κνίτες, ταγμένοι στους εφοπλιστές, τραπεζίτες  και εργολάβους. 

Με τις τρομοκρατικές τους ειδήσεις και τις σοβαροφανείς τους εκπομπές.

Απέναντι σε έναν από αυτούς, στον άνετο και κουλτουριάρη  δημοσιογράφο και σχολιαστή του MEGA, Παύλο Τσίμα, στάθηκαν δεκάδες αγανακτισμένοι αγωνιστές με εφευρετικά συνθήματα «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα» και ανάλογα πλακάτ!

Όλα αυτά έξω από βιβλιοπωλείο της Λειβαδιάς  όπου ο δημοσιογράφος επρόκειτο να παρουσιάσει το βαρύγδουπο βιβλίο του «Το ημερολόγιο της κρίσης».

Ένα από τα πανάκριβα αυγά (για τους μισθούς των 300-400-500 ευρώ που επιβάλλει και η προπαγάνδα του Τσίμα) βρήκε το στόχο του.

Και λέκιασε το ιδεολογικό φερέφωνο των κυβερνήσεων Σημίτη-Καραμανλή-Παπανδρέου-Παπαδήμου.

Βλέπεις ο Τσίμας υπηρετεί με συνέπεια και συνέχεια ανθρώπους και θεσμούς, καθώς ιδεολογία του είναι η κυρίαρχη αστική ιδεολογία.

Τα αυγά όμως έχουν ένα κουσούρι:

Βρωμάνε.

Σε καμιά περίπτωση όμως δε συγκρίνεται η χαρακτηριστική μυρωδιά τους με τα έργα και τις απαίσιες ιδέες των προπαγανδιστών των εργατικών και κοινωνικών καπιταλιστικών Γκούλαγκ, που προβλέπει η πολιτική της αστικής τάξης, των Μνημονίων και της Δανειακής Σύμβασης.

Έτσι, δεν είναι πρώην σύντροφε;;;

Υ.Σ.

Και να σκεφτεί κανείς ότι σ΄ αυτόν τον παπαγάλο του συστήματος ο Τσίπρας ήθελε να αναθέσει την αναδιοργάνωση της ΑΥΓΗΣ και του ραδιοφωνικού σταθμού ΚΟΚΚΙΝΟ..
Όταν ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ λέει  κυβερνητική αριστερά το Εννοεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.