Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Σ. Λυγερός: Υποταγή ή κοινωνική έκρηξη (Βίντεο)Ο Σταύρος Λυγερός είναι ένας αστός δημοσιογράφος και από τους ελάχιστους του συγκροτήματος ΜΜΕ του Αλαφούζου που προσπαθεί να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του και να μην μεταβληθεί σε ένα παπαγαλάκι του εργοδότη του και των συμφερόντων που εκφράζει. Αξιοπρόσεκτο είναι επίσης το βιβλίο του «Απ’ την Κλεπτοκρατία στην Χρεοκοπία» στο οποίο απαντά σε καίρια ερωτήματα και επικαλούμενος επίσημα οικονομικά στοιχεία ξεσκεπάζει την απάτη του εκβιαστικού διλήμματος «Μνηµόνιο ή χρεοκοπία». Στο βίντεο που παραθέτουμε τον ακούμε να κάνει διαπιστώσεις που τις καταλαβαίνει όποιος έχει στοιχειώδη πολιτική αντίληψη. Εκτιμάει ότι το δίλημμα που μπαίνει σήμερα στην κοινωνία είναι υποταγή ή τυφλή κοινωνική έκρηξη. Παρακολουθήστε το βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.