Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Σφοδρή επίθεση Χάρρυ Κλυνν στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια!Σφοδρή επίθεση Χάρρυ Κλυνν στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια!
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ(!) ΤΑ ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΗΛΙΘΙΟΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ.
Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει όταν θα έχει ξεπουληθεί και η τελευταία πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας και όταν θα έχουμε χρεωθεί μέχρι 15ης γενεάς! Μην αναρωτιέστε λοιπόν, μεγαλοδημοσιογράφοι της δεκάρας γιατί συνεχίζουν οι Τροϊκανοί με τα ίδια υφεσιακά μέτρα αφού και οι ίδιοι παραδέχτηκαν ότι δε βοηθάνε να βγει η χώρα από την κρίση…
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΟΙΟΝΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΡΕ ΖΩΑ… ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.