Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο εκφοβισμός του λαού το τελευταίο καταφύγιο της χούντας του ευρώ και των μνημονίων διαρκείας (Βίντεο)


Παναγιώτης Μαυροειδής (ομιλία σε εκδήλωση)
aristeroblog
Ο αντιδραστικός συνασπισμός εξουσίας, με εργαλείο τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, μπροστά στην αδυναμία να κάμψει την αντίσταση της κοινωνίας, αλλά και την έκταση των αντιδραστικών αλλαγών που θέλει να επιβάλει, καταφεύγει ανοιχτά στην τρομοκράτηση των εργαζομένων και του λαού.
 
Η διαγραφή του χρέους και η αποχώρηση από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελούν τις δύο θεμελιώδεις προϋποθέσεις για μια άλλη κοινωνική πορεία με κριτήριο τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, με τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια των παραγωγών του, των εργαζομένων.
 
Την Κυριακή, 29 Γενάρη 2012, σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Μαρκόπουλου για τους μύθους και την πραγματικότητα που διαμορφώνονται γύρω από την κρίση, το χρέος, τη χρεοκοπία και το ευρώ, έγιναν σχετικές εισηγητικές παρεμβάσεις που παρατίθενται εδώ.
 
Στο σύνδεσμο αυτό, οι παρεμβάσεις των Γιώργου Κατρούγκαλου και Σπύρου Μαρκέτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.