Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Παραιτήθηκαν δύο εισαγγελείς (Το καλτσόν). (Βίντεο) Δείτε το βίντεο που παραθέτουμε. Πρόκειται για ένα τραγούδι σάτιρας και σχολιασμού, δημιούργημα του φίλου τραγουδοποιού και μπλόκερ Γιώργου Σαρρή.  

Ερέθισμα για να φτιάξει το τραγούδι του ο καλλιτέχνης πήρε από την «"παραίτηση βόμβα" των 2 εισαγγελέων και το σκηνικό που εξελίχθηκε ανάμεσα σε συνεχόμενα ψέματα τον καιρό της κρίσης», όπως γράφει στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο ο Γ. Σαρρής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.