Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ κυβέρνηση των τραπεζιτών έπεσε! Στο εξής θα κυβερνούν οι ίδιοι οι τραπεζίτες.
Το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της συνόδου κορυφής της ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές. Είναι φανερό δηλαδή ότι όλα όσα ακουγόταν τις προηγούμενες μέρες ειδικά από την Ν.Δ –ότι δηλαδή θα συμμετάσχει στην συγκυβέρνηση μόνο για να υπογράψει για το «κούρεμα» του δημόσιου χρέους και το νέο δάνειο- είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Ακόμα και από το ίδιο το ανακοινωθέν της Προεδρίας επιβεβαιώνεται ότι πέρα απ’ την ψήφιση αυτών των αποφάσεων η νέα κυβέρνηση θα ψηφίσει και όλα εκείνα τα μέτρα που θα οδηγούν το βιοτικό επίπεδο του εργαζόμενου λαού στα τάρταρα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας καλεί τα μέλη και τους φίλους σε ανοικτή εκδήλωση - ομιλία και συζήτηση με θέμα: Η Ελληνική Οικονομία, το Χρέος και η Διέξοδος, στις 18:00 μ.μ., στην "Νέα αίθουσα" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην παραλία του Βόλου. Θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων και συντονισμός των περαιτέρω δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.