Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Τα "μεγαλεία" του Μπουμπούκου (Βίντεο)Αντί να σχολιάσουμε την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης – «ευρω-χούντας» (αλήθεια πώς λέγεται το πολίτευμα στο οποίο ο επικεφαλής του κράτους δεν έχει εκλεγεί απ’ τον λαό;) ας το καλαμπουρίσουμε λίγο αναφερόμενοι στα «μεγαλεία» του Μπουμπούκου. (Το πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφύρερ και βουλευτής –τηλέμπορας διορίστηκε υφυπουργός στον καινούργιο κυβερνητικό θίασο).

Φτιάξαμε λοιπόν ένα βιντεάκι στο οποίο ακούμε τον Μπουμπούκο να ορκίζεται αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντα του και παράλληλα ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας πώς μπορεί να αποκαλούν δημόσια αυτό το στέλεχος της νέας μνημονιακής κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.