Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΧΙ! Του Δημήτρη Κυπριώτη

Με περίσεια τσετσιπωσιά και επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας, η Καγκελάριος της Γερμανίας και ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στους Έλληνες  εκ των προτέρων το ερώτημα του δημοψηφίσματος που μας εξήγγειλε ο φερόμενος ως  Πρωθυπουργός μας.

Τέτοια αήθη ενέργεια  είχε να δει η Ελλάδα από το 1940, όταν ο Φασίστας Μουσολίνι δια  του Ιταλού Πρέσβυ στην Αθήνα, αξίωσε την παράδοση της Πατρίδας μας άνευ όρων, από τον τότε  Πρωθυπουργό της Χώρας δικτάτορα Ι. Μεταξά, για να πάρει από το στομα του την απάντηση που θα έπαιρνε από κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, ΟΧΙ.

Οι Έλληνες οφείλουν να αναλογισθούν τι έχει γίνει μέσα στα 2 τελευταία χρόνια, πόσο έχει κατέβει το βιωτικό τους επίπεδο, πόσοι έχασαν τις δουλειές τους, τι από όλα όσα τους υποσχέθηκαν έγιναν και τι από αυτά που τους παρουσίασαν ήταν αλήθεια  και τότε το μόνο που τους απομένει να κάνουν είναι να κλεισουν τα αυτιά τους σε όλες τις σηρήνες, τις ψευτιές και τα ψέμματα που θα ακούνε όλο το διάστημα μέχρι την ημερομηνία που θα γίνει το δημοψήφισμα και τότε με υπερηφάνια να τους στείλουν  όλους στο Διάολο με ένα μεγαλοπρεπές νέο ΟΧΙ.
Το οφείλουν στην Ιστορία τους, στον εαυτό τους στα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.