Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

«Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ», ΣΤΑΘΜΟΣ: ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε, η κυριότερη, ίσως, δράση του Ε.Π.Α.Μ. Δυτικής Αττικής, «Η Μάχη της Γειτονιάς», σε μια λαϊκή συνοικία – γειτονιά, την Ανθούπολη Περιστερίου, χθες (30/9/2011). Οι κάτοικοι είχαν ενημερωθεί μόλις από την προηγούμενη μέρα, έπειτα από εξόρμηση με τηλεβόα και μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων, και περίπου 80 φίλοι βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο ΚΑΠΗ της περιοχής, όπου είχε οριστεί η συνάντηση για τη συζήτηση.
Η συζήτηση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από έμπορο της περιοχής κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο (και μέλος ΕΠΑΜ Δυτ. Αττικής), ο οποίος κάλεσε το ΕΠΑΜ στην περιοχή του, και ακολούθησαν τοποθετήσεις από:
·         Τον συναγωνιστή Δημ. Παπαδόπουλο (μέλος προσ. κεντρικής οργανωτικής επιτροπής ΕΠΑΜ) σχετικά με το Τι ΕΙΝΑΙ και τι ΘΕΛΕΙ το ΕΠΑΜ και ενημέρωση σχετικά με ζητήματα της επικαιρότητας
·         Τον συναγωνιστή Αντ. Παπαντωνίου (μέλος προσ. Πολιτικής επιτροπής ΕΠΑΜ), σχετικά με Νομικά ζητήματα, ενημέρωση για τα χαράτσια και την αντισυνταγματικότητα της κρατικής εξουσίας
·         Τον συναγωνιστή Παν. Σπυρόπουλο (μέλος προσ. Πολιτικής επιτροπής ΕΠΑΜ), που απάντησε σε ζητήματα οικονομικής φύσεως (δημόσιο χρέος κλπ).
Εν συνεχεία, το λόγο πήραν αρκετοί φίλοι της περιοχής, οι οποίοι με θέρμη αγκάλιασαν και υποδέχτηκαν την προσπάθεια - άνοιγμα που κάνει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, εξέθεσαν τις απόψεις τους, ενημέρωσαν για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, θέλησαν να ενημερωθούν για φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και για το ΕΠΑΜ και κυρίως πρότειναν από μόνοι τους τρόπους δράσεις στη γειτονιά τους ώστε να οργανωθούν και να αντισταθούν αντιλαμβανόμενοι το χρέος τους (ηθικό και όχι οικονομικό απέναντι στους δωσίλογους) στην κρίσιμη αυτή καμπή της κοινωνίας μας. Σημαντικό επίσης είναι ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι όρισαν νέο ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στο ίδιο μέρος, με την ελπίδα ότι θα τους ακολουθήσουν γνωστοί και φίλοι τους!
Επιστήμονες (και Γιατροί), συνταξιούχοι, ιδ. υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνθρωποι σχεδόν όλων των παραγωγικών τάξεων, χαιρέτισαν την προσπάθεια του ΕΠΑΜ, κατανόησαν ότι το Μέτωπο είναι οι ίδιοι και προπύργιο του αγώνα του λαού η γειτονιά, ήδη συνειδητοποιημένοι ότι οι πεπερασμένοι – συμβατικοί πολιτικοί σχηματισμοί – κόμματα δεν έχουν τίποτα να τους προσφέρουν και αρκετοί από αυτούς αποφάσισαν να συνδράμουν ενεργά στο μέτωπο!

«Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ»
Ε.ΠΑ.Μ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

epamdytikisattikis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.