Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

"Ελληνες και φόβος δεν πάνε μαζί" (Βίντεο)Επιτέλους, κάποιοι καλλιτέχνες που δεν έχουν μπουκωθεί από ευρωπαϊκά κονδύλια και κυβερνητικές επιδοτήσεις αρχίζουν να ξυπνάνε και να θέτουν την τέχνη τους στην υπηρεσία του λαού. Ακούστε –στο βίντεο που παραθέτουμε ένα τραγουδάκι που έχει τίτλο « Ελληνες και φόβος δεν πάνε μαζί».

Τους στίχους και την μουσική έγραψε ο Νίκος Τερζής. Βασικός τραγουδιστής είναι Τάκης Βαμβακίδης ενώ φιλική συμμετοχή έχουν ο Κώστας Βουτσάς, -σημειωτέον ότι αυτός ο καλλιτέχνης σε πρόσφατη παρουσία του στην κρατική τηλεόραση δήλωσε ότι έχουμε χούντα, κάνοντας την παρουσιάστρια της εκπομπής να χάσει το χρώμα της- η Ελένη Γερασιμίδου κ.α
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.