Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση στην ξεπουλημένη εργατοπατερία (Βίντεο)Και ενώ η κυβέρνηση προχωράει στην καθολική μείωση των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων μέσω της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου που μπορεί να φτάσει μέχρι το 40% του μισθού τους την εργασιακή εφεδρεία και τις απολύσεις, η συνδικαλιστική εργατοπατερία που ελέγχεται από το κυβερνητικό κόμμα προσπαθεί να δώσει απεγνωσμένα δεκανίκια στην μνημονική κυβέρνηση καλλιεργώντας αυταπάτες στους εργαζόμενους, ανακαλύπτοντας «εργατικές νίκες» εκεί που δεν υπάρχουν.

Χαρακτηριστικό δείγμα η τοποθέτηση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ και στελέχους της ΠΑΣΚΕ,Κώστα Τσικρικά στην σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων που οργάνωσε χτες η ΑΔΕΔΥ . Η απάντηση που δέχτηκε από τον πρόεδρο εργαζομένων του «Ευαγγελισμού», Ηλία Σιώρα, ήταν καταπέλτης και αξίζει να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Με την ευκαιρία θυμηθείτε και την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε τα «γατόνια της ΑΔΕΔΥ» και αναφέραμε ότι με υπογραφή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Ρέππα δυο αστικές εταιρείες Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα της ΑΔΕΔΥ έχουν πάρει συνολικά από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων μόνο φέτος 2.235.521 ευρώ!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.