Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΛΜΗΣΤΕ !!!
    Όταν η χώρα σου κυβερνιέται από χούντες, δεν περιμένεις πρώτα να βρεθούν οι ηγέτες που θα κυβερνήσουν “μετά” , για να αγωνιστείς να την ανατρέψεις! ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
    Όταν η χώρα σου έχει κατακτηθεί από ξένες δυνάμεις, δεν χάνεις χρόνο να ψάχνεις τι θα γίνει “μετά”, για να ξεκινήσεις να αντιστέκεσαι στον κατακτητή! ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
    Όταν η χώρα σου αποδιοργανώνεται, ο κοινωνικός ιστός διαλύεται, οι στοιχειώδεις αξίες της ζωής παραγκωνίζονται, το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία, στην παιδεία, απειλούνται με εξαφάνιση, οι πιο βασικές δημοκρατικές δομές καταλύονται δεν παραμένεις θεατής! ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΑΙ,ΑΝΤΙΔΡΑΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!
    Όταν η χώρα σου κατρακυλά με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς στον γκρεμό και τα φρένα πια δεν λειτουργούν, που πάει να πει πως κανένας θεσμός του κράτους (κυβέρνηση, κοινοβούλιο, δικαιοσύνη) δεν λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας και του πολίτη, ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ.
    Ωραία λοιπόν, πώς να αγωνιστούμε, πώς να αντισταθούμε, πώς να αρπάξουμε το τιμόνι για να το στρίψουμε και από πια μεριά θα το στρίψουμε; Ε, λοιπόν, ακούστε!
    • Τολμήστε να προχωρήσετε σε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με καθορισμένη ημερομηνία έναρξης!
    • Τολμήστε να ορίστε την ημερομηνία έναρξης της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και διαδώστε την!
    • Τολμήστε και προετοιμαστείτε για την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ αποθηκεύοντας τρόφιμα και εξασφαλίζοντας λίγα χρήματα για στοιχειώδεις ανάγκες και απαραίτητες κινήσεις στη διάρκειά της!
    • Τολμήστε! Δεν χρειάζονται κόμματα και συνδικάτα, ηγέτες και διοργανωτές για να πραγματοποιηθεί μια ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Όταν την απαιτήσει η κοινωνία και δείξει την αποφασιστικότητά της τα συνδικάτα θα ακολουθήσουν.
    • Τολμήστε! Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ δεν χρειάζεται νομιμοποίηση από κανένα. Είναι εξ ορισμού για τους τύπους παράνομη αφού στοχεύει στην ανατροπή, αλλά αντικειμενικά ιερή και νόμιμη αφού είναι παλλαϊκή.
    • Τολμήστε! Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μπορεί να γκρεμίσει τον πιο ισχυρό δυνάστη. Όταν φτάσει ένας λαός στην πραγματοποίησή της έχει ήδη την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να την κρατήσει μέχρι την νίκη!
    • Τολμήστε! Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μπορεί να γίνει αναίμακτα. Ελάχιστες θυσίες απαιτούνται για την πραγματοποίησή της και όσο πιο μαζική είναι τόσο λιγότερη διάρκεια χρειάζεται να έχει.
    • Τολμήστε! Όσοι εργάζονται εκεί που είναι αδύνατον ή δύσκολο να απεργήσουν μπορούν να βοηθήσουν στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ κάνοντας λευκή απεργία.
    • Τολμήστε! Πρόταση έναρξης ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στις 14 Νοεμβρίου για να γιορτάσουμε στην επέτειο του Πολυτεχνείου, λίγες μέρες μετά, την νίκη μας! Δεκτή και συζητήσιμη κάθε άλλη πρόταση μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία.
    • Τολμήστε! Μέχρι την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ διακοπή κάθε πληρωμής προς το δημόσιο, τις ΔΕΚΟ, τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Αποσύρετε όλες τις καταθέσεις από τις τράπεζες. Μην σας τρομοκρατούν με τις επιπτώσεις, τα πρόστιμα και τις διακοπές ρεύματος που επικαλούνται για να σας πτοήσουν. Σκεφτείτε λύσεις για τις δυσκολίες. Βοηθείστε τους άλλους.
    • Τολμήστε! Μην σας αποθαρρύνουν οι δυσκολίες που έχει η πραγματοποίηση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Είναι πράγματι δύσκολο να γίνει. Είναι όμως πιο εύκολο από οποιαδήποτε άλλη μορφή αγώνα που θα μπορούσε να έχει τα αποτελέσματά της.
    ΤΟΛΜΗΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.