Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

«Γραφικοί νεοναζί με όπλο την πατριδοκαπηλεία».

ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΟΡΚΟΥΣ"...ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΠΗΛΕΥΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ.
Οριστε τα καραγκιοζηλικια. Και μαλιστα με ορκο που δενει δια βιου τους ορκιζομενους, στο εκκολαπτομενο κομμα. Δικην Ες Ες. Και με αλλο πλησιεστερο φιλμακι, που ο ιδιος ο «υποστρατηγος καταδρομων», επαναλαμβανει τα της παρασημοφοριας του (αλλα παραλειπει το απο ποιον), και της μεταφορας της ελληνικης σημαιας(;) στο πεδιο των μαχων(;).... δεν μπορω να φανταστω την σκηνη. Η πολεμας και μαλιστα με καταδρομικες τακτικες (οπως ισχυριζεται ΨΕΥΔΩΣ, οτι ηταν), που προσπαθείς να εισαι οσο πιο «αορατος» γινεται, η κρατας σημαια. Επι δε της δρασεως, η κρατας το οπλο σου, γερα, και κινεισαι αστραπιαια, η κρατας σημαια. Η Σημαια κρατιοταν οταν καποτε γινοταν η κατα μετωπον επιθεση, με εφ΄οπλου λογχη (σε αραδες, για να ειμαι πιο γραφικος), η οταν γυρω στο 1700, οι στρατοι, πηγαιναν στην μαχη υπο τους ηχους των τυμπανων και φλαουτων (αληθεια, εχει κανεις απο εσας, τιποτα κομματια απο εκεινη την μουσικη;), με τις σημαιες να ανεμιζουν και με αργο βημα, ωστε να «σκοτωνονται με κομψοτητα», οπως ελεγε καποιος Ευγενης στρατηγος, της εποχης, αναφερομενος στους στρατιωτες του.
Εαν παλι ο εν λογω κυριος, πολεμουσε σαν μισθοφορος, αφ ενος, το πολυ πολυ να γινοταν λοχαγος, (συνηθως, μονον εαν εισουν μονιμος αξιωματικος στον στρατο της πατριδας σου, σε κανουν υπαξιωματικο, στις μισθοφορικες μοναδες), αφ΄ετερου, εαν αληθευει, δεν νομιζω οτι θα ηταν τιμη για την Ελληνικη Σημαια, να την κρατα ενας μισθοφορος.... αν και αμφιβαλλω, λογω της τεχνικης και συστηματων, των σημερινων συρραξεων. (φανταστητε μετα, να ειστε ανταρτης η στρατιωτης και να πατε να πολεματε υπο τας «διαταγας» καποιου, που «ανεμιζει» μια αλλοδαπη σημαια).
Παρ ολη την επανειλλημενως διατυπωμενη παρακληση μου, να με διαγραψουν, εξακολουθουν να μου στελνουν τις ανακοινωσεις τους. 
«ένας παλιός καταδρομέας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.