Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Μια ανάλυση του Δ. Καζάκη που αξίζει να παρακολουθήσετε(βιντεο)Το βίντεο που παραθέτουμε είναι αρκετά μεγάλο αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο να αφιερώσατε δεκαπέντε περίπου λεπτά για να το παρακολουθήσετε. Θα ακούσετε τον οικονομολόγο-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη να κάνει μια ανάλυση για την εξέλιξη του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος αναδεικνύοντας την κρίση και τα αδιέξοδα του. Εκτός αυτού θα τεκμηριώσει γιατί η μνημονική ελληνική κυβέρνηση δεν έχει απλώς παραδώσει στους ξένους την εθνική ανεξαρτησία της χώρας αλλά εκτιμάει ότι μετεξελισσόμαστε σε μια καθαρή απολυταρχία με αποικιοκρατικού τύπου δομή λειτουργίας, αναφέροντας τις αρμοδιότητες που θα έχουν από δω και πέρα οι «ξένοι προστάτες» που με επικεφαλής τον Χορστ Ράιχενμπαχ που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.