Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Κι άλλος στον αγώνα για "αποκομμουνιστικοποίηση της χώρας"
Μόλις πριν λίγο είχαμε αναρτήσει έναν χαρακτηριστικό διάλογο που έκανε χτες ο Καρατζαφύρερ με τους δημοσιογράφους στην Θεσσαλονίκη. 

Τώρα κάνοντας ζάπιγκ στην τηλεόραση τον πετύχαμε –στο τηλεοπτικό κανάλι του- να ρίχνει το μίσος του για τους μετανάστες με το συνηθισμένο ξενοφοβικό λόγο του και να συστρατεύεται κι αυτός στο μέτωπο για να γίνει «αποκομμουνιστικοποίηση της χώρας» και να Θέτει το ερώτημα: «Ποιοι κυβερνάνε αυτό τον τόπο;
Ο λαός με τους εκπροσώπους του ή οι συντεχνίες της κομμουνιστικής νοοτροπίας και πρακτικής;». (Δείτε το βίντεο).

Εδώ πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν ξέρουμε σε ποιον να δώσουμε την πρωτοκαθεδρία στον «αγώνα» για να πάψει η Ελλάδα «να είναι το τελευταίο σοβιετικό κράτος στην Ευρώπη».


Στα δημοσιοκαφρικά τσιράκια του Αλαφούζου ή στα καλόπαιδα που στελεχώνουν το ακροδεξιό πολιτικό μόρφωμα του Καρατζαφύρερ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.