Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ


ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ
ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Δύο μήνες μετά την μεγάλη μάχη του Συντάγματος που έδωσε ο λαός για να προστατέψει τις κοινωνικές κατακτήσεις, τα δημόσια αγαθά, την ίδια την δημοκρατία και να αποτρέψει την εκποίηση της χώρας στην τρόϊκα και στους τραπεζίτες, η δυναμική του λαϊκού ξεσηκωμού συνεχίζεται.
Τώρα, σε μια κρίσιμη συγκυρία, όπου η καταστροφική λαίλαπα των πολιτικών του Μνημονίου έρχεται να αφανίσει όλα τα λαϊκά στρώματα με τα νέα χαράτσια και να βυθίσει στη φτώχεια και το χάος την κοινωνία για πολλές δεκαετίες, η αντίσταση πρέπει να ενταθεί και να κλιμακωθεί.
Ο ίδιος ο λαός έχει πλέον την ευθύνη να απαλλαγεί από τον ζουρλομανδύα του ΔΝΤ, να εμποδίσει την διάλυση της χώρας, και να πάρει τις τύχες του στα χέρια του.
Μετά την αρχική φάση της απόγνωσης και ύστερα της αγανάκτησης, ο φετινός Σεπτέμβρης πρέπει να σηματοδοτήσει την αναβάθμιση της αυτοοργάνωσης των αντιστασιακών δυνάμεων και την συγκρότησή τους σε βάθος χρόνου μέχρι την τελική νίκη.
Είναι καθήκον όλων να παλέψουμε για να διευρυνθεί η απονομιμοποίηση του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για το ξεπούλημα, να μην αφήσουμε να εφαρμοσθούν οι συμφωνίες του «μεσοπρόθεσμου», να προστατέψουμε την κοινωνία από τον εμφύλιο που θέλει να πυροδοτήσει η ξενόδουλη ελίτ με την προπαγάνδα που διασπείρει και την ανέχεια που φέρνει.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή από του να ανοίξουμε μόνοι μας τον δρόμο για το μέλλον, ανατρέποντας το σάπιο σημερινό κατεστημένο μέσα από ένα παλλαϊκό πατριωτικό αγώνα. Να αρνηθούμε τα επαχθή χρέη, να βγούμε από τα δεσμά του ευρώ, να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία με εθνική στρατηγική, να κατακτήσουμε την αληθινή δημοκρατία, να φέρουμε την αναγέννηση και την ελπίδα ξανά στη χώρα.
Δεν θα κάνουμε πίσω, δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν μας διασπά καμμιά διαχωριστική γραμμή, δεν αγωνιζόμαστε προσωρινά με εκλογικό ορίζοντα, δεν θα δεχθούμε καμμιά λύση «εθνικής σωτηρίας»… χωρίς τον λαό και το έθνος.
Εμείς ερχόμαστε, αυτοί φεύγουν. Είμαστε πολλοί και παντού. Είμαστε εκατομμύρια. Είμαστε ο ελληνικός λαός!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 10-11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Δ. Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ)
01-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.