Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης συνομιλεί με τον Μάνο Κακλαμάνο




1 σχόλιο:

  1. η κερδοσκοπικη μοδα του κεφαλαιου.....
    η αναπτυξη θελει τον νταβατζη της.....
    για να αναπτυχθει ο οποιοσδηποτε πρεπει να δανειστει...
    απο ποιον? απο αυτον που δεν φορολογειται... που επιδοτηται, προστατευει τα κερδη του με εγγυητη το κρατος και παρ'ολα αυτα με πλασματικες λογιστικες ευρεσητεχνιες και ισολογισμους παρουσιαζουν ανυπαρκτα κερδη, τα ποια και επενδυουν σε τραπεζικα προοιοντα κλειστου κυκλου (...για λιγους) και με θαυματουργο λογιστικο (παλι) τροπο τα υπεξερουν και τσεπωνουν, και συντηρουν το καταστημα,επειχηρηση, τους υπερχρεομενο σε βαθμο κακουργηματος .
    Ο κλεψας του κλεψαντος μεταξυ τραπεζικων μετόχων και φορτωμα της χασουρας στα κρατη που οι κυβερνησεις τους/μας ειναι μερος της συμμοριας.
    Εξυπνάδες .......
    Οι Δημοκρατικοι αυτοι κατα τ'άλλα Ευρωπαιοι με αυτοδιορισμο κ κατακτηση δικαιωματων διαχειρησης της Ευρωπαικης οικονομιας, υπερ των Τραπεζων βεβαιως βεβαιως, συνεχιζει το καταστροφικο της εργο καλιεργοντας την δυστυχια, την φτωχια, την αιχμαλωσια και την σκλαβια και αυτοπαρουσιαζονται σαν σωτηρες της ανθρωποτητας, η οποια για κακη τους τυχη εχει την λογικη κ την υπευθηνοτητα να να αναγνωριζει πλεον την φασιστικη αυτη στρατιγικη με τα εμφανη σε βιωτικο επιπεδο αποτελεσματα αυτου του φαυλου, απανθρωπου, κερδοσκοπικο-τοκογλυφικου αριθμοπαιγνιου που απο την φυση του αποδεικνυεται ''αυτοκαταστροφικο'' !!!!!!!!!

    Το μελλον της Ανθρωποτητας και η εκτιμηση του υπερτατου αγαθου , της ''ΖΩΗΣ'', δεν ειναι σιγουρα στον δρομο που αυτοι οι λιγοστοι Αλητες επιβαλουν ως εξελιξη.
    Η Βαρια κληρωνομια της Ελληνικης Γλωσσας & Ιστοριας .... μας επιβαλει να αναδειξουμε, και παλι μεσα απ τις ριζες μας και τις σταχτες, ''των Ελληνων τ' Ιερα''.....
    τους ''Ορθους'' όρους και λογους του ''Έύ Ζήν''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.