Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Η νύχτα του διωγμού των Αγανακτισμένων [ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ]ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Η νύχτα του διωγμού των Αγανακτισμένων [ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ]
Τα πλάνα είναι από το κιόσκι των 300 Ελλήνων, την ώρα που το γκρεμίζουν. Οι Αγανακτισμένοι απαιτούν να εμφανιστεί η εισαγγελέας, τα αστυνομικά όργανα και οι εργάτες του Δήμου εκτελούν κανονικά τις εντολές τους -όχι τους νόμους-, η όλη κατάσταση θυμίζει Χούντα με συνοπτικές διαδικασίες. Αλήθεια, κυβέρνηση και δήμαρχος, τι νομίζουν ότι καταφέρνουν με τις πράξεις αυτές; Να σπάσουν το ηθικό των πολιτών; Ο Σεπτέμβριος απέχει μόλις ένα μήνα. Να μην το ξεχνάνε αυτό!
Το ακόλουθο σχόλιο συνοδεύει το βίντεο στο youtube:

Αποφάσισαν οτι θέλουν να μας πετάξουν απο το Σύνταγμα και το έκαναν με τον γνωστό σεβασμό στον πολίτη που διέπει το κράτος μας. Η δημοκρατία μας για μια ακόμα φορά θριάμβευσε κάνοντάς μας να νιώθουμε περήφανοι για το κράτος μας αλλά περισσότερο για τους κυβερνήτες μας. Μονο που εμείς δεν έχουμε τελειώσει με το έργο μας και για αυτο θα παραμείνουμε λίγο ακόμα στην πλατεία. Δεν ξέρουμε ποσο λίγο θα ειναι αυτό αλλα θα ειναι λιγο μικρότερο απο την αιωνιότητα!
Καλούμε ολο τον λαό να ειναι στην πλατεία Συνταγμάτος και να δείξουμε ενωμένοι ποσο αποφασισμένοι είμαστε.
Ο Καμίνης και λοιποί διέλυσαν τα τσαντίρια των Αγανακτισμένων στο όνομα του Τουρισμού! Στο όνομα του Τουρισμού οι μπάτσοι, κατά την επιχείρηση εκκένωσης του Συντάγματος, συνέλαβαν και τουρίστες! Αυτά είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.