Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ




Καταδικάζουμε την κατάλυση του δικαιώματος της δημοκρατικής διαμαρτυρίας την οποία ορίζει , κατοχυρώνει αλλά και υποχρεώνει σαφώς το Σύνταγμα των Ελλήνων από μία αντιλαϊκή –αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική κυβέρνηση υπαλληλίσκων του διεθνούς οικονομικού φασισμού!

Ομόψυχα και ολόψυχα υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε την άμεση και μαζική ανάκτηση της Πλατείας Συντάγματος από τους συναγωνιστές των γειτονιών της Αθήνας!
Καλούμε τις Λαϊκές Συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα να εκφράσουν άμεσα ,(μέσα από έκτακτες συνελεύσεις), την εναντίωσή τους στην κρατική καταστολή και να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την άμεση ανασυγκρότηση και τον συντονισμό της δράσης του κινήματος !
Ο υπό κατοχή Ελληνικός Λαός πρέπει να πάρει άμεσα το μήνυμα ότι  η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ότι το Κίνημα της Άμεσης Δημοκρατίας είναι παντού ΕΝΩΜΕΝΟ και ΔΥΝΑΤΟ!
Σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δηλώνουμε ότι έχουμε πλήρη επίγνωση του πολέμου και της λεηλασίας που υφίσταται η ΕΛΛΑΔΑ και επομένως δεν σταματάμε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και δεν δίνουμε «ραντεβού τον Σεπτέμβρη»!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!!    
ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                      ΕΔΩ ΚΑΙ  ΤΩΡΑ !
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ     ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 30/7/11
   ΛΑΪΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΜΟΛΑΩΝ / ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ/ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.